Nyhed Reduced price!
Ny Orig til Lenovo ThinkPad S1 YOGA Cpu Blæseren Heatsink 04X6440

Ny Orig til Lenovo ThinkPad S1 YOGA Cpu Blæseren Heatsink 04X6440

kr234.05

Ny vare

På lager

Tags: Ventilator, VENTILATOR, cpu heatsink for køling, Billige ventilator, Høj Kvalitet ventilator, Kina cpu heatsink for køling Leverandører.

Ny Orig til Lenovo ThinkPad S1 YOGA Cpu Blæseren Heatsink 04X6440 Stand: Ny FRU: 04x6440 Passer til: Lenovo s1 yoga indeholder: 1 stykke Heatsink CPU Køling ventilator Bemærk: Kontrollér, Picutre eller FRU før du køber denne vare Warrty: 3 Måneder

Tilstand: Et helt nyt, ubrugt vare, med absolut ingen tegn på slid. Produktet er blevet efterset, renset og repareret til fuld orden og er i fremragende stand.Elementet kan være manglende original emballage. Alle produkter er blevet testet, før portoen for Forsendelse: Når du placerer en ordre, skal du vælge en leveringsmetode og betale for ordren inklusiv forsendelse gebyr. Vi vil sende varer inden for 5 dage, når din betaling er gennemført. Normalt sender vi din pakke til din adresse, skal Du angive din fulde adresse, herunder fulde navn og kontakt telefonnummer for det element, der skal leveres til dig med succes. Vi er ikke ansvarlige for forkert eller ikke kan leveres adresse. Forsendelse omkostninger inkluderer ikke eventuelle importafgifter, skatter og afgifter, og køberne er ansvarlig for told. Retur& Reklamation: Vi gør vores bedste for at servicere vores kunder det bedste, vi kan. Vi tilbyder den 3-måneders vedligeholdelse. Købere kan anmode om efter en erstatning inden 15 dage fra din modtagelse af varen. Alle ikke-sælgeren fejl returnerer til refusion vil blive udsat til 10% re-stocking omkostninger, skal køberen returnere produktet i den oprindelige betingelser til os, og skal afholde forsendelsesomkostninger ved returnering. Før returnering af varer, bedes bekræfte returadresse og logistik metode med os. Efter du giver elementer til den logistiske virksomhed, bedes du sende os tracking nummer. Så snart vi har modtaget de varer, vil vi reparere eller bytte dem ASAP. Hvis varen er beskadiget eller går tabt, når de er tilbage, de køber, vil være ansvarlig for sådanne skader eller tab, og vi vil ikke give køber en fuld refusion. Køberen skal forsøge at indgive en klage med den logistiske virksomhed til at inddrive de omkostninger, skader eller tab. Feedback: Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os. Venligst forlade positiv feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester. Hvis du har nogen problemer med vores produkter eller tjenester, er du velkommen til at kontakte os først, før du forlader negativ feedback. Vi vil gøre vores bedste for at løse eventuelle problemer og give dig den bedste kundeservice.

Radiator Type Thermotube
Mærke Lenovo
Produkter Status Lager
Pakke Ja
Pakke Størrelse 20cm x 15cm x 5cm (7.87in x 5.91in x 1.97in)
Enhed Type stykke
Pakke Vægt 0.4kg (0.88lb.)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer