Nyhed Reduced price!
Dioufond Kvinder Broderi Shirt Kat Skole Bluser Kontor Damer Toppe Kvindelige Blusas Plus Size Broderet Arbejde Shirt Efteråret 2017

Dioufond Kvinder Broderi Shirt Kat Skole Bluser Kontor Damer Toppe Kvindelige Blusas Plus Size Broderet Arbejde Shirt Efteråret 2017

kr59.28

-37%

kr94.10

Ny vare

På lager

Tags: blusas plus, bluse kontor, bluser plus, Billige blusas plus, Høj Kvalitet bluse kontor, Kina bluser plus Leverandører.

Vi vil gerne tilbyde en mulighed for rabat næste gang du handler i vores butik ved at dele produktet på Sociale Medier som VK ,Facebook.

.

1 .Sørg for, at din shipping adresse og postnummer omhyggeligt, før du betaler. Vi forbeholder os retten til at opkræve forsendelsesomkostninger igen for returnerede varer ikke kan leveres på grund af forkert adresse.

2. Vi har brug for 2-10 arbejdsdage for at forberede din ordre i henhold til vores mange ordrer hver dag.Forstå venligst, at forsinkelsen på grund af ferie.

3.Vi kan ikke styre transport, da det er behandlet af 3rd party,men vi ville sende pakken ud på den allerførste øjeblik.

4.Importafgifter, skatter og afgifter er ikke inkluderet i varens pris, eller forsendelses omkostninger. Der afgifter er købers ansvar. Pls tjekke med dit lands toldmyndigheder office at afgøre, hvad disse ekstra omkostninger, der vil være forud for bestilling.

Forlader negativ feedback vil ikke løse noget. POSITIV kommunikation gør.

Hvis der er noget galt, så kontakt os straks. Giv os en chance for at gøre vores bedste for at tilfredsstille dig, og få forbedret

Vi Vil Gøre Vores Bedste For At Gøre En God Aftale Med Den Enkelte Kunde, Hvis Du Har Problemer, Bedes Du Kontakte Os. Vi Vil Give Dig Tilfreds Med Svaret.

1. DOA Elementer, der ombyttes eller refunderes, når de vendte tilbage.

2. Køberen vil være ansvarlig for alle forsendelsesomkostninger og forsikring.

3. Defekte varer skal blive bemærket inden for 7 dage fra den dato du modtager den. Efter jeg fik pakken, jeg vil refundere dig pengene.

Vores målgruppe er de modebevidste, 18-35 kvinder ' s wear marked. Vi tilstræber at være spændende og innovative, at tilbyde vores kunder den måde, de ønsker, når de ønsker. For at holde kontakten med de stadigt skiftende tendenser inden for vores marked, at vi har udviklet et dynamisk og meget lydhør organisation.

Vi indser, at den vigtigste del af vores succes er vores kunde. Dette er grunden til, at vi er fokuserede på at levere en spændende shopping oplevelse og at sikre, at vores høje standarder for kvalitet, værdi for pengene og service er altid opfyldt.

Ledet af et team af højt engagerede og motiverede gruppe af personer, vi er fast fokuseret på vores kunders behov. Vi håber, at med en fortsat udvikling og innovation vil vi fortsætte med at udvide og bringe vores unikke oplevelse til kunder i hele verden.

Vi er ikke ansvarlige for eventuelle told eller import skat.

Bedes du kontakte os først, før de giver en ikke positiv feedback. Tak for at give os en chance for at gøre tingene rigtigt ved god kommunikation.

Når du køber, skal du Ikke forlade negativ eller neutral feedback, hvis du ikke har modtaget en vare i 45 dage, da vi har nævnt den shipping tid gentagne gange.

Alle e-mails vil blive besvaret indenfor 1 forretnings dag. Hvis du ikke modtager vores svar, bedes du venligst igen sendt din e-mail og vi vil svare dig så hurtigt som muligt.

Stil Casual
Dekoration Broderi
Krave Turn-down Krave
Ærme Længde(cm) Fuld
Tøj Længde Almindelig
Køn Kvinder
Mønster Type Dyr
Ærme Stil Almindelig
Model-Nummer broderi shirt
Materiale Bomuld,Polyester
Stof Type Klædes
Størrelse S, M, L, XL, XXL, XXXL, 4XL, 5XL
Mærke Dioufond
Pakke Vægt 0.18kg (0.40lb.)
Enhed Type stykke
Pakke Størrelse 30cm x 30cm x 30cm (11.81in x 11.81in x 11.81in)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer