Nyhed Reduced price!
Mærke Tøj Mænds Polo Shirt Kort Ærme Mænd Bomuld Fast Casual polo shirts til Mænd Brand Polo Mode Slim Fit Polo S-3XL

Mærke Tøj Mænds Polo Shirt Kort Ærme Mænd Bomuld Fast Casual polo shirts til Mænd Brand Polo Mode Slim Fit Polo S-3XL

kr55.42

-57%

kr128.92

Ny vare

På lager

Tags: slim fit polo, casual polo shirt, polo shirt brand mænd, Billige slim fit polo, Høj Kvalitet casual polo shirt, Kina polo shirt brand mænd Leverandører.

Mærke Tøj, Polo-Shirts, Korte Ærmer Mænd Bomuld Fast Casual polo shirts til Mænd Brand T-Shirt, Polo-Mode Slim Fit Polo S-3XL

Sammenlign venligst detaljer størrelser med dit før du køber! · På grund af den kvalitet, differentiering mellem de forskellige skærme, faktiske element farve kan variere lidt fra billederne. · Bemærk, at 1-3cm fejl på grund af manuel måling. · Mål tøj, du normalt slid, men ikke måle din krop til at vælge størrelse chart er asian størrelse,ikke Usa/Europa-størrelse,standard størrelse,så kan du købe større 1-2 størrelse, når du afgiver bestilling,Bedes du henvise til den størrelse chart data, hvis du er usikker på størrelsen, kan du fortælle mig dit bryst,vægt og højde, vil vi anbefale størrelse for dig!

Shipping 1. Vi vil sende varer inden for 1 til 5 arbejdsdage efter betalingen er godkendt 2. Vi må ikke betale for told skat opkrævet fra lokale told-3. For de fleste lande, vi leverer via kina post air mail-4. Her er hjemmesiden for at spore din pakke www.17track.net Returnering og Refundering 1.Hvis den farve/størrelse er ikke den rigtige for dig, kan du returnere dem tilbage til os for at ændre, men du bør bære shipping cost. 2.Hvis kvaliteten ikke er god,kan du returnere det tilbage til os,men skal du bære shipping cost. 3.Hvis pakken er på vej,skal du vente mere tålmodigt,fordi den shipping tid er ikke kontrol af os, er det ifølge post office ' s service,men vi kan forlænge leveringstiden for dig. Feedback-1. Vi er afhængige af kundens tilfredshed at lykkes, Derfor din positive feedback af 5 STJERNER er ekstremt vigtig for os. Hvis du er tilfreds med vores produkter og services,bedes du forlade din positive feedback og 5 stjerner for den detaljerede rationg af din ordre. Når du viser os screenshot af både 5 stjerner,vil vi give dig RABAT på din næste ordre. 2.Hvis du ikke er tilfreds med vores produkter,bedes du kontakte os, før du forlader negativ feedback.Bedes du give os mulighed for at løse problemet,vi garanterer 100% at løse eventuelle problemer for dig og gøre dig tilfreds.Kommunikation er den mest effektive måde at løse noget problem! Kontakt os 1.Før budgivning,kan du læse denne liste nøje og stille alle dine spørgsmål,det er vores fornøjelse at besvare alle dine spørgsmål,men vær venlig at tage et øjeblik til først at læse alle de oplysninger, der gives her, hvor din de fleste spørgsmål er svarene er. 2.Hvis det ikke er det ,så kan du i kontakt med os ved at trade manager eller efterlade en besked til os, vi vil besvare dine spørgsmål inden for 24 timer.

Salg af Pack No
Funktion åndbar / anti-pilling / anti-rynke
Ærme Længde(cm) Kort
Krave type Turn-down Krave
Køn Unisex
Størrelse S,M,L,XL,XXL,XXXL
Toppe Type polo sport trøjer
Stil Casual
Type Slank
Dekoration Knap
Mønster Type Solid
Mærke URSPORTTECH
Type 3 solid polo shirts
Type 2 Polo shirt til mænd
Farve Stil Solid
Farve sort,hvid,grå,gul,rød,lilla,orange,sø blå,himmel blå,grøn
Materiale Bomuld Blandinger
Pakke Vægt 0.35kg (0.77lb.)
Pakke Størrelse 25cm x 15cm x 5cm (9.84in x 5.91in x 1.97in)
Enhed Type stykke

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer