Nyhed Reduced price!
Beadsince ID27351 fine smykker ring i sølv 925 engros bedste kvalitet Semi Mount ring til ring design

Beadsince ID27351 fine smykker ring i sølv 925 engros bedste kvalitet Semi Mount ring til ring design

kr86.93

Ny vare

På lager

Tags: ring for, ringe til bryllupper, ring i sølv, Billige ring til, Høj Kvalitet ringe til bryllupper, Kina ring i sølv Leverandører.

Mount ring indstillinger

Tak for at være interesseret i vores produkt ! Beskrivelse: Navn Beadsince ID27351 fine smykker ring i sølv 925 engros bedste kvalitet Semi Mount ring til ring design Brand beadsnice ID 27351 Gemstone passer til 10mm rund ædelsten Vægt 2.91 gram Materiale i massivt sterling sølv ikke forgyldt Mængde 1pc

BEMÆRK: de Fleste af vores produkter er 100% håndlavede og unikke i farver og form. Det viste billede er et billede af de elementer, du vil modtage fra vores shop. Billeder er taget af reelle bestande under hvidt lys effekter. Men produktet kan synes større ELLER lidt farve forskel på PC-skærmen, henvises til oplysninger om størrelsen på de beskrivelser. Farver kan variere en smule anderledes på grund af den belysning effekt og farve-indstillingen af hver enkelt skærm. Leveringstid: Vi vil accorrding din tilstand fra afsendelsen skibet. Hvis du har nogen særlige krav til de elementer vil blive sendt ud via HongKong indlæg regelmæssig luftpost indenfor 3 dage efter vi har modtaget din betaling. Leveringsadresse (Meget vigtigt) Vi sender ordren til dig via den adresse, der er tilbage på Groendalspark.dk. For at undgå manglende ordre bedes sørg for, at den adresse, du har tilbage på Groendalspark.dk er din Primære leveringsadresse. Tracking-Nummer: Vi leverer trackingnumre til alle ordrer, Vi også levere Op shipping gebyr. Betaling: Vi accepterer alle payment som: HVORFOR VORES PRIS ER de BEDSTE? Der er ingen mellemmand mellem os og vores kunder. HVORFOR KØBE FRA OS? 1. KVALITET PRODUKTER OG DE BEDSTE PRISER 2. MULIGHEDEN FOR AT SENDE HURTIGERE 3. 45 DAGES 100% TILFREDSSTILLENDE, for at GARANTERE Din 100% tilfredshed er vores garanti. Hvis du modtager varen, og er også tilfreds med vores produkt eller service, vil du venligst tage et minut til at efterlade os en positiv feedback med en overmost Detaljeret Sælger Rating (DSR) på 5, hvilket betyder en masse i vores fremtidige Groendalspark.dk virksomheder, din anerkendelse er vores motivation til at udvikle vores virksomhed til at betjene dig selv bedre og fortsætte med at levere kvalitetsprodukter til lave priser. Hvis du er utilfreds med de poster, eller service og planlægger at give os en neutral/negativ feedback, vil du venligst skrive til os med det samme på ? Vi vil gøre vores bedste for at løse dit problem på den kortest mulige tid. Om os Perler Nice Smykker er smykker resultater fabrik og grossist i Kina. Vi er stolte af vores kvalitet, lave priser og venlig kundeservice!

Farve Sølv
Element Type Ringe
Materiale 925 Sterling Sølv
Indstilling Type Bens Indstilling
Form\mønster Runde
Bøde eller Mode Fint
Hjemmeside www.beadsnice.com
Ringe Type Bryllup Bands
Ring Størrelse 6, 7, 8
Pakke 1 stk
Mærke beadsnice
Køn Kvinder
Model-Nummer Tyve syv tusind tre hundrede og halvtreds en
Lejlighed Party
Vægt 2.91 gram
CertificateType NGTC
Stil Trendy
Metaller Type Sølv
Side Sten Ingen
Metal Stempel 925 Sterling
Vigtigste Sten Ingen
Størrelse passer til 10mm rund gemstone
Pakke Vægt 0.3kg (0.66lb.)
Enhed Type stykke
Pakke Størrelse 30cm x 30cm x 50cm (11.81in x 11.81in x 19.69in)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer