Nyhed Reduced price!
Lanterna kraftfulde teleskop led cree xml t6 taktisk lommelygte torch-stafetten flash lys selvforsvar 18650 ELLER AAA 3000 lumens

Lanterna kraftfulde teleskop led cree xml t6 taktisk lommelygte torch-stafetten flash lys selvforsvar 18650 ELLER AAA 3000 lumens

kr90.36

-14%

kr106.30

Ny vare

På lager

Tags: lys forsvar, cree xml t6, xml t6, Billige lys forsvar, Høj Kvalitet cree xml t6, Kina xml t6 Leverandører.

Produkt beskrivelse

Formål-designet til Militær, politi, Jagt, Efterforskning, Sikkerhed, taktisk applikationer

Funktioner Udtrækkelig designet til overførsel og zoom-switch 5 tilstande der passer til den scene, har brug for at skifte Vandtæt i overensstemmelse med IPX-6 Anti-genvej design forhindrer utilsigtet skade på interne elektronik, der er Konstrueret fra aero-grade aluminium legering Robust HAIII military grade anodiseret Benytter sig af den seneste import fra USA CREE XML T6 LED for en maksimal ydelse på op til 2800 lumens kan Prale med en peak stråle intensitet af 10000cd og smide en afstand af op til 300 meter (ANSI FL1) Bruger 1 x 18650 genopladelige batterier ELLER 3 x AAA

Efter behov, vælge at købe det passende for pakken.

Om HEDELI

På grund af sin unikke innovation, design og overlegen præstation,HEDELI blevet en førende producent af

verden i high-end lommelygte .Vi Bringer de mest fremragende forskning og udvikling eliter sammen,med deres dybe forskning, erfaring og faktiske udendørs erfaring til at guide HEDELI lommelygte design,sikre, at give maksimal beskyttelse til folk, når nogen er fanget i dårligt vejr og mørke situation .innovation,pålidelig,high performace og præcis proces bliver de fremtrædende Træk ved HEDELI ' s produkter .De produkter

er meget udbredt i den Høje ende af marken, såsom udendørs ,Civil -, industri -, gave-og så videre.

Vi accepterer custom design og blandet engros,Vi lover at levere den bedste kvalitet produkter, til de bedste priser og den bedste service. Vi er konstant lancere nye designs til at matche de internationale standarder i markedet. Du er velkommen til at kontakte os for yderligere information

Betaling

Vi accepterer kun SPÆRREDE betaling! Hvis du oplever problemer med betalingen, bedes du

Vi skal modtage betaling 7 dage efter auktionen er afsluttet.

Sørg for din leveringsadresse på en SPÆRRET konto, er korrekt. Vi vil kun følge din adresse, der er anført i den SPÆRREDE betaling for forsendelsen. Hvis der er nogen forskel, bedes du gøre opmærksom på en SPÆRRET konto, eller efterlade en besked til os med det samme. Bemærk venligst, at vi IKKE SKIBET TIL PO BOX.

Forsendelse

Vi plejer at behandle ordrer indenfor 3 hverdage efter modtaget din betaling. (Udelukker weekender og offentlige helligdage).

Vi vil bestræbe os på vores bedste for at give dig de mest pålidelige og billig måde shipping service, men international levering er meget afhængig af den kurer selskab og lokal skik. Forsendelse periode, der normalt er 15-25 dage. På grund af destinationen og andre faktorer, kan det tage op til 30 dage. Tøv ikke med at kontakte os for yderligere assistance, hvis varen ikke er ankommet efter 30 dage.

Alle Groendalspark.dk varen kan sendes til hele verden. Vi vil give forsendelse detaljer, skal du, efter at varen er afsendt.

Alle Groendalspark.dk element, vil blive markeret som en GAVE til laveste værdi for Told.

Importafgifter, skatter og afgifter er ikke inkluderet i varens pris eller forsendelsesomkostninger. Disse afgifter er købers ansvar. Skal du tjekke med dit lands toldmyndigheder kontor for at bekræfte, hvad disse ekstra omkostninger, der vil være før til at byde/købe.

Transit tid kan variere. Især i feriesæsonen, som Julen. Det kan tage over 4 uger (længere end normalt). Overvej, at den længere leveringstid, før du foretager et køb.

Vender tilbage

Vi anbefaler dig at tage et kig på den Brugervejledning, før du begynder at bruge brænderen. Hvis varen ikke kan fungere fint i henhold til brugsanvisningen, bedes du kontakte vores kundeservice repræsentant ASAP. Lad os vide den Detaljerede Problem, vil vi gøre vores bedste for at servicere dig.

Hvis pakken er beskadiget under fragten, bedes du nægte at underskrive for pakken, og returnere til os. Så kontakt os straks.

Vi acceptere kun original emballage. Sørg for, at det emne har INGEN menneskeskabte sabotage . BEMÆRK venligst, at fragt og gebyr vil ikke blive refunderet, og alle retur forsendelsesomkostninger skal være betales af køber, medmindre varen er DOA (skader ved ankomsten). Alle krav for DOA skal ske inden for 7 dage.

Vi skal være anmeldt inden 14 dage efter varen er modtaget. Vi vil ikke acceptere, at ud over fristen.

Vi betaler meget opmærksomhed på efter-salg service. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så tøv ikke med at kontakte os straks via e-mail eller Groendalspark.dk besked. Vi vil vende tilbage eller tilbagebetaling. Køber er ansvarlig for tilbagevenden omkostninger og forsendelse ekspeditionsgebyr.

Om Os

Kontakt os venligst for yderligere hjælp, hvis du har modtaget en defekt eller forkert vare, varen er beskadiget under transporten, eller varen ikke er som beskrevet.

Vi gør vores bedste på betingelse af varen til salg. Hvis du har nogen spørgsmål til produktet, er du velkommen til at kontakte os via eBay besked. Det er vores mål at lade positiv feedback på hver enkelt transaktion.

Kontakt os først, før de forlader nogen NEGATIV feedback, eller hæve eventuelle TVISTER til SPÆRREDE. Vi garanterer at løse problemer i din tilfredshed!

Hvis du har nogen spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os ved at sende os en e-mail via Groendalspark.dk system. Vi har normalt svar e-mails inden for 24 timer.

Glæder mig til at handle igen!

Tilstand 5-tilstand
Model af LED Perler cree xml t6
Element Type Lygter
Certificering CCC,CQC,FCC
Krop Materiale Aluminium Legering
Støtte Lysdæmper 5-8 filer
Lys Kilde cree xml t6
Zoom Ja
Vandtæt Ja
Batteri Type AAA,18650,Direkte opladning
Mærke HEDELI
Oplader Genopladelige
Brændvidde Justerbar
Lommelygte Type Selvforsvar
Funktion Stødsikker
Switch Mode Høj/Mellem/Lav
Lumen 3000 lumens
Produkt Navn taktisk lommelygte
Model-Nummer DHB304A1
Belysning Afstand 200-500 m
Farve Black
Watt 10W
Engelsk navn selvforsvar Lommelygte
Enhed Type stykke
Pakke Størrelse 30cm x 15cm x 10cm (11.81in x 5.91in x 3.94in)
Pakke Vægt 0.62kg (1.37lb.)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer