Nyhed Reduced price!
NYE! 2stk Paddle Shift-Udvidelse Til Mercedes W222 C217 S400 S500 S550 S600 S Klasse 2016 Kun !

NYE! 2stk Paddle Shift-Udvidelse Til Mercedes W222 C217 S400 S500 S550 S600 S Klasse 2016 Kun !

kr216.09

-5%

kr229.88

Ny vare

På lager

Tags: Udvidelse, Billige udvidelse, NYE! 2stk Paddle Shift-Udvidelse Til Mercedes W222 C217 S400 S500 S550 S600 S Klasse 2015 2016 Kun !.

Rattet Padle Udvidelser

2x Padler (Venstre og Højre)

Øge Funktionaliteten Af Dit lager Skiftegreb.

Pagaj Udvidelser Skabe Et Større Areal Giver Flere Steder, At Skifte Fra, Når Dine Hænder Er På Hjul

Vores produkt vil IKKE passe til AMG - / Sport rat .

Installation Tips: husk at rydde op bagsiden af lager padle med opløsningsmiddel. Skrællen fra 3M tape og rette på de rigtige steder. Montering trin tager kun få minutter, og processen er reversibel. Ingen grund til at bore noget hul eller skruer.

Levering detaljer - Alle de forsendelser, der har tracking nummer, tager normalt 10-20 arbejdsdage. Hvis du ønsker, hurtig forsendelse, bedes du kontakte os. - Vi sender kun til shipping adresse, der er oplyst i forbindelse med køb konto. - De fleste produkter vil være hævdede, at en lav værdi, alle shipping gebyr, og prisen er udelukket købers vedrørende told gebyr, der opkræves af Brugerdefineret . - Alle nationale helligdage vil stoppe med at eksportere. Om os - Vi er et professionelt produktionsselskab siden 2008, der beskæftiger sig med alle former for modificeret auto dele , der er specialiseret i kosmetiske dele, som Storage container skuffer, Fod-pedaler, Led dørtrin, Chrome-lister & beskyttende trimmer. For bulk orden, er Du velkommen til at kontakte os via Besked eller Skype ( Skype-ID: elio.clymer ) - Arbejdstid: HK tid (GMT+8): mandag-lørdag 9:00 til 6.00 pm. Feedback - Vi antager, at alle ansvar for vores salg. Kontakt os, hvis du IKKE modtager din ordre, efter 35 arbejdsdage. - Du må IKKE forlade en neutral eller negativ feedback til os, uden kommunikation. Vi vil gøre vores bedste for at løse eventuelle problemer. Vores mål er at sikre, at alle kunder vil få en sjov oplevelse at købe. - Når din vare ankommer i opfyldt betingelse, kan du efterlade en positiv feedback med 5 stjerner for os, at Vores system kan genkende en positiv feedback og svare med en positiv feedback automatisk. Beskadigede eller Unfitting Emner, Hvis du kan finde dit produkt blev beskadiget under forsendelsen, bedes du rapportere det skader sagen til hurtig selskab og få en sag nummer fra dem, så vær venlig at sende os nummeret på den sag, og skader, billeder af produktet og pakke inden for og uden for eBay-besked , vil vi arrangere sende til dig, derfor! Garanti & Returret - Vi tilbyder et begrænset 60 dages omfattende garanti på en vare, på den dag varen er modtaget. De fleste eftermarkedet elementer ikke komme med en vejledning og en professionel installation til alle elementer er stærkt anbefales. Køber påtager sig alle risici på installation og brug. Ingen udvekslinger vil blive udstedt på varer, der er beskadiget eller bruges forkert (Modificeret). - Alle de elementer, der er defekt eller forkert, der er forårsaget af vores fejltagelser, ville vi ombytte produkter med shipping gebyr på os. - Alle returvarer skal være rapporteret i 10 dage. - Udveksling spørgsmål håndtering tid ville være 1-3 dage.

Element Vægt 0.3
Bemærk, at køber Sammenlign pagaj/hjul form før køb.
Farve Sølv
Mærke JOGON
Enhed Type Sæt
Pakke Størrelse 20cm x 10cm x 10cm (7.87in x 3.94in x 3.94in)
Pakke Vægt 0.3kg (0.66lb.)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer