Nyhed Reduced price!
Brændstof injector dyse YDN0PD2 119620-53000 Diesel fuel injection dyse

Brændstof injector dyse YDN0PD2 119620-53000 Diesel fuel injection dyse

kr23.29

-5%

kr24.52

Ny vare

På lager

Tags: dyse sæt, dyse swivel, dyse 1, Billige dyse sæt, Høj Kvalitet dyse swivel, Kina dyse 1-Leverandører.

Produkt emballage betalingsbetingelser

Vi accepterer betaling metoder(Kreditkort, Western Union, Bank Transfer, Moneybookers, etc.) leveret af Groendalspark.dk Spærrede kun. Forsendelse Vilkår (1) Vi støtter forsendelse af DHL, UPS, FEDEX, TNT, EMS, etc.

(2) Varer, vil kun blive leveret efter betaling er bekræftet af Escrow.

(3) af sikkerhedsmæssige årsager, ved vi kun sender ordrer til levering adresse, du har registreret på Groendalspark.dk. Så kan du være sikker på, på din adresse på Groendalspark.dk er korrekte.

(4) For kunder fra Rusland eller nogle Østeuropæiske land, skal du vælge EMS eller andre passende Udtryk, som er nemt for fortoldning.

(5) Køberen bærer den fortalte, der pålægges af toldmyndigheder jeg dit land. Vores produkter eksporteres til hele verden, er blevet bredt kunder er enige.

Feedback

Det vil blive værdsat, hvis du kan bekræfte levering og give feedback på Groendalspark.dk, når du modtager varerne.

Hvis du er tilfreds med de varer, bedes du forlade positive tilbagemeldinger. Hvis du ikke er tilfreds med de varer, bedes du kontakte os inden de forlader negativ feedback. Vi vil arbejde sammen for på at løse eventuelle tvister. Tak for din støtte. Firmaprofil Velkommen til vores butik, og vi håber på du har en behagelig shopping oplevelse hende.

Virksomheden altid give højeste prioritet til kundernes efterspørgsel, til bedres ved at forstå spise behov og forbedre kvaliteten af vores service;"i Dag er kvalitet, morgendagens markeret, service for evigt".Er vores virksomheds kundeservice standarder, ved at sætte det gennem forskning og udvikling, produktion, installation, salg og service af de enkelte link.

1, produktet før, vil vi være en streng test, for på sikre, på fabrikken sekunder.

2, er alle produkter af virksomheden, efter i har modtaget vente varer fra kunderne selv problem med kvaliteten, kan du kontakte os med at vende tilbage.Modtager kunden meddelelse skal være i til timer til at reagere på kundernes tilbagemeldinger.

Ser frem til at samarbejde med dig.

Mærke DEFUTE
Bilfabrikant Udskifteligt
For Køretøj, Der Mærker/Modeller Isuzu
Pakke Vægt 0.015kg (0.03lb.)
Pakke Størrelse 5cm x 2cm x 2cm (1.97in x 0.79in x 0.79in)
Enhed Type stykke

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer