Nyhed Reduced price!
Taktisk Red Dot Laser sigte med 200LM CREE LED Lommelygte 2in1 Combo med Fjernbetjening Til Haglgevær, Pistol, Riffel

Taktisk Red Dot Laser sigte med 200LM CREE LED Lommelygte 2in1 Combo med Fjernbetjening Til Haglgevær, Pistol, Riffel

kr97.23

-4%

kr102.31

Ny vare

På lager

Tags: led dykke lommelygte, 10w led lommelygte, cree led lommelygte, Billige led dykke lommelygte, Høj Kvalitet led lommelygte 10w, Kina cree led lommelygte Leverandører.

2in1 Combo Taktiske CREE LED Lommelygte/LYS 200LM + Red Dot lasersigte For Haglgevær, Pistol, Riffel Beskrivelse:

Effekt:

Liv: 20,000 Time Pære Liv

Rød Laser Sigte

Bølgelængde: 650nm

176 lumen (LM)

Batteri: 2x CR123A Batterier (Ikke Inkluderet)

650nm rød laser sigte med Super Lys 3 Watt Lumen LED

3 Timers Kontinuerlig Brænde Tid på 1 sæt batterier

Sort farve polymer krop

Quick release montering låsen monteres lommelygten sikkert og tillader en hurtig installation og fjernelse af lommelygten.

Mode vælgeren sat forskellige operation mode som lommelygte kun, lasersigte og lommelygte/laser sigte samme tid. Omskifteren virker også som en sikkerhedsafbryder.

Dobbelt Afbrydere: - Knappen for at skifte tænder kontinuert stråle fra en lommelygte eller lasersigte. I prisen ledning, fjernbetjening du tænder lommelygte eller/og laser synet et kort øjeblik. 650nm rød laser sigte er fuldt justerbar Windage og Højde med den medfølgende unbrakonøgle. Bemærk:

Batterierne er Ikke i prisen!

Vi kan sende din pakke world-wide via EMS, DHL, Kina Post, Singapore Post, etc.

Produkter med batterier er ikke tilladt forsendelse via Kina Post, kan vi kun sende dem via Singapore Indlæg. Pile er ikke tilladt at forsendelse via Singapore indlæg.

Vi sender din pakke så hurtigt som muligt efter din betaling, men vi er ude af stand til at kontrollere leveringen tid, fordi det er behandlet af en tredjepart-service. Men hvis pakken ikke var kommet inden for forventet tid, bedes du kontakte os uden tøven.

Tracking oplysninger af pakker, der sendes af Kina Post vil det tage 2-3 arbejdsdage til at dukke op, via Singapore Post vil det tage 4-5 arbejdsdage til at vise dem op. Du kan kontakte os for at hjælpe med at spore levering når som helst.

Alle de produkter, der vil blive nøje kontrolleret inden levering.

Nogle gange kan der være en lille fejl om størrelse eller farve mellem produkt, du har modtaget, og viste på billedet, hvis du er en seriøs køber, og forventer 100% præcise, kan du overveje det, før du køber det.

Hvis de varer du har modtaget, fik problemer, kan du kontakte os med det samme, vil vi gøre vores bedste for at hjælpe med at løse problemet.

Hvis du er tilfreds med vores produkt og vores service, bedes du tage et par sekunder til at forlade os et 5-stjernet positiv feedback, det er meget vigtigt for os. hvis du ikke er tilfreds, kan du kontakte os, vil vi finde ud af vores problem og løse det for dig.

Vi vil label på pakken, at en lav værdi for at undgå den ekstra skat. Vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig passerer afslutning, men hvis told spurgte, købere bør være ansvarlig for skat.

Mærke souforce
Model-Nummer 650nm Red Dot lasersigte
Udgangseffekt 1-5mW
Type Lasersigte
Enhed Type stykke
Pakke Vægt 0.165kg (0.36lb.)
Pakke Størrelse 20cm x 12cm x 10cm (7.87in x 4.72in x 3.94in)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer