Nyhed Reduced price!
2stk Voksen Tilpasning Tænder Holderen Dental Seler Buck Tænder Glatning Parentes Uregelmæssige Tænder Dental Seler

2stk Voksen Tilpasning Tænder Holderen Dental Seler Buck Tænder Glatning Parentes Uregelmæssige Tænder Dental Seler

kr31.45

Ny vare

På lager

Tags: tandbøjle pads, mundstykke baryton, mundstykke trompet, Billige puder tandbøjle, Høj Kvalitet talerør baryton, Kina mundstykke trompet Leverandører.

2stk Voksen Tilpasning Tænder Holderen Dental Seler Buck Tænder Glatning Parentes Uregelmæssige Tænder Dental Seler

Instruktioner:

1 Generelt kræver at brugeren bære dental seler for 1-2 timer i løbet af dagen, og 8 timer om natten.

2 På første uge, at dine tænder kan føle smerte og ømhed, dette er normalt. Du skal blive ved med at bruge i hverdagen.

3 Disse dental seler med god kvalitet, men ikke bide dem, undgå deformation.

4 vær rene med en tandbørste bruge koldt eller varmt vand,skal du ikke bruge varmt vand! Derefter sætte dem i ren boks.

Farve:Blå +Hvid Dette tænder holderen er lavet af medicinsk kvalitet plast. Det er sikkerhed for den menneskelige krop. Ret tænderne er ikke en kort tid ting, du skal holde på ved hjælp af dem. Ikke mistanke om, at deres virkning, de har brug for tid til at bevise dem selv! Lad ikke dårlige kommentarer, når du kun bruger dem flere dage.Effekten vil vise efter 6 monthes. Vi er ærlige sælger! Pris for to stykke, fase 1+ fase 2 Fase 1 er blødere ,skal du bruge det blå,giver munden en gang til at rumme. Fase 2 er sværere, skal du bruge denne hvide, ater indkvartering med blå.

1. Vi tilbyder: Gratis fragt via ePacket og Kina Post Air Mail 2. Vi kan tilbyde: Omgående levering Inden for 24-72 timer i hverdage 3. Vi kan tilbyde: Guld Kunde Serviceværksted med at Løse dit problem i 24 timer på Hverdage 4. Vi kan tilbyde: Gøre designs i henhold til kundernes krav 5. Vi kan tilbyde: Originale billede til vores gamle ven.

Terms of Service vil Vi tage forskellige kanaler i henhold til de særlige kendetegn for varer transport. Det kan nå ud til mere end 200 lande og regioner. Vi vil sende itmes inden for 3 dage, når din betaling er gennemført. Vi garanterer ikke for leveringstiden på alle internationale forsendelser, der på grund af differnces i told clearingtid, der er i de enkelte countried, som kan påvirke, hvor hurtigt dit produkt er kontrolleret. Forstå venligst, at køber er ansvarlig for alle yderligere told gebyrer, kurtage, gebyrer,afgifter og skatter i forbindelse med indførsel i dit land. Disse yderligere gebyrer kan opkræves ved levering. Vi vil ikke refundere forsendelsesomkostninger for afviste leverancer. Forsendelse omkostninger inkluderer ikke eventuelle importafgifter, skatter og afgifter,og køberne er ansvarlig for told. Men som regel indlæg vil ikke opkræve skatter. Vi håber du har en glad forsendelse. Vi gør vores bedste for at servicere vores kunder det bedste, vi kan. Vi vil refundere dig, hvis du returnere varer inden for 15 dage efter din modtagelse af varer af enhver årsag. Dog,skal køber sørge for, at de returnerede varer er i deres oprindelige betingelser. Hvis varen er beskadiget eller går tabt, når de er tilbage,de køber, vil være ansvarlig for sådanne skader eller tab,og vi vil ikke give køber en fuld refusion. Køberen skal forsøge at indgive en klage med den logistiske virksomhed til at inddrive de omkostninger, skader eller tab. Hvis du ønsker at bytte eller returnere produktet,og produktet ikke har nogen skader eller problemer med kvaliteten. Køberen vil være ansvarlig for shipping gebyrer for at sende varen tilbage. Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os. Venligst forlade positiv feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester. Hvis du har nogen problemer med vores produkter eller tjenester, er du velkommen til at kontakte os først, før du forlader negativ feedback. Vi vil gøre vores bedste for at løse eventuelle problemer og give dig den bedste kundeservice. Forskelle i farve kan være forårsaget af nogle andre grunde, såsom farve reflektion i skærmen,belysning,baggrund osv. Hvis du imidlertid mener, at itme modtaget, er i den forkerte farve, bedes du kontakte os for at se, om en returnering eller refusion er muligt.

Materiale Silikone
Element Type Dental Seler
Model-Nummer FTC-0049
Aldersgruppe Voksne
Pakke Størrelse 12cm x 6cm x 4cm (4.72in x 2.36in x 1.57in)
Pakke Vægt 0.1kg (0.22lb.)
Enhed Type masse (2 stk/masse)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer