Nyhed Reduced price!
T-SØN 7 LED Auto Farve-Skiftende Sol Spotlight Udendørs Belysning Soldrevne Sikkerhed Landskab væglampe til Udendørs Haven

T-SØN 7 LED Auto Farve-Skiftende Sol Spotlight Udendørs Belysning Soldrevne Sikkerhed Landskab væglampe til Udendørs Haven

kr101.52

-30%

kr147.13

Ny vare

På lager

Tags: udendørs belysning sol, lys til udendørs, solar powered sikkerhed, Billige udendørs belysning sol, Høj Kvalitet lys til udendørs, Kina soldrevne sikkerhed Leverandører.

T-SØN 7 LED Auto Farve-Skiftende Sol Spotlight Udendørs Belysning Soldrevne Sikkerhed Landskab væglampe til Udendørs Haven

Specifikation:

Solar panel: 5V/2W

LED Mængde: 7PCS

Lysstyrke: 320LM

Batteri Parametre: DC3.7V 2200MAH genopladeligt batteri

Produkt Materiale: ABS

Indvendig Box Størrelse: 215*102*156MM

Driftsart: Lys kontrol -, sol-energi afgift til det indbyggede batteri i løbet af dagen, lys tænder automatisk i nat

2 tilstande - Syv farver auto skift mode & en tilfældig farve låst tilstand

Vandtæt klasse: IP55

Ladetid: 6-8 timer

Produkt Vægt: 0.32 KG

To Installation Indstilling:

1. Tryk PÅ"on/OFF" - knappen for at tænde lys og sted lyset i en er der, hvor din lampe vil modtage den mest sollys.

2. Indsæt skyld på lampen, og brug den medfølgende skruer til at montere på væggen.

Vægt:

A. at Holde solar panel rene, så at oplade hurtigt.

B. Undgå blade eller støv okklusion,det vil have indflydelse på kvaliteten af opladning.

C. 10.m-2 s.m er den bedste tid på opladning til sol.

D. Lyset er vandtæt, men ikke forhindre, at vand-nyd, undgå installeret i stedet for vandlidende nemt.

E. Venligst bekræfte skiftet er i henhold til "1" eller"2" status så, at lyset kan blive opkrævet normalt og auto lys om natten.

Pakke Inkluderet:

1* Sol Landskab Lys

3* Skrue

3* plast ekspansion rør

1* Brugervejledning

Funktion:

Opgraderet 4th generation: T-SØN Ultra lyse 7LED sol lys, Vandtæt (IP55),Nye 320 Lumen. Indbygget genopladeligt lithium batteri(2200mAh).

2 Tilstande-1 står, er ON/OFF, og auto ændret tilfældige farver(rød, grøn, blå, orange, blå-grøn, violet, gul)og 2 står låse farve, du kan lide. Der er en vandtæt protecive dækning for on/off til at tænde lyset igen, og du kan skubbe swtich sideaway at vælge den tilstand, du ønsker !

Fuld justerbar rækkevidde: 180° justerbar, til solar panel, 90° justerbar, til den lyse hoved. Ikke mere bekymre dig om solopgang og solnedgang, perfekt justering for optimal sol.

On/off automatisk: Auto på natten/Auto off ved solopgang; Tilfældige farver tilstand vil vare for >10hrs mens den ene farve-lys-tilstand vil arbejde for 8-10hrs efter fuldt opladet.

Nem intallation: Det er en 2 i 1 Installation.Du Kan enten Montere den på Væggen eller Holde den i Jorden . ded; værktøjer og kabler er ikke nødvendig. robust og holdbar.

Grunden til, at vores Sol lys?

Nemt at sætte op: Leveres med lys er en grund spike, som du kan sætte, som du kan bruge til at placere lyset i jord/mudder eller noget blødt for ikke at holde sig oprejst. Hvis du ikke ønsker at montere det sådan, kan du blot montere den base på en væg, eller hvor du ønsker det med skruer.

God kvalitet: De er lavet af en hård stærk plast, og føler holdbar og robust. De er smarte, stilfulde, og i det virkelige liv er mindre end de ser ud, og er let og kompakt.

Super Bright: Overraskende en masse lys kommer fra 7x 50 lumen LED-lys.Være stærk nok som selv med elendige vejr vi har haft aldrig undlader at lyse op ved solnedgang og varer i flere timer, som bør stige, efterhånden som dagene bliver bedre

180 Graders Vinkel Justerbar: Det er 180 Graders Vinkel Justerbar (90 grader for solar panel, 90 grader for Spotlight) Du kan Justere Vinklen af Lys.

Lang tid arbejdet: Det kan belyse >12 timer efter at få Fuldt Opladet(8 timer).

*Vi accepterer Alipay, West Union, TT.

*Alle majoy kreditkort accepteres via sikker betaling processor ESCROW.

* Please tage 1 minut at bekræfte ordren, når du modtager varer i god stand, fordi når du placerer en ordre, vil dit er ved at overføre penge til Spærrede, ikke vores konto. Tak!

* Import afgifter, skatter og gebyrer er ikke inkluderet i varens pris eller porto omkostninger. Disse ladning er købers ansvar.

* Hvis du ønsker, at vi må erklære, at værdien af fortoldning og markeret som gave, blot du efterlade os en besked inden for den ordre, vil vi gøre, som du har fortalt os. Bemærk overveje risikoen for toldbehandlingen.

* Du tjekke med dit lands toldmyndigheder office at afgøre, hvad disse ekstra omkostninger, der vil være inden budgivning eller køber.

Shipping Adresse

Vi kun levere til den adresse, der er fastsat af Groendalspark.dk. Din ordre adressen SKAL MATCHE din shipping adresse. Vi er ikke ansvarlige for forkert eller ikke kan leveres adresse.

International Fragt Er Tilgængelig.

Vi samarbejder med DHL, UPS, FEDEX, EMS eller registreret Luftpost(Kina Post Air Mail eller andre Air Mail). Vi vil vælge den hurtige og pålidelige fragt metode til vores kære kunder. Spar på forsendelse og sikker på levering er vores mål.

Shipping Time

Vi vil forberede og pakke pakke så hurtigt som muligt efter du har foretaget betalingen.

Under Shipping Time

Vi vil spore shipping oplysninger og sende information til dig i gang i løbet af den shipping tid. Vær opmærksom på budskabet oplysninger.

Vær Opmærksom På

Importafgifter, skatter og afgifter, der opstod i købers land, er ikke inkluderet i varens pris eller

forsendelsesomkostninger. Vi vil erklære, at værdien af toldbehandling i henhold til dine krav og kan markeret som gave, hvis i har brug for.

* Eventuelle problemer med kvaliteten eller sending skade, så vis os den prøvningsrapport eller fotografier, så Refunderer vi dig 50%-100% penge til dig. Menneskeskabte fejl er ikke en garanti for, såsom brudt, scrash.

Beskyttelse Niveau IP55
Strømkilde Sol
Lys Kilde LED Pærer
Base Type Kile
solar spotlight kit udendørs sol spotlights
solar spotlight batteri solar projektører udendørs
Certificering RoHS,CE
Emitting Farve 1PC Pack, 2 STK Pakke
Solcelle Type NI-MH
Funktioner Super lyse
Er Pærer I Prisen No
led spotlight sol solar powered spotlights
Er Dæmpbar No
Solar Spotlight solar spotlights
Mærke T-SOLOPGANG
udendørs sol spotlight solar led spotlight
Stil Art Deco -
Garanti 12M
Krop Materiale ABS
solar powered spotlight led spotlight sol
Spænding 6V
solar spotlight udendørs solar spotlight motion sensor
Model-Nummer SC-GL0102-7C
Brug Nødhjælp
bærbare sol spotlight solar led spotlight
solar udendørs spotlight solar projektører sæt
spotlight sol lys solar spotlight sæt
Pakke Vægt 0.8kg (1.76lb.)
Pakke Størrelse 15cm x 10cm x 8cm (5.91in x 3.94in x 3.15in)
Enhed Type stykke

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer