Nyhed Reduced price!
2x 6/9/16 LED Bil Fleksibel Hvid/Gul Rutschebane LED Knight Rider Strip Lys i Lygten Sekventiel Flasher DRL blinklyset

2x 6/9/16 LED Bil Fleksibel Hvid/Gul Rutschebane LED Knight Rider Strip Lys i Lygten Sekventiel Flasher DRL blinklyset

kr71.91

-30%

kr102.74

Ny vare

På lager

Tags: lys for, led knight rider, knight rider, Billige lys for, Høj Kvalitet led knight rider, Kina knight rider Leverandører.

2x 6/9/16 LED Bil Fleksibel Hvid/Gul Rutschebane LED Knight Rider Strip Lys i Lygten Sekventiel Flasher DRL blinklyset Beskrivelse: Ny LED strips med en strækbar til universelt design passer til ethvert køretøj, der er Fleksible til at give dig mulighed for at bøje det sammen forlygten kurven for perfekt pasform Hver LED strip er drevet af 6/9/16 stykker af dual-farve-LED-moduler Xenon hvide LED-lys til kørelys og sekventiel gult LED-lys til blinklyset lys Farve: xenon hvid/gul gul rutschebane feature Indhold: et par af LED-rør lysstofrør Hvad er Fordelene ved denne form for led strip? 1. Det ser ud som krystal, elegant og flot.

2. Det er fleksibelt, Strechable, kan du installere det på nogen ca

3. Det er dual farve: hvid normalt for Daytime Running light-funktionen, den gyldne regel for turnning lys funktion. Det er kontrol en kontrol box automatisk.

4. Det er let at installere, bare plug and play. Du kunne DIY (gør det selv) til at holde det enhver form som enhver figur, du kan lide.

5. Det er vandtæt og meget god kvalitet. Bemærk: Med Knight Rider lys Flow Effekt,Pls tjekke VIDEO 6LED Længde: 38cm, når de er fastgjort, 51cm, når løsrevet 9LED Længde: 23cm, når de er fastgjort, 30cm, når løsrevet 16LED Længde: 17cm, når de er fastgjort, 21cm, når løsrevet *Lyset skal være installeret inde i Lygten. **Vejledningen er IKKE inkluderet i købet. Vi anbefaler installation af professionelle hænder. Vi tager ikke ansvar for eventuelle skader eller arbejdskraft, der er forbundet med installation af dette produkt.

Model Navn DRL blinklyset
Materiale Type Crystal
Ekstern Afprøvning, Certificering CE
Element Vægt 300g
Watt 6LED, 9LED, 16LED
Emitting Farve Fast Stil, Flow Style
Mærke MAXGTRS
For Køretøj, Der Mærker/Modeller Hyundai
Specielle Funktioner DRL blinklyset
Element Type Dagen Lys
Emne Diameter 50cm
Spænding 12V
Pakke Vægt 0.5kg (1.10lb.)
Pakke Størrelse 5cm x 5cm x 5cm (1.97in x 1.97in x 1.97in)
Enhed Type masse (2 stk/masse)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer