Nyhed Reduced price!
GSD Høj Kvalitet 6 Meter Trampolines Hoppe i Seng Trampolin med Sikkerhed Kabinettet

GSD Høj Kvalitet 6 Meter Trampolines Hoppe i Seng Trampolin med Sikkerhed Kabinettet

kr1 237.82

-24%

kr1 628.74

Ny vare

På lager

Tags: hoppe bed trampoliner, bed trampolin, hoppe bed, Billige hoppe i seng trampoliner, Høj Kvalitet seng, trampolin, Kina hoppe i seng Leverandører.

GSD Høj kvalitet 6 METER Foldbar Trampolin med SafetyNet Passer, hoppe Max vægt 150kg,TUV-GS,CE og EN71,EN3219 og RECH godkendelse

Generelle Oplysninger

I dag, trampolinspring bliver mere og mere populære for børn og voksne i alle aldre. Det giver børn mulighed for at have timevis af sjov-og en mulighed for forældre til at give en sikker og indsats form for motion for børnene. Trampolinspring har vist sig at forbedre hjerte-kar-sundhed, forbedre motoriske færdigheder og forbedre balance.

Men det er ikke kun for børn. De sundhedsmæssige fordele er de samme for voksne. Uddannelse på Ultega Trampolin Jumper med sikkerhedsnet, der vil øge din mobilitet, styrke dine muskler og gradvist øge din udholdenhed. Og i modsætning til at køre, vil det ikke sætte en unødig belastning på dine led. En undersøgelse foretaget af NASA har vist, at trampolinspring er den mest effektive måde at forbrænde fedt på kroppen. Bare en simpel 10 minutter om dagen, hoppe session har samme virkning som en 30 minutters løbetur.

Max belastning:vægt: 150kg

vi er trampolin oem fabrik,og har en anden type trampolin,6.8.10.12.14.16 fødder,osv.,hvis du har brug for,bedes du kontakte os

andre størrelsen vare,bedes du kontakte os eller forlade besked til dit behov,.

anden del link til trampolin,kan du klikke på det!

Sikker net

Foråret mat

Forår

Trampolin har 6 M /8 M/10 M/12FT/13FT/14FT/15FT/16FT Type, klik på det for at få mere information

Trampolin installation trin:

• Robust Ramme

Denne trampolin er udstyret med en ramme lavet af 2mm stål. Dette giver lidt ekstra styrke, holdbarhed og fred i sindet. Rammen er varmt galvaniserede inde og ude for at give varig beskyttelse mod rust og korrosion. Benene har en buede design, som giver slagstyrke og holdbarhed.

• Lydhør Springs

Foråret, der anvendes i vores trampolin er blevet udvalgt til at give det korrekte niveau af spænding..Efter størrelsen af trampolin, vi giver dig det rigtige antal af kilder til at producere de største hoppe.Dette fjedre er galvaniseret for rust-beskyttelse,og aldrig strakt ud eller går i stykker.

• Heavy-duty Hoppe Mat

Måtten bruges til denne trampolin er en Amerikansk-designet polyprolylene mat, hvilket har nok elasticitet til at være komfortabel med at hoppe på og ikke til at bære ud.Det er gennemtrængelige og drænbare, Det er også UV-resistent for at beskytte mod solen skader.

• Ekstra brede polstring

Kanten af trampolinen og fjedre er belagt med en lukket celle skum polstring, som er bevidst bred, som stikker ind i måtten lidt, og indpakning omkring kanten af rammen uden at sikre, at alle disse dele er dækket.

• Sikkerhed kabinettet

Nettet på trampolin bruger terylene materiale ,mere holdbare og stabile.Polakkerne er fritstående med to styrke bolte fastgjort til benene,hvilket giver en strukturel støtte til hele integritet beskyttelse.

Offentlig Brug Kun trampolinen er beregnet til udendørs brug og er ikke egnet til børn under 3 år. Bred Vifte af Tilbehør GSD Trampolin Jumper med sikkerhedsnet, der også tilbyder forskellige tilbehør til rådighed for kunderne til køb. Tilbehør omfatter emner som: trampolin, stiger, fjedre, hoppe måtter, frame polstring og sikkerhedsnet.

Installation Nemt
Højde 220cm
Farve Blå
Størrelse 6 feet
Mærke gsd
Stil Beskyttende Net Udstyret
Vægt 35kg
Navn På Afdeling Kvinder
Model-Nummer 6 m
Materiale stål, PVC
Diameter 6 meter
Pakke Vægt 32.0kg (70.55lb.)
Enhed Type stykke
Pakke Størrelse 105cm x 44cm x 18cm (41.34in x 17.32in x 7.09in)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer