Nyhed Reduced price!
1pc Nyligt Ankomst Hot Salg Dejlige Retro Vintage Cross Multi-farver Klud Hovedbøjle 15 Stilarter hår tilbehør

1pc Nyligt Ankomst Hot Salg Dejlige Retro Vintage Cross Multi-farver Klud Hovedbøjle 15 Stilarter hår tilbehør

kr2.94

-25%

kr3.92

Ny vare

På lager

Tags: pandebånd klud, hår tilbehør vintage, retro hår tilbehør, Billige pandebånd klud, Høj Kvalitet hår tilbehør vintage, Kina retro hår tilbehør Leverandører.

Halv længde 25CM

Før du køber

1:billedet viser vi er 100% Ægte Objekt Fotografering.Bemærk, billedet viser ikke det faktiske størrelse, henvises til Beskrivelse af størrelsen detaljer.

2:på Grund af lyset, og skærmen indstilling forskel, at elementet er farven kan være lidt forskellige fra de billeder.

Tillad lille dimension forskel på grund af forskellige manuel måling.

3:Du må gerne medbringes 1-3cm forskelle på grund af manuel måling, tak.

Om Shipping 1. For at gøre dit for at ankomme på hurtigere og mere sikkert, vi her give $ 1.58 fragt hvis du vælger China post, der er registreret luftpost, som kan spores, hurtigt og sikkert. 2. Lille pakke, der er nem at der er gået tabt under de lange transporter, foreslår vi, at du kan købe 4 par eller mere. 3. For almindelige indlæg, hvis du for over $ 7, vil vi gratis opgradering til Kina Post, der er registreret luftpost eller Epacket (kun for USA). 4. Tjek omhyggeligt, produkt detaljer, især sokker størrelse, når du laver ordren og fylde rigtige adresse, fulde navn og Tlf. Nej. betaling Metode, Vi kun acceptere en Spærret konto,Kreditkort,Western Union. Du bedes betale inden 7 dage efter bestilling. Returnerer Udtrykket I tilfælde af, at du har modtaget en defekt vare, kunden har op til 7 dage (fra datoen for modtagelse af anmodning om refusion eller ombytning til en ny. I tilfælde af, at du har modtaget en forkert vare, Varer skal returneres i original og ubrugt stand og skal også være i sin originale boks og emballage. Vi tillader ikke restitutioner eller udvekslinger på grund af ændring i sindet. Læs alle beskrivelse, der er givet som en guide, før du afgiver et bud. Mens hvert skridt er blevet taget for at sikre, at vi sender ud korrekte element, der vil blive lejlighed, når du modtager varer, som er forskellig fra beskrivelsen. I sådanne tilfælde beder vi om, at du straks kontakte os, så vi kan rette op på den situation. Din tilfredshed er vigtig for os, og vi værdsætter din virksomhed. Om Os Efter 4 års succes med at sælge på eBay, besluttede vi at begynde vores nirvana. Vi er i øjeblikket speciale i Kvinder?s og Barn?s Fashion. Vi værdsætter at den enkelte kunde samt engros-kunde. Vores lager er beliggende i Yiwu, den største lille råvarer på markedet i Kina. Vi tilbyder vores kunder fantastiske besparelser i forhold til priser, der tilbydes af traditionelle detailhandlere for lignende eller identiske produkter. Vi leverer indfødt-talende kundeservice på engelsk, fransk og Kinesisk. Tøv ikke med at kontakte os til enhver tid, før og efter dit køb, vi er forpligtet til din 100% kundetilfredshed. Vi er tilbage på vores engagement med fremragende service, 100% fuld tilfredshed eller pengene tilbage og en kundetilfredshed garanti. Bud Med Tillid! Service & Feedback Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os. Venligst forlade positiv feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester. Hvis du har nogen problemer med vores produkter eller tjenester, er du velkommen til at kontakte os først, før du forlader negativ feedback. Vi vil gøre vores bedste for at løse eventuelle problemer og give dig den bedste kundeservice.

Mærke zheFanku
Stil Søde Piger/Romantisk
Metaller Type Klud
Element Type Hovedbeklædning
Materiale Bomuld
Model-Nummer BUEP834F8878
Enhed Type stykke
Form\mønster Hjerte
Bøde eller Mode Mode
Type Pandebånd
Pakke Vægt 0.012kg (0.03lb.)
Pakke Størrelse 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
Enhed Type stykke

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer