Nyhed Reduced price!
2018 Nye Sexede Kvinder i Badedragt Micro Bikini Sæt badetøj Med Halterneck Strop Badetøj Brasilianske bikinier

2018 Nye Sexede Kvinder i Badedragt Micro Bikini Sæt badetøj Med Halterneck Strop Badetøj Brasilianske bikinier

kr42.85

Ny vare

På lager

Tags: passer passer, passer til kvinder, passer sexet, Billige jakkesæt jakkesæt, Høj Kvalitet passer til kvinder, Kina passer sexet Leverandører.

2016 Sexede Kvinder i Badedragt Micro Bikini Sæt badetøj Med Halterneck Strop Badetøj Brasilianske bunden Monokini

Funktioner: 100% nye og gode kvalitet, er Det temmelig komfortabel og sexet mode og liberal Karakteristisk Sexet Beach Bikini Badetøj, Kjole, Charmerende og stilfuldt Beach Bikini dress passer til de fleste piger eller kvinder, En stor gave til din kæreste eller dig selv. Bemærk venligst: Billeder er kun prøver til reference. På grund af begrænsninger i fotografi og de uundgåelige forskelle i skærm indstillinger, de farver, der vises i billedet, kan det ikke svarer 100% til dem, der er i de varer selv, Hvad der er i pakken: 1* Bikini sæt( 1 top + 1 Nederst)

1. Forberedelse Tid: vi har brug for 3-7 arbejdsdage for at forberede din ordre, på grund af vores mange ordrer hver dag.

2. Sørg for at give den korrekte leveringsadresse og telefonnummer. Alle elementer vil kun blive sendt til den leveringsadresse, som du har angivet.

1. Hvis du er tilfreds med vores produkter og services, bedes du forlade din positive feedback og 5 stjerner , 5 stjerner for den nærmere vurdering af din ordre. Når du viser os screenshot af både 5 stjerner , vil vi give dig $3% RABAT på din næste ordre.

2. Hvis du deler vores produkt link på din SNS eller Facebook, vil vi give dig en gave eller $ 3% RABAT på din næste ordre.

3. Hvis du ikke er tilfreds med vores porducts, pls kontakte os, før du forlader neutral (3 stjerner) eller negative (1-2 stjerner) feedback . Vi garanterer 100% slove noget problem for dig.

4. Venligst e-mail til os inden du forlader den negative feedback eller åbning af eventuelle tvister på stedet.

Kommunikation er den bedste måde at løse problemer.

Model-Nummer S11924
Oprindelsessted Guangdong,Kina(Hovedlandet)
Mærke BANDEA
Størrelse S M L
Materiale Nylon
Farve mini-bikini
Element Type Bikini Sæt
Style1 Bikinier
Støtte Type Wire Gratis
dato To tusind atten
Mønster Type Solid
Med Pad No
Talje Lav Talje
Køn Kvinder
Enhed Type Sæt
Pakke Vægt 0.25kg (0.55lb.)
Pakke Størrelse 14cm x 15cm x 16cm (5.51in x 5.91in x 6.30in)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer