Nyhed Reduced price!
20pcs/masse Store 45MM Metal krokodillenæb Krokodille Elektriske Klemme til Test Probe Meter Sort og Rød med Plast Boot

20pcs/masse Store 45MM Metal krokodillenæb Krokodille Elektriske Klemme til Test Probe Meter Sort og Rød med Plast Boot

kr17.66

Ny vare

På lager

Tags: el-klemme, krokodillenæb krokodille, metal krokodillenæb krokodille, Billige el-klemme, Høj Kvalitet krokodillenæb krokodille, Kina metal krokodillenæb krokodille Leverandører.

Pakken Inkluderer: 20pcs Clips ( 10stk Rød + 10stk Sort)

Metal Clip Længde: ca 45mm

Betaling: Vi acceppt:Visa,Mastercard,Spærrede |Bekræft Adresse med fulde navn| Vi leverer til mere Groendalspark.dk ' s adresse.Sørg venligst for, at din adresse i Groendalspark.dk er matchet med din shipping adresse, før du betaler. Om Forsendelse: Vi sender ud inden 3 dage efter betaling. Vi leverer til hele verden fra Kina post,Hongkong Indlæg,EMS,DHL,UPS,FedEX,E-Pakke og så videre. Vi er i stand til at kontrollere leveringen tid, fordi det er blevet behandlet af Tredjeparts-service,men hvis pakken ikke ankommer inden for den forventede tid,Bedes du kontakte os,vil vi hjælpe dig med at spore det og give dig en tilfreds svar. Om Feedback: Hvis du er tilfreds med vores produkt og service,Venligst forlade os positiv feedback, og et 5 stjernet anmeldelse. Hvis du ikke er tilfreds,skal du kontakte os inden du forlader feedback,tak! Tilføj os: Hvis du er ligesom vores butik,kan du holde i tankerne, vores online butik:

For at finde os nemt næste gang, kan Du

Bedste hilsener,+, Har en nice shopping oplevelse! Vi ser frem til at give dig den bedste købsoplevelse i vores butik på Groendalspark.dk!

Længde 45mm
Mærke HPJF
Farve rød sort
Model-Nummer Alligator klip kit 45mm
Forbindelse Isoleret
Materiale Plast, stål
Størrelse Large 45MM
Pakke Størrelse 10cm x 6cm x 2cm (3.94in x 2.36in x 0.79in)
Enhed Type masse (20 stykker/masse)
Pakke Vægt 0.01kg (0.02lb.)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer