Nyhed Reduced price!
7 tommer Touch-Tast Farve, Video Dør Telefon Dørklokken Samtaleanlæg El-Magnetisk Lås System 700TVL RFID-få Adgang til HD-Kamera CCTV

7 tommer Touch-Tast Farve, Video Dør Telefon Dørklokken Samtaleanlæg El-Magnetisk Lås System 700TVL RFID-få Adgang til HD-Kamera CCTV

kr1 019.76

-5%

kr1 073.47

Ny vare

På lager

Tags: telefonen dørklokken, video dør telefon, video dør telefon dørklokken, Billige telefon dørklokken, Høj Kvalitet video dør telefon, Kina video dør telefon dørklokken Leverandører.

Nye Ankomst Home7" TFT Touch-Tast LCD-Skærm-Farve Video Dør Telefon Dørklokken Intercom System 700TVL IR Night Vision Vandtæt Kamera Dørtelefon.

1 X 700TVL Cmos-Vandtæt Kamera + 1 X 7 Tommer Farve-LCD-Skærme

Hvordan til at håndtere en situation, hvor en person (en fremmed), er der banker på din dør ?

Det sker for os alle, nogle gange regelmæssigt, afhængigt af området. Men hvis vi hører en uventet banke på din hoveddør. Spørgsmålet er, hvad skal vi gøre ? Normalt, vil vi gøre nedenstående ting:

1. Åbne døren direkte (Det er ikke den bedste idé, hvis du ikke ved, hvem der er udenfor. Selvfølgelig, hvis du ved, at det er betroet person, så kan du.)

2. Kig ud af døren vindue (hvis den har en) først for at se, hvem der banker på, hvis du ikke kan genkende den person, du kunne spørg gennem døren, hvem de er og hvad de ønsker. Men det vigtigste er, at det er bedst først at se, før blindt at åbne døren.

3. Ignorere det banke på døren: Hvis du er en kvinde(eller et barn, der er ældre) alene hjemme, du kan ignorere den, banke på døren. Men hvis den fremmede er en indbrudstyv – at en person kan gå videre og break-in, hvis de tror, at ingen er hjemme. Ved at gøre nogle støj eller tænde et lys, den fremmede mand vil vide, at nogen er hjem. På den anden side, at en person kan fortsætte med at banke i håb om at få din opmærksomhed.

Nu er de ekstremt effektive og enkle måde er at bruge vores video dør telefon intercom højtaler system.

Beskrivelser

Det element, du ser, er vores nye ankomst video dør telefon system. Skærmen er udstyret med 7 " med høj opløsning farve skærmen, og kameraet er 700TVL , som vil gøre dig i stand til at se klart, hvem der er ved døren. Kameraet er monteret på ydersiden af døren giver dig mulighed for at tale uden for og de mennesker, der uden også kan tale til dig. Dette 2-vejs kommunikation er en billig og effektiv måde at tale med den fremmede ved døren uden at åbne døren. Du vil opleve stor gavn af denne video dør telefon system. Udover, både af den udendørs enhed og en indendørs enhed har gode udseende og moderne design, som også kan bruges til en udsmykning af dit hus. Det er et godt valg for din sikkerhed i hjemmet og intercom.

Dette emne indeholder 1 udendørs enhed og 1 indendørs enheder , der understøtter 2 udendørs kameraer og 4 indendørs skærme på de fleste. Hvis du har brug for flere kameraer og skærme, er du velkommen til at kontakte os for

Fashionable Udseende

Dette Hard-wired Video Dør telefon Intercom System består af en 7 tommer farve TFT skærm og en dør kamera. Opgraderet chips er vedtaget for meget stabile præstationer, og det har et flot udseende. Det er din perfekte valg til brug i villaer med 700 linjer CMOS kamera, som kan opnå kontrol, dual-vejs intercom og oplåsning. Du kan også overvåge udenfor billedet selv uden mennesker at trykke på Monitor-knappen på den Indendørs enhed. For at tilfredsstille de fleste af de kunder, en komplet dørtelefon system med 10pcs RFID-fjernbetjeninger, et tryk på udløserknappen, en elektrisk Elektriske dørlås, en fjernbetjening og en strømforsyning, der er blevet lanceret. Med denne komplette kit, det vil være mere bekvemt at bygge fuld adgangskontrol system for sikkerhed i hjemmet. Du kan åbne døren låses enten indendørs eller udendørs gennem flere metoder. Funktioner Med mikro-behandling teknologi, auto-fjernbetjening, fremragende ydelse og høj pålidelighed. TFT 7 tommer digital farve-LCD-skærm. Klar nat-visning , 24 timers overvågning, ringer, taler og oplåsning fjernstyring osv. Ekstra skærm til rådighed op til 6(valgfrit) og 4 udendørs kameraer på de fleste. TFT farve skærm med lavt strømforbrug, ingen stråling og høj definition. Hands-free indbyrdes kommunikation. Lysstyrke, chroma og volumen kan justeres. Leveres med 10 RFID-fjernbetjeninger, en tryk og slip knappen. Støtte maksimalt 500 id fjernbetjeninger eller kort. Understøtter intercom mellem to indendørs skærme. 12-akkord melodi ringe til option. Kabler: 4-core-forbindelse, kabel-700 TVL Sony CCD Kamera. Må ikke forstyrres

700TVL Vandtæt Zink Legering Kamera Og 7 " LCD Widescreen

Den indendørs monitor har luksuriøse og blanke krop ramme. Det er ikke bare et samtaleanlæg og overvågning monitor, det er også en moderne udsmykning af dit hus. 7 " Widescreen giver dig mulighed for at se et større billede uden . Vandtæt udendørs enhed bygge-i en 700TVL Høj opløsning CMOS-kamera, og det er lavet af zink legering, hærværkssikret

Strømforsyning Dette er en 110V-240V Access Control Strømforsyning, det er lavet af høj kvalitet elektroniske komponenter og internationale avanceret teknologi, at det har anti-indblanding evne, kan give meget stabil og pålidelig produktion i forskellige applikationer, såsom lås kontrol/ controller kontrol/ exit-knappen/ RFID-ID-Læser.osv. Det styrer elektriske lås direkte. Kan mindske belastningen af access controller, gemme ledninger til at reducere de skjulte problemer, der er Baseret forsinkelse kontrol kredsløb, lås tid kan være i 0-15 sekunder Automatisk beskyttelse funktion, uventede situationer, som når strømforsyningen, kortslutning opstår, magt kan være midlertidigt afbrudt, eller sikring auto forsikring linje fra Operative enhed: E/M-Lås, Access Controller, Exit-Knappen. Fjernbetjeningen, Hvis du køber denne adgangskontrol System nu, vil vi levere følgende Fjernbetjeningen for at du gratis, når du ønsker at gå ud, skal du blot klikke på denne Fjernbetjening, så du kan gå ud: Elektrisk Magentic lås Det er en High-performance 180kg holdekraft el-magnetisk lås, som passer til mange adgangskontrol system. Denne elektriske lås kan opfylde dine behov perfekt! Spænding: 12V DC-Tilstand: NC (låst, mens strømforsyningen er i drift), fail safe mode Anvendelse: træ, jern døre Vigtigste organ mål: 171 x 39.2 x 22mm Pack indeholder: el-magnetisk lås, montageanvisning Konstruktion: rustfrit stål. Vandtæt version, kan arbejde uden for Performance Test: 1000000 gange aldrende test Sikkerhed funktion: Indbygget spænding spike suppressor Anti-Resterende Magnesium er Designet Vægt: 1,3 kg Bemærk: Vi leverer 4-core eller 5-core eller 6-kabler.(se venligst emballage indhold.) Kablerne er meget let at blive fundet i dit lokale marked som de er international standard. Vi foreslår, at du tester døren telefon kit med vores oprindelige kabel-før installationen, og afstanden mellem de enheder, der skal ikke være for tæt(3 meters afstand kan være OK), mens test, eller vil det forårsage støj i lyden. Den samlede længde af tilslutningskabler kan IKKE overstige 100 meter. Hvis dit kabel er for lang og IKKE tyk nok,Ikke ren kobber, vil det forårsage mange problemer, bedes du tjekke ledninger krav.

Vandtæt Ja
Magt 110-220V
Teknologi Analog
Skærm Type Farve Touch Skærm
Zone Input Ingen
Kamera Farve
Kommunikation Wired
Mærke HSmart HD
Adgangskontrol Induktiv-Kort
Farve Black
Opløsning 700TVL
IP-Kamera-Interface No
Materiale Metal offentlig maskine
Samrt Hjem Interface No
Model-Nummer 76+ID
Svartilstand Hands-free
Dørklokken Ja
Installation Til Vægmontering
Display Skærm Størrelse(tommer) 7
Betragtningsvinkel (°) 92
Kit Konfiguration En til en video dørtelefon
Sensor Størrelse(Tommer) 1/4
Type Intercom-System
Kameraets Sensor type CMOS
Forbindelsesmetode Wired
Pakke Størrelse 26cm x 15cm x 12cm (10.24in x 5.91in x 4.72in)
Enhed Type stykke
Pakke Vægt 3.5kg (7.72lb.)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer