Nyhed Reduced price!
Solid Lang Bomuld høj talje Maxi Nederdel Kvinder Afslappet Slank elastisk Bodycon Blyant Elastisk bomuld Nederdel Saias Femininas 71188

Solid Lang Bomuld høj talje Maxi Nederdel Kvinder Afslappet Slank elastisk Bodycon Blyant Elastisk bomuld Nederdel Saias Femininas 71188

kr88.34

Ny vare

På lager

Tags: kvinder maxi nederdel, nederdel kjole, Talje Nederdel, Billige kvinder maxi nederdel, Høj Kvalitet nederdel kjole, Kina nederdel talje Leverandører.

Specifikationer Stil Korte Mønster Fast Størrelse, Type Regelmæssig Pakke Indhold 1 X Nederdel Mærke Ingen Pakke Hver Brik I Et Pp Pose Kategori Nederdele & Underkjole

Detaljer

Kun Online! At skifte til maxi for et sofistikeret twist! Bomuld blødt stof danner en bodycon lang nederdel, holde det strømlinede fra den høje stigning linning, så er færdige omkring anklen. En bodycon nederdel er den ultimative garderobe korte, og dette smarte, enkle stil er en, du vil bære i de kommende år.

Funktioner

•Hot stil og mode design tilbedt af moderne kvinder

•Den overlegne stof gør denne maxi nederdel høj kvalitet og elegant

•Maxi nederdel går godt med de fleste beskåret toppen for at gøre en sexet sæt

•Der er masser af mode voksen nederdele engros billigt ved vores butik

Size Chart (CM) 1(cm)=0.3937(i),1(i)=2.54(cm)

Størrelse/

Mulighed

Talje

Hip

Længde

Slappe af

Strakt

Slappe af

Strakt

Slappe af

One Size

65

80

86

112

83

S

65

80

90

110

78

M

70

86

95

116

79.5

L

74

90

100

124

81

Elasticitet

Høj Elasticitet

Bemærk:

1. Der er måske 1-2 cm afvigelse i forskellige størrelser, placeringer og strækning af tekstiler. Skemaet er kun til reference, der kan være en lille forskel med det, du får.

2. Der er fire former for fleksibilitet: Høj Elasticitet, Medium Elasticitet, Lavt Elasticitetsmodul, og Ingen Elasticitet.

3. Farve kan være lysere eller mørkere på grund af de forskellige PC-skærm.

4. Vask det i hånden i 30 grader vand, der hænger til tørre i skyggen, forbyde blegning.

Betaling

1. Fuld betaling skal være foretaget inden 7 dage efter at placere din ordre.

2. Køber er ansvarlig for eventuelle skatter og/eller afgifter, der opkræves af deres land.

Fragt og håndtering

UPS er vores foretrukne leveringsmetode. Vi tilbyder sende varer med DHL og UPS,EMS.

Forsikring

Køber har selv ansvaret for forsikring, de føler, er nødvendig.

1.Om den Lokale skatter og told

Lokale skatter og told, der kan være opstået i nogle lande, og de er ikke medtaget i de beløb, der vises. Køberen eller modtageren af forsendelsen er ansvarlig for alle sådanne skatter og afgifter. Vores produkter sælges over hele verden, og vi kan ikke garantere, at de opfylder kravene for import af hvert land. Hvis du er i tvivl, kan du tjekke med dit lands toldmyndigheder kontor forud for bestilling.

2. Sådan får mindre skat eller gratis ved import ?

Eventuelle afgifter eller gebyrer, der er købers ansvar. For at sikre, at du modtager din ordre mindre skat eller gratis ved import, vil vi erklære det som en GAVE, eller PRØVE med en lavere værdi. Denne lavere pris, der ikke afspejler den samlede pris, du har betalt, eller markedsværdien af det produkt, og gælder muligvis ikke for lande med forskellige told-regler. Hvis nødt til at bruge den sande værdi, eller andre ønsker, bedes du skrive de oplysninger ned, som om de Noter, når du gennemfører ordren.

Tilbagebetaling

Vi er kede af, at varen er defekt, og vi vil aktivt at beskæftige sig med sådanne hændelser. vi har også brug for din hjælp.

For det første: Hvis varen er defekt, bedes du underrette os inden for 3 dage efter levering.

For det andet: du skyde billedet af varen er defekt, og så sende billedet til os via e-mail, så at jeg kan sende dem til vores Tekniske Direktør, efter at hun ind og accepterer, vil vi tilføje nyheder til din næste ordre gratis.

For det tredje: hvis vi ikke kunne Identificere. Alle varer skal returneres i deres oprindelige tilstand, med henblik på at kvalificere sig til en refusion eller ombytning af varer. Køber er ansvarlig for alle forsendelsesomkostninger er afholdt. Men for at erstatning for tab af kunder, gennem vores vurdering, vil vi give din nogle mere rabat på den næste ordre.

Feedback

Du bedes kontakte os, før de forlader nogen negativ eller neutral feedback. Vi vil arbejde med dig for at løse eventuelle problemer.

Silhuet Blyant
Stil Casual
Størrelse S, M, L
Kjoler Længde Ankel-Længde
Køn Kvinder
Model-Nummer Kvinder med Høj Talje sort lang grå nederdel bomuld
Dekoration Ingen
Materiale Spandex,Bomuld,Polyester
Talje Empire
Mønster Type Solid
Pakke Størrelse 15cm x 11cm x 5cm (5.91in x 4.33in x 1.97in)
Pakke Vægt 0.2kg (0.44lb.)
Enhed Type stykke

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer