Nyhed Reduced price!
Vestido De Festa Sexet Havfrue Halsudskæring Tyl Perler Pynt Lange Aften Kjoler 2018 Gulv Længde Aften Kjole DB240

Vestido De Festa Sexet Havfrue Halsudskæring Tyl Perler Pynt Lange Aften Kjoler 2018 Gulv Længde Aften Kjole DB240

kr598.80

-26%

kr809.19

Ny vare

På lager

Tags: floor længde aften kjoler, aften kjole, lang aften kjole, Billige gulv længde aften kjoler, Høj Kvalitet aften kjole, Kina lang aften kjole Leverandører.

1. efterlade besked i følgende betingelse: ønsker du custom made størrelse og farve; fortælle os den nøjagtige dato, hvor du har brug for kjolen, og har andre krav i kjole detaljer

2. hvis du vil have samme farve som billede, kan du også lade budskab at fortælle.

3.vi kan ikke gøre den kjole præcis det samme som det billede, du forstår dette, for det er ikke vores design, men vi vil gøre vores bedste for at tilbyde hver klient top kvalitet.

4.Hvis du er fra BRASILIEN Argentina Børn , giv os din CPF i besked feltet når du betaler, uden at det, vi kan ikke Sende din Pakke . tak for dit Samarbejde.

Kontakt os, hvis du har nogen spørgsmål om vores tilgængelige størrelser.

BETALING

Du kan gøre det online betaling med kreditkort, du kan også sende vores bank konto med TT eller Western Union.

FORSENDELSE

Vi ville gerne vælg DHL .UPS .EMS som hurtig ,hvis du har nogen specil krav om virksomheden af hurtig, bedes du fortælle os det.

PETURE POLIY

1.Bestil Aflysninger

Vi forstår, at bestilling af en kjole til din særlige lejlighed er en vigtig opgave, og vores annullering politik blev skabt med dette i tankerne. Det er dog vigtigt at bemærke, at vore kjoler er lavet på bestilling, og når den kreative proces er begyndt materialer ikke kan genbruges. Den gode nyhed er, at efter at placere din ordre, er der stadig tid til at gøre op dit sind. Der henvises til vores afbestillingspolitik nedenfor for yderligere oplysninger.

2.Vores Aflysninger Politik

- Ordrer der annulleres inden for 24 timer efter bekræftelse af betaling* vil være berettiget til en fuld refundering.

- Ordrer annulleret 1-3 dage efter bekræftelse af betaling, vil være berettiget til en delvis tilbagebetaling, der består af fuld fragt og 50% af købsprisen.

- Ordrer der annulleres efter 3 dage efter bekræftelse af betaling, vil være berettiget til en delvis tilbagebetaling, der består af den fulde forsendelses omkostninger.

- Når din ordre er blevet afsendt, kan det ikke længere annulleres.

3.Tilbage Til Udskiftning eller Tilbagebetaling

Din tilfredshed er af allerstørste betydning for os. Efter ankomsten af din pakke, vil vi opfordre dig til at tjekke og sørg for, at kjolen er lavet til din ordre specifikationer. Prøv på din kjole, så hurtigt som muligt uden at fjerne tags, ændre, eller vaske tøj.

Hvis du er ved at vende tilbage eller bytte kjoler eller tilbehør, skal du sørge for de er i deres oprindelige tilstand - ubrugte, uvasket, uændret, ubeskadigede, rene, fri for støv og hår og med tags intakt og fastgjort.

FEEDBACK

Når du får varer, kan du give os din feedback, så vi kan gøre nogle forbedringer, og kan yde en bedre service. Din feedback vil være meget taknemmelig for det.

Du bedes kontakte os, før de forlader nogen negativ eller neutral feedback, Vi ønsker at løse problemet sammen med taleopkald taler.Min SKYPE adresse:

Kjoler Længde Gulv-Længde
Ærme Længde(cm) Ærmeløs
Lejlighed Formel Aften
Toget Ingen
Dekoration Perlebesat,Applikationsbroderi
Mærke HONGFUYU
Silhuet Trompet / Mermaid
Ærme Stil Off Skulderen
De Faktiske Billeder Ja
Mode Element Illusion
USA Størrelse 2, 4, 6, 8, 10, 12, 14, 14W, 16, 16, 18, 18W
Halsudskæring Scoop
Model-Nummer DB240
Stof Type Tyl
Materiale Polyester
Billede Type Reference Billeder
Element Type Aften Kjoler
Talje Naturlige
Med indbygget Bh Ja
Pakke Vægt 1.5kg (3.31lb.)
Enhed Type stykke
Pakke Størrelse 30cm x 10cm x 10cm (11.81in x 3.94in x 3.94in)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer