Nyhed Reduced price!
Nye Baby Flower Hårbøjle Pink Ribbon Hår Bands Håndlavet DIY Hovedbeklædning Hår tilbehør til Børn Nyfødte Barn

Nye Baby Flower Hårbøjle Pink Ribbon Hår Bands Håndlavet DIY Hovedbeklædning Hår tilbehør til Børn Nyfødte Barn

kr8.64

-29%

kr12.20

Ny vare

På lager

Tags: hår tilbehør til børn, Hår Tilbehør, tilbehør til børn, Billige hår tilbehør til børn, Høj Kvalitet hår tilbehør, Kina tilbehør til børn Leverandører.

Nye Baby Flower Hårbøjle Pink Ribbon Hår Bands Håndlavet DIY Hovedbeklædning Hår tilbehør til Børn Nyfødte Barn

Funktioner: Mode og afslappet stil Bemærk: Denne afsluttende dimensionering information er kun til reference. Kroppens former, måling sand specifikke designs kan variere lidt i størrelse. På grund af den kvalitet, differentiering mellem de forskellige skærme, kan det billede, der måske ikke afspejler den faktiske farve på varen. Tak yo

Attention please:

Da Rusland indlæg nye politik om Fulde Navn, skal du hver køber tilbyde dit Fulde Navn, før du betaler i din faktureringsadresse. Vi tilbyder ikke yderligere besked om fulde navn, når du afgiver bestilling. Tak for din gode samarbejde!

Du efterlade os en besked på ordren om din anmodning om varer, forsendelse eller værdien af fakturaen, osv., vil vi forsøge vores bedste for at tilfredsstille.

Farve forskellen er svært at undgå i internet salg. Generelt vil vi justere farver, som er de samme som elementerne,men der kan være en lille farve forskel i henhold til forskellige lys,anden skærm. Så kære, hvis du ikke kan acceptere denne meget lille forskel, være forsigtige, før du gøre ordrer.

Forsendelse:

Vi sender normalt varen indenfor 1-5 dage efter payment’s 24 timer bekræftelse.

Bemærk venligst, at portoen (du har betalt, når du placerer en ordre) ikke herunder yderligere told gebyrer, kurtage, gebyrer, afgifter og skatter til import i dit land. Disse yderligere gebyrer kan opkræves ved levering, køberen er ansvarlig for, at.

Vi vil ikke refundere forsendelsesomkostninger for afviste leverancer.

Returnerer:

Vi vil refundere dig, hvis du returnere varen inden for 7 dage. Dog, skal køber sørge for, at de returnerede varer er i deres oprindelige betingelser. Hvis varen er beskadiget eller går tabt, når de er tilbage, de køber, vil være ansvarlig for sådanne skader eller tab, vi vil ikke give køber en fuld refusion. Køberen skal forsøge at indgive en klage med den logistiske virksomhed til at inddrive de omkostninger, skader eller tab.

Køberen vil være ansvarlig for shipping gebyrer for at sende varen tilbage.

Feedback:

Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os. Venligst forlade positiv feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester. Hvis du har spørgsmål eller er i tvivl, er du velkommen til at kontakte os først, før du forlader negativ feedback. Vi vil gøre vores bedste for at løse eventuelle spørgsmål eller tvivl, og yde den bedste service for dig.

Tak for dit besøg og velkommen tilbage igen!

Materiale Polyester,Bomuld
Mønster Type Blomster
baby bandanas/ baby wrap dit hoved piger, hår tilbehør
Type Pandebånd
Mærke Hongmao
faixa de cabelo para bebe Baby pige kids hår tilbehør
Model-Nummer Femten tusind tre hundrede halvfems-otte
Navn På Afdeling Børn
Stil Mode
baby turban hovedbøjle Pandebånd til baby
Køn Piger
turbante baby hårbånd
Element Type Hovedbeklædning
Pakke Størrelse 20cm x 20cm x 20cm (7.87in x 7.87in x 7.87in)
Enhed Type stykke
Pakke Vægt 0.15kg (0.33lb.)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer