Nyhed Reduced price!
60X Brydningsindeks Astronomiske F36050 Astronomisk Teleskop Monokulare Space Telescope Spotting Scopes med Stativ Stargazing Kvalitet

60X Brydningsindeks Astronomiske F36050 Astronomisk Teleskop Monokulare Space Telescope Spotting Scopes med Stativ Stargazing Kvalitet

kr189.24

-4%

kr199.17

Ny vare

På lager

Tags: anvendelsesområde anvendelsesområdet, spotting scope, anvendelsesområde monokulare, Billige scope område, Høj Kvalitet spotting scope, Kina anvendelsesområde monokulare Leverandører.

Beskrivelse :

Model: F36050M

Struktur: Monokulare telescope

Vigtigste rør Farve: Sølv

Brydningsindeks/Brændvidde: 360 mm

Optisk blænde: 50 mm

Kan indstilles 60 gange, 18 gange, mirror group plus 1,5 x 90 gange, 27 gange.

Teori Beslutning: 2.000 buesekunder

Aktiv Blænde: 50 mm (2,4 ")

Fokal Længde: 360 mm.f / 7

Skrå spejl: 90 °

Stativ mest: 34 cm

Standard-0.965 inches vedhæftet fil indeholder:

Okular: SR4mm, H20mm, 3 gange Barlow linse

Box størrelse: 440mm * 210 mm * 100 mm

Denne vare Maksimale forstørrelse: 90 gange (optikkens brændvidde / okular brændvidde * flere Barlow multipla= maksimale forstørrelsesforhold )

Funktioner:

F36050 er en high-power børn teleskop, med god observation af udførelsen af himmellegemer.

Overkommelige, der er egnet til entry-level astronomi entusiaster bruge, kan du konfigurere to forskellige forstørrelse okular kan gøre dig fri til at observere de forskellige afstanden og størrelsen på objektet.

Spejlet kan også bruges som en visning spejl, kan du få et helt positivt billede.

Så længe du har nok fantasi, jeg tror, at der vil være mere interessant og praktisk brug.

Fremragende håndværk, stabil og pålidelig ydeevne med et smukt trykt bærbar box, er dit eget valg og gave venner.

* Vedligeholdelse astronomisk teleskop *

Astronomisk teleskop er et præcisions instrument, vedligeholdelse af en direkte indvirkning på brugen af teleskopet og liv. Det skal bruges ved side, hånd i forældremyndigheden, ikke-fagfolk ikke let at skille ad og reparere.

Astronomisk teleskop det optiske system har flere sæt af objektiv, flere sæt okularet og andre optiske komponenter, der skal gøres:

(1) for at sikre, At de dome og teleskop opbevaringsrum ventilation tør og ren. Regn så vidt muligt ikke at åbne objektiv dækning, i den sydlige del af den mugne sæson kan være to ender af røret med lufttæt plastpose stram, i røret (væk fra objektivet), der er placeret

(2) Alle okularer, prismer, sekundær imaging spejle og andre små optiske dele og tilbehør. Når den ikke er i brug, bedes du sætte i en tørreovn eller tørring cylinder med tørremiddel, og altid være opmærksom på udskiftning af nye tørremiddel.

(3) Lys på spejlet, når støv med en blæser øre bolden forsigtigt blæst, kan du ikke bruge mund blæser, så for ikke at spilde på spejlet. Berør ikke den optiske spejl til at røre, at efterlade fingeraftryk vil ofte korroderer og efterlade spor. Når fingeraftryk, så hurtigt som muligt at rengøre, med vandfri ethanol og ether 50% af den blandede væske dråber på den rene skimme gaze, fra spejlet center med uret eller mod uret forsigtigt på kanten af spejlet tør, kun Tørres i én retning, indtil du tør det. For aluminium, så prøv ikke at tørre, så de ikke falder ud aluminium film.

(4) Transportabelt teleskop, der så vidt muligt ikke at tåge i skoven side, vand og salt i en masse af havet observation, hvis tvunget til at observere, og derefter se så hurtigt som muligt efter at tørre igen.

Pakke Inkluderet:

1 x F36050mm Astronomisk Teleskop Vigtigste Rør

1 x H6mm Okularet

1 x H20mm Okularet

1 x 1,5 x Opføre Okularet

1 x Brugervejledning

1 x Bærbar Metal Stativ

Hovedsagen:

Turisme

Seværdigheder

Udendørs

Koncert

Andre aktiviteter.

Vi kan sende din pakke world-wide via EMS, DHL, Kina Post, Singapore Post, etc.

Produkter med batterier er ikke tilladt forsendelse via Kina Post, kan vi kun sende dem via Singapore Indlæg. Pile er ikke tilladt at forsendelse via Singapore indlæg.

Vi sender din pakke så hurtigt som muligt efter din betaling, men vi er ude af stand til at kontrollere leveringen tid, fordi det er behandlet af en tredjepart-service. Men hvis pakken ikke var kommet inden for forventet tid, bedes du kontakte os uden tøven.

Tracking oplysninger af pakker, der sendes af Kina Post vil det tage 2-3 arbejdsdage til at dukke op, via Singapore Post vil det tage 4-5 arbejdsdage til at vise dem op. Du kan kontakte os for at hjælpe med at spore levering når som helst.

Alle de produkter, der vil blive nøje kontrolleret inden levering.

Nogle gange kan der være en lille fejl om størrelse eller farve mellem produkt, du har modtaget, og viste på billedet, hvis du er en seriøs køber, og forventer 100% præcise, kan du overveje det, før du køber det.

Hvis de varer du har modtaget, fik problemer, kan du kontakte os med det samme, vil vi gøre vores bedste for at hjælpe med at løse problemet.

Hvis du er tilfreds med vores produkt og vores service, bedes du tage et par sekunder til at forlade os et 5-stjernet positiv feedback, det er meget vigtigt for os. hvis du ikke er tilfreds, kan du kontakte os, vil vi finde ud af vores problem og løse det for dig.

Vi vil label på pakken, at en lav værdi for at undgå den ekstra skat. Vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig passerer afslutning, men hvis told spurgte, købere bør være ansvarlig for skat.

Mærke MAK
Item astronomisk teleskop
Brændvidde 360mm
Stativ Højde 38cm
Skelne Evne 2.0 Anden Arc
Type Monokulare
Model-Nummer F36050
Klare Blænde 50mm
Funktion Type Astronomi Spion-Teleskop
Vægt 0.9kg
Pakke Størrelse 40cm x 20cm x 10cm (15.75in x 7.87in x 3.94in)
Pakke Vægt 0.95kg (2.09lb.)
Enhed Type stykke

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer