Nyhed Reduced price!
RICO Graftonite B5 Alto Sax Mundstykke altsaxofon / Alto Sax Mib-Eb Mundstykke

RICO Graftonite B5 Alto Sax Mundstykke altsaxofon / Alto Sax Mib-Eb Mundstykke

kr177.72

Ny vare

På lager

Tags: saxofon mundstykke alto, mundstykke alto saxophone, mundstykke alto, Billige saxofon mundstykke alto, Høj Kvalitet talerør alto saxophone, Kina mundstykke alto Leverandører.

start

afslutning

RICO Graftonite B5 Alto Sax Mundstykke altsaxofon / Alto Sax Mib-Eb Mundstykke Produkt Beskrivelse

Udviklet i 1980'erne af verdens førende talerør designer Arnold Brilhart, den Graftonite linje af mundstykker indeholder revolutionerende materiale til at opnå en lethed i tonen produktion med en bred vifte af tonale farver.

•Fås i tre dæklagene og kamre

•Let tone produktion og holdbarhed

•Lang række af tonale farver

•Holdbarhed-plejer chip eller knæk

På sin San Fernando Valley facilitet, Rico har en state-of-the-art reed research center, og beskæftiger i samarbejde med agronomer, forskere og musikere til at producere top kvalitet tagrør, som omfatter Rico Reserve premium-siv for klarinet og saxofon. Rico siv er designet til gavn for alle niveauer af musikere fra begynderen til den erfarne professionelle. Mange af verdens fineste clarinetists og saxofonister bruge Rico mærke siv, som Anthony McGill, Mark Nuccio, Jessica Phillips, Jerry Bergonzi, Chris Potter, Benny Golson, Ernie Watts, Bob Sheppard, Walter Boeykens, Seiji Yokokawa, Philippe Geiss, Diastem Saxofon Kvartet, og mange flere. For mere information, besøg RicoReeds.com Fra Producenten

B5 Graftonite Alto-Saxofon mundstykke funktioner mellemlang B afdeling til den mest glans og projektion, en .080" tip åbning, og en 20mm vender længde. Hver Graftonite mundstykke er lavet af holdbart polycarbonat materiale og er sat på A=440.

Designet af verdens førende talerør designer, Arnold Brilhart, den Graftonite linje af mundstykker indeholder revolutionerende materiale til at opnå en lethed i tonen produktion og en bred vifte af tonale farver.

Siden overtagelsen af Rico fra D ' addario & Co., Rico har styrket sin position som den globale leder inden for træblæsere siv og tilbehør. Rico ' s state-of-the-art reed research center i det Sydlige Californien har et samarbejde med agronomer, forskere og musikere til at producere top kvalitet siv, herunder Rico Reserve premium-siv for klarinet og saxofon. Rico siv er designet til gavn for alle niveauer af musikere, fra begynderen til den erfarne professionelle. Mange af verdens fineste træblæsere spillere udføre med Rico siv, såsom Mark Nuccio, Jerry Bergonzi, Chris Potter, Benny Golson, Ernie Watts, Bob Sheppard, Henri Bok, Richie Hawley, Eric Alexander, og mange flere.

Pakken indeholder: B5 alto mundstykke *1stk

Model-Nummer B5 Alto
Enhed Type stykke
Pakke Vægt 0.1kg (0.22lb.)
Pakke Størrelse 20cm x 20cm x 20cm (7.87in x 7.87in x 7.87in)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer