Nyhed Reduced price!
1,5 tommer tri-clamp sundheds-air-release-ventil m/ manometer fermenter spunding ventil

1,5 tommer tri-clamp sundheds-air-release-ventil m/ manometer fermenter spunding ventil

kr919.54

Ny vare

På lager

Tags: air-release-ventil, frigivelse ventil, sundheds-ventil, Billige air-release-ventil, Udgivelse af høj Kvalitet ventil, Kina sundheds-ventil Leverandører.

Der er ingen glycerinum i trykmåler, der er baseret på Hurtig-reglen, men det virker godt uden det, og det er let at tilføje glycerinum.

50.5 mm clamp flange (1.5" clamp ferrule i tommer).

Max pres ofte vi gør er 2,2 bar.

Lad mig vide, pres dig pls hvis 2.2 bar er ikke ok for dig, der kan tilpasses.

Forsendelse :

Vi kun skib til alipay adresse. Sørg for, at dine alipay-adresse er opdateret og bekræftet. Vi er ikke ansvarlige for forkert eller ikke kan leveres adresse.

Vi sender varer mandag til fredag. Alle ordrer vil blive afsendt i den næste arbejdsdag, når din betaling er ryddet.

Køber er ansvarlig for alle gældende told og lokale skatter. Kontroller venligst dette med din lokale skik, før eventuelle køb. Leveringstider kan variere, især i travle perioder. Den normale leveringstid er fra 10 dage og op til 30 arbejdsdage. Tillad tilstrækkelig tid til levering og kontakt os, hvis du ikke modtager din pakke inden for 30 arbejdsdage. Vi kan ikke tilbyde lokale afhente.

Betaling Oplysninger:

Vi accepterer alipay her.

Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW.

Bulk ordre, kan vi levere firma-konto, T/T eller West Union. Afkast og Kontakt:

Tilbagebetaling eller erstatning anmodning er kun tilgængelig, anmodninger inden for 1 uge efter modtaget pakken & returnering af varen, som den samme tilstand som modtaget.

Kontakt os venligst,vi vil give returnerer adressen. Hvis du ikke har kontaktet os,direkte elementer vil blive sendt tilbage til os,elementer vil blive afvist uden tracking-nummer, og returneres til afsenderen. Køber er ansvarlig for ekstra forsendelsesomkostninger for varer der returneres nægtet eller ikke kan leveres. Dit navn,auktion antal ,og årsagen til returneringen skal medtages i e-mailen. Returnerede varer skal indeholde vigtigste emballage materialer.

Bemærk pak varen omhyggeligt. Returnerede varer vil blive testet og en ny udskiftning vil blive sendt til køber, straks når der konstateres defekte. I tilfælde af, at en passende erstatning er ikke til rådighed, så en vil blive refunderet. Fragt ,håndtering og forsikring gebyrer kan ikke refunderes.

Det kan tage op til 7 arbejdsdage at behandle din retur, efter vi har modtaget din vare.

Hvis varen ikke er defekt,vil varen blive sendt tilbage til køber. Køber er ansvarlig for Alle Afkast Porto og forsendelsesomkostninger.

Spørgsmål:

Hvis enhver lejlighed får vi det forkert, at din forsendelse bliver forsinket eller du mening et problem, så vær venlig at tillade mig selv eller et medlem af vores team til at løse problemet ved at tale/e-maile til os først.

Vi ønsker dog, at alle spørgsmål er rettet gennem ali hurtig for at sikre, at du har en rettidig reaktion, der normalt vil være samme dag, hvis der ikke inden for 24 timer. Du bedes venligst sikre dig en e-mail kun en gang - flere e-mails langsom os med at svare, til dig og andre.

Magt Manuel
Model-Nummer NT-SVWP-32
Struktur Sikkerhed
Medier væske
Standard eller ikke-Standard Standard
Port Størrelse 1,5 tommer eller sige 50.5 mm
Materiale Rustfrit Stål
Temperatur af Medier Normal Temperatur
Pres Lavt Tryk
Pakke Vægt 3.6kg (7.94lb.)
Pakke Størrelse 20cm x 20cm x 11cm (7.87in x 7.87in x 4.33in)
Enhed Type stykke

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer