Nyhed Reduced price!
Krystal Hjerte RGB/RØD LED Lys, Jul, Valentinsdag, Wedding Dekoration Nat Lys 5pcs

Krystal Hjerte RGB/RØD LED Lys, Jul, Valentinsdag, Wedding Dekoration Nat Lys 5pcs

kr122.48

Ny vare

På lager

Tags: dekorative lys switch dækker, tændte valentines dag dekorationer, dekorative oversvømmelse lys, Billige dekorative lys switch dækker, Høj Kvalitet tændte valentines dag dekorationer, Kina dekorative oversvømmelse lys Leverandører.

Om OS: Vi er specialiseret eksport i hele verden og har været det siden 2008. Vores virksomhed startede ud eksport bryllup fordel, gaver og bryllup omdrejningspunktet. Vores Brand "Fremtidige & Fancy" er et førende navn inden for event tilbehør og har hjulpet mange nye virksomheder rundt om i verden starte op der nye forretning, Vi er her for at hjælpe, støtte og vokse sammen. God fornøjelse med at gennemse vores butik og føler gratis at komme i kontakt skulle du få brug for hjælp

Betaling:

Vi accepterer Escrow

Forsendelse

Ordrer typisk sendes inden for 3-7 hverdage , undtagen helligdage. Den post, luftpost tager normalt 15-30 arbejdsdage, til de fleste lande,Bedes du venligst forsendelse til Brasilien og Rusland kunne tage et par måneder mere end normalt. Vi tilbyder også hurtig forsendelse, som TNT, UPS, DHL, FEDEX, VEJAFGIFT, ARMAEX, som normalt vil det tage 3-7 arbejdsdage. For engros, vi normalt levere gratis forsendelse til de fleste lande, hvis dit land ikke er gratis fragt, vi har også støtte stor rabat i den shipping gebyr, som er vist i prospektet.

Vi har kun sender varer til den adresse, du har angivet i Groendalspark.dk, så sørg for at den adresse, du bruger, er korrekt.

Told:

Alle kunder bør være ansvarlig for eventuelle told og mægler gebyrer sig selv.

kundeservice:

Vi arbejder syv dage om ugen, så er du velkommen til at kontakte os med eventuelle spørgsmål.

Returnerer:

Afkast er accepteret i original/forseglet stand inden 15 dage fra datoen for levering. Brugte/forseglede varer, vil ikke blive accepteret, vil køber blive ansvarlig for tilbagevenden shipping gebyr. Shipping gebyrer refunderes ikke.

[xlmodel]-[brugerdefineret]-[8888] Beskrivelser

Størrelse: 8*8,5 CM

Farve: Rød, RGB

Herunder: 5pcs

[xlmodel]-[photo]-[0000] Fotos Liste

Materiale Plast
Mærke Fremtidige & Fancy
Farve Multi farve, Rød
Lejlighed Bryllup & Engagement,Bryllup
Mønster Hjerte
Model-Nummer LS004
Pakke Størrelse 40cm x 20cm x 10cm (15.75in x 7.87in x 3.94in)
Enhed Type masse (5 stykker/masse)
Pakke Vægt 0.6kg (1.32lb.)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer