Nyhed Reduced price!
MARUMINE mursten 2x4 duplo blok 30stk/masse Klassisk Sæt Uddannelse Technic Legetøj Gave Til Børn DIY byggesten sæt

MARUMINE mursten 2x4 duplo blok 30stk/masse Klassisk Sæt Uddannelse Technic Legetøj Gave Til Børn DIY byggesten sæt

kr80.31

-28%

kr111.57

Ny vare

På lager

Tags: mursten 2x4, duplo klodser, teknisk legetøj, Billige mursten 2x4, Høj Kvalitet duplo klodser, Kina teknisk legetøj Leverandører.

Shopping Bemærker Sverige Told Varsel,Alle element af ikke-EU vil blive pålagt MOMS, uanset hvilken værdi,skat på omkring 25%. Element værdi Item value> 150 EUR,vil have 12.5 EUR gebyr.

Kunden Sverige noter venligst, at før du køber.

Produkt Navn: Mursten 2x4 duplo blok Produkt Materiale: ABS Plast Produkt Package: Pubble Taske Produkt størrelse:64x32x24 mm Kvaliteten af masse:30 stk/lot 10 Farver 100% Helt Nye og Høj Kvalitet! Hvis der er noget problem, er du velkommen til at kontakte os. *Bemærkning:på Grund af forskellige skærme, skal du give lidt forskellige i farve betwent billeder og produkt. Tak for din forståelse!*

Om Forsendelse

1. Sørg for, at den adresse og telefon-numre, leveret af dig, er korrekte. Og efter ryddet betaling, vil vi levere varer inden TRE hverdage . 2. Den shipping tid er omkring 30 dage fra China Post, luftpost, og nogle gange kan det være længere på grund af force majeure. Derfor, hvis du har brug legetøj for nogle særlige dage, du kan købe de elementer, en måned tidligere. 3. Vi er ikke bekendt med told-behandling i deres lande. Hvis der er nogen, bedes du fortælle os, hvad du bør være opmærksom på i god tid for at undgå unødvendige problemer. 4. Importafgifter, skatter og afgifter er ikke inkluderet i varens pris eller forsendelsesomkostninger. Disse afgifter er KØBERS ansvar . Om at vende Tilbage og Udveksling 1. Hold venligst varen UBRUGT, UBESKADIGET, før du anmode om en returnering eller ombytning. 2. KØBER er ansvarlig for tilbagevenden shipping udgifter ved forsendelse af varen tilbage til sælgeren. Om Service 1. Vi er en ærlig og pålidelig sælger på Groendalspark.dk, der garanterer, at du varer med høj kvalitet og rimelige priser, samt vores gode service. 2. På grund af den tid, der går, kan vi ikke være på arbejde, når du forsøger at tale til os. Derfor kan du efterlade os en besked til enhver tid, når det er nødvendigt, og vi vil svare dig så hurtigt som muligt. Om Feedback Og Anmeldelser For 1. Hvis du er tilfreds med vores produkter og service, beder vi dig give os en POSITIV feedback og bedømmelse af 5. Din tilfredshed er vigtig for os. 2. Hvis du finder nogen problemer med vores produkter eller service, så TØV IKKE med at kontakte os. Vi vil gøre alt for at løse problemerne for dig.

Type Blokke
Advarsel Aldre for3+
Mærke MARUMINE
Stregkode No
Køn Unisex
Model-Nummer mursten 2x2 MM170
Plastik Blok Form Selvlåsende Sten
Materiale Plast
Aldersgruppe > 3 år
Pakke Vægt 0.4kg (0.88lb.)
Pakke Størrelse 30cm x 30cm x 25cm (11.81in x 11.81in x 9.84in)
Enhed Type masse (30 stykker/masse)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer