Nyhed Reduced price!
Nye Ankomst vestido de noiva Blonder casamento 4 Meter brudesløret 2018 Billige bryllup tilbehør sluier Veu de noiva bryllup slør

Nye Ankomst vestido de noiva Blonder casamento 4 Meter brudesløret 2018 Billige bryllup tilbehør sluier Veu de noiva bryllup slør

kr160.86

-19%

kr201.07

Ny vare

På lager

Tags: bryllup slør, brudesløret, veu de noiva, Billige bryllup slør, Høj Kvalitet brudesløret, Kina veu de noiva Leverandører.

Hvis du ønsker, custom made, bedes du vælger en standard størrelse ved bestilling, så skriv dine målinger detaljer i besked feltet når du betaler.

Indlæg til Brasilien. Fortæl os modtageren CPF i besked feltet. uden det. vi kan ikke poste kjole. Tak for din forståelse.

Nye Ankomst vestido de noiva Blonder casamento 4 Meter brudesløret 2018 Billige bryllup tilbehør sluier Veu de noiva bryllup slør

1. Importafgifter, skatter og afgifter er ikke inkluderet i varens pris eller forsendelsesomkostninger. Disse afgifter er købers ansvar. 2. Skal du tjekke med dit lands toldmyndigheder office at afgøre, hvad disse ekstra omkostninger, der vil være før til at byde/købe. 3. Ifølge vores erfaring, Brugerdefineret ind parceller, der ved tilfældig, omkring 0,5-1% parceller, der vil blive kontrolleret, og kan oplade nogle takst. 4. For at mindske købers import skat eller endda fritage køber fra import skat, skal vi erklære, at de vare med meget mindre værdi end den faktiske pris, kunden har betalt for varen. 5. Den lavere angivne værdi må ikke afspejler den samlede pris, der er betalt af kunden eller markedet pris omkring varen, og måske må ikke være egnet til de lande, med forskellige særlige told standard. 1). Angiv dine specielle ønsker (farve, pakker, er værdien af erklæringen, osv.) i den BEMÆRKNING, når du foretager betalingen. Behandlingstiden for en bestemt rækkefølge varierer med produkt-type og materiel status. For det meste, at behandlingstiden kan være 3 til 15 arbejdsdage efter modtagelse af betaling. 2). Alle poster, som du bestiller, skal kun være leveret efter din betaling er modtaget ved den Tredje Part (Bank ) Vi sender varen til kunderne gennem Chinapostair, EMS, UPS, DHL, Fedex eller Air Mail, i henhold til de faktiske forhold . 3). Du vil få besked via e-mail med tracking nummer, når din pakke blive sendt ud. Leveringstiden skal, der er baseret på forskellige lande og regioner rundt om i verden. 4). Som om levering destinationer (din mailadresse), hvor kun DHL eller UPS er til rådighed, hvis det er det såkaldte fjerntliggende område ved DHL eller UPS, vil den ekstra gebyr skal betales af køber. 5). Vi skal ikke tage ansvar for nogen skibsfart ulykker, forsinkelser eller andre forhold, resultatet fra shipping luftfartsselskaber eller force majeure årsager. 6). For pakke glip af på den måde, at den destination, vi vil gøre vores bedste for at kontakte med den udtrykkelige virksomheden og opdatere de nyeste oplysninger til dig. Der kan dog være nogle forsinket svar på grund af tidsforskellen.

1. Hvis du har brug for nogle af de varer, der returneres, skal du sørge for at holde returnere varer og tilbehør intakt. 2. Du er nødt til at tage alle de nødvendige logistik omkostninger afkast. Købere er ansvarlig for tilbagevenden shipping med den rette emballage. 3. Vi vil erklære, at den parcel, som en gave til en lav værdi for at undgå problemer med tolden. Før du returnerer varer, bedes du sørge for at du får vores (sælgers) returadresse. Brug venligst almindelige postvæsen til at sende os tracking nummer. Så snart vi har modtaget de varer, vil vi reparere eller bytte dem ASAP. 4. Hvis du har brug for hurtigere overførsel, skal du vælge forsendelse måde, du ønsker, og betale ekstra gebyr. Eller kontakt os på forhånd. 5. Det billede, som et resultat af fotografering tilstand muligvis har kromatisk aberration, hvis du ikke er sikker på, om farver,bedes du kontakte os, før du afgiver ordren. 6. Hvis varer, der er beskadiget i transit, så læs al dokumentation og emballage og kontakte os inden for 7 dage efter at kvittering for returinstruktioner.

Materiale Polyester
Slør Kant Stil Blonde Kant
Køn Kvinder
Element Type Brude Slør
Mærke SUOPHONA MODE
Navn På Afdeling Voksen
Technics Applicerede
Model-Nummer brudesløret
Farve Hvid, Elfenben
Slør Lag Man-Lag
Type Cathedral Slør
Pakke Vægt 0.32kg (0.71lb.)
Pakke Størrelse 10cm x 5cm x 5cm (3.94in x 1.97in x 1.97in)
Enhed Type stykke

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer