Nyhed Reduced price!
Oudini ULÅST 16gb iphone 6 og et Bundkort med Touch-ID,Originale Ulåst iphone 6 Bundkort har Fingeraftryk

Oudini ULÅST 16gb iphone 6 og et Bundkort med Touch-ID,Originale Ulåst iphone 6 Bundkort har Fingeraftryk

kr1 001.68

-5%

kr1 054.40

Ny vare

På lager

Tags: bundkortet 16gb, bundkortet låse, låse bundkort, Billige bundkort 16gb, Høj Kvalitet bundkort låse, Kina låse bundkort Leverandører.

Velkommen til ShenZhen Sinkind Technology Co.,Ltd

Først og fremmest ,jeg er meget taknemmelig for at stole på vores virksomhed andselecting vores produkter.

oudini ULÅST 16gb iphone 6 og et Bundkort med Touch-ID,Originale Ulåst iphone 6 Bundkort har Fingeraftryk

Om bundkortet Dette bundkort er brugt,er ikke ny. ikke,reparation Dette bundkort er original,ikke kopier. Dette bundkort er fuld arbejdstid,ikke er beskadiget.ikke,reparation af Produkter er nøje knyttet til test Dette bundkort for iphone6

BESKRIVELSE

Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du har anyquestions. Vi vil svare dig så snart vi kan.Vores kunder er prioriteret.Det er vores ære at gøre du er tilfreds med vores produkter og service. Pleasenotify os, før du sender nogen negativ feedback. Vi kan garantere, at vi willdo vores bedste for at gøre dit køb til en god oplevelse.Hvis du er satisfiedwith vores produkter og tjenester, give et 5 stjernet positiv feedback til os, tak youvery meget.

BETALING

Der er mange betalingsmetoder til rådighed på AiExpress.com såsom kreditkort, real-time bankoverførsler, offline betalinger (bankoverførsler og Western Union). Du kan vælge en metode som er mest belejligt for dig. For at beskytte dine interesser, din betaling vil blive midlertidigt opbevares af Groendalspark.dk, og vil ikke blive frigivet til os, indtil du modtager din ordre, og er tilfreds med det.

FORSENDELSE

1. Forsendelse omkostninger: Klik på "Fragt og betaling" fanen på produktet detalje side, og du vil se at de levering detaljer. Du kan beregne portoen ved at indtaste de krævede oplysninger.

2. Tid i transit: Transit varierer med forskellige levering metoder.

3. Item Processing Time: behandlingstiden for en bestemt rækkefølge varierer med produkt-type og materiel status. For det meste, at behandlingstiden kan være 3 til 15 arbejdsdage.

RETURRET

Hvis du ønsker at bytte de elementer, der er modtaget, skal du kontakte os inden for 3 dage efter modtagelsen af din ordre. Og, du skal betale ekstra shipping gebyrer, der er afholdt, og de elementer, der returneres, skal være holdt i deres oprindelige status.

FEEDBACK

Da din feedback er meget vigtigt for vores virksomheds udvikling, vi oprigtigt opfordre dig til at lade positiv feedback til os, hvis du er tilfreds med vores produkt og service. Det vil kun tage dig 1 minut. Tak!

Kompatible Mærker Andre
color3 Grå
farve1 guld
Mærke oudini
Model-Nummer FOR iphone6
color2 Sølvskinnende
Pakke Vægt 0.035kg (0.08lb.)
Pakke Størrelse 18cm x 9cm x 5cm (7.09in x 3.54in x 1.97in)
Enhed Type stykke

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer