Nyhed Reduced price!
Marflo Bil Skive Tornador Japansk Rustfrit Stål Bearring Rør Tornado Gun for Bil Pleje, Vedligeholdelse af Vand Pistol Sne Skum Lanse

Marflo Bil Skive Tornador Japansk Rustfrit Stål Bearring Rør Tornado Gun for Bil Pleje, Vedligeholdelse af Vand Pistol Sne Skum Lanse

kr349.36

Ny vare

På lager

Tags: pistol pistol, tornado gun, pistol skum, Billige pistol pistol, Høj Kvalitet tornado gun, Kina pistol skum Leverandører.

Den Tornador MARFLO Indvendig Rengøring Værktøj er en pneumatisk drevet suge spray pistol, som meget fint forstøver sæbe, vand og luft og doserer det under højt tryk. Det fjerner snavs hurtigt og bruger et lavere forbrug af rengøringsmiddel (Tornador Super Sæbe). Den nyudviklede rotation-set i dysen af nye Tornador MARFLO er mere kraftfuld og renser hurtigere end den oprindelige Tornador Indvendig Rengøring Værktøj. Der er Ingen slid af rotary slange og tragt som medium guide er kuglelejer og ikke kommer i kontakt med dysen.

For professionelle bil detaljer virksomheder den nye Tornador MARFLO er et must-have! Vil du spare tid, energi og rengøringsmidler, fordi de nye Tornador MARFLO virker mere kraftfulde og mere effektivt på mindre luft-tryk end det oprindelige Tornador. De trykluft-drevet suge-feed pistol roterer spiralformet under drift og løsner støv, partikler med meget høj effekt fra overfladen. Gør en indvendig rengøring til en leg!

Hvorfor købe MARFLO Tornado?

hvis du ønsker at købe en high qaulity Tornador, skal du kontrollere og sammenligne MARFLO Tornador;

1) kroppen af tornador er forskellige!!

MARFLO er legering forge proces, og arbe med høj præcision CNC-Maskine.

forge proces kroppen kan bruge mere tid (ingen maling !!)

forge kroppen sværere end støbning legering krop, og Tråden er ikke let at bryde.

2)Bearring tube: det er vigtig del af Tornador.

høj qaulity bearring: vi bruger Japan Bearring af røret.

nyt design: tilføj vedligeholdelse funcation af bearrng

3) rør af Bearring: brug høje qaulity materiale og patend teachnology. og kontrol af detaljer i produktionsprocessen.

hver del har en check piont i produktionsprocessen.

Ren Indvendige og Udvendige Overflader med Tornado Air Handling!

• Renser og luft tørrer på få sekunder

• Testet og godkendt af industrien fordele

• Lav slitage og vedligeholdelse

• Heavy-duty konstruktion

• Lav støj

Brug for: automotive læder, tag, velvet, gummi, plast, glas, sikkerhedssele, forskellige revner, møbler og tæpper.

TORNADOR MARFLO Bil Rengøring af Værktøj er den hurtigste og nemmeste måde at rense alle biler overflader. Den TORNADOR MARFLO arbejder med din kompressor til at sprænge rengøring løsning i sprækker, du ikke kan nå med hånden. Rense tæpper, plast og polstring inde i bilen. Clean wheels, konvertible toppe, og kroppen syninger på ydersiden. Den TORNADOR MARFLO Bil Rengøring Værktøj, der renser, hvor andre værktøjer ikke kan!

Den TORNADOR MARFLO Car Cleaning Tool tackler dine mest udfordrende beskriver opgaver med lethed. Kegleformet studs og oscillerende tip skabe en tornado rengøring handling, der renser hårde og bløde overflader som intet man har set før. Skidt og snavs er straks frigives fra tekstiler, tæpper, og faste overflader.

Den TORNADOR MARFLO Car Cleaning Tool frigiver en fin tåge af rengøring løsning, der ikke over mætte overflader. Du kan se den flydende dreje beskidt som snavs er udgivet fra overfladen. Tørres af med en mikrofiber håndklæde. Derefter drej knappen for at slukke for vandet, og bruge komprimeret luft til at tørre rengøres område. Det er så simpelt.

Brug den TORNADOR MARFLO Car Cleaning Tool på instrumentbrættet, dør paneler, rat, stofindtræk, tæppe, gulv måtter, og mellem sæderne. Den TORNADOR MARFLO renser i svært tilgængelige steder mellem sæderne og i sømmene. Fordi det frigiver så lidt væske, overflader tørre hurtigt.

På det ydre, og bruge den TORNADOR MARFLO Bil Rengøring Værktøj til at rense stof konvertible toppe, krop sømme, hjul, og emblemer. Der er ingen grund til at skrubbe. Den TORNADOR MARFLO gør det hårde arbejde for dig.

Den TORNADOR MARFLO Bil Rengøring Værktøj skal bruges med en kompressor i stand til at producere en konstant lufttryk på mindst 60 psi. Ikke at overstige 110 psi for at beskytte din TORNADOR MARFLO fra unødvendig slitage. Brug den grønne ventil til at styre mængden af væske, der frigives af TORNADOR MARFLO.

Til at rengøre alle overflader, fortyndes den ønskede renere i henhold til etiketten ' s anvisninger. Drej flydende ventil lige op og bruge en overlappende motion, som du passerer den TORNADOR MARFLO Bil Rengøring Værktøj over overfladen. Hvis det er nødvendigt, tillade, at den rensevæske til at bo i 10-15 sekunder. Brug en mikrofiber håndklæde til at absorbere overskydende væske. Drej derefter den flydende ventilen ud og bruge komprimeret luft til at tørre rengøres område.

Rengøring med TORNADOR MARFLO Car Cleaning Tool er nemmere og hurtigere end små detaljer børster eller svaberprøver. Bare spray og se dirt frigivelse af plast, gummi, vinyl og stof.

Den TORNADOR MARFLO Car Cleaning Tool omfatter gun-selv med de 32 oz. krukke og en ekstra hætte til krukken.

Den TORNADOR MARFLO Car Cleaning Tool er en af en slags. Ren og tør alle svært tilgængelige områder med cyklon-rengøring af den TORNADOR MARFLO!

For at opnå optimal ydeevne, den TORNADOR MARFLO Bil Rengøring Værktøj fungerer bedst med en kompressor, der producerer 5 CFM, eller mindst 85 psi

Krop Materiale Legering
Med Vandrør No
Vand Spray Type Spray
Tornador bilvask tornador pistol
Tornado Høj Qaulity Bearring Rør Tornado
Høj Kvalitet Tornado Krop Legering Forge Proces
Mærke MARFLO
Dyse Materiale Legering
Interface Materiale Legering
Håndtag Type Finger Type
Brug Lang Tid, Japan Bearring af Rør Legering krop,
Pakke Vægt 1.0kg (2.20lb.)
Pakke Størrelse 13cm x 30cm x 12cm (5.12in x 11.81in x 4.72in)
Enhed Type stykke

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer