Nyhed Reduced price!
White Sport Ure Vandtæt Shock Ur LED Lys 50M Vand Modstå Hvid Ur Mænd Alarm 1509 Mandlige Herre Ur Digital Ur

White Sport Ure Vandtæt Shock Ur LED Lys 50M Vand Modstå Hvid Ur Mænd Alarm 1509 Mandlige Herre Ur Digital Ur

kr68.47

-40%

kr116.05

Ny vare

På lager

Tags: watch mænd, ure til mænd digital, se vandtæt, Billige ure til mænd, Høj Kvalitet ure mænd digital, Kina ur vandtæt Leverandører.

White Sport Ure Vandtæt Shock Ur LED Lys 50M Vand Modstå Hvid Ur Mænd Alarm 1509 Mandlige Herre Ur Digital Ur

Stil Tema: SMAEL se mænd vandtæt led sport,hvid sports ur, dobbelt display armbåndsure i sport ure, sport ur vandtæt med høj kvalitet, tryk, modstand, hvide ure til mænd,designet til udendørs sport,skal du gøre for, teenager, ung mand. Forsendelse og Emballage:

Alle emner vil blive dobbelt tjekket og godt pakket, inden de sendes.Afsendes inden for 2-5 hverdage efter, at køberne betale for ordren. Det tager normalt omkring 30 til 60 arbejdsdage til at levere pakken til destinationen(for fjerntliggende områder,kan det tage lidt længere tid). I mellemtiden,kan du vælge EMS eller DHL Express til at forkorte den shipping tid, hvis du har brug for hurtigst muligt(du bedes Venligst bekræfte din modtagerens navn og shipping information, før du placerer en ordre).

Særlig Meddelelse:

Brasilien: CPF eller CNPJ id kræver.Det tager normalt omkring 60 til 90 dage til at levere, for at dit sted.

Russiske Føderation: FULD RECIOIENT NAVN er påkrævet. Det tager normalt omkring 90 til 120 arbejdsdage for levering af ordre til din sted.

Hvis du ikke modtager ordre inden for 60 arbejdsdage,er du velkommen til at kontakte os, inden de forlader Negativ og Neutral Feedback, og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig med at løse problemet.

Skat:

Vi er dedikerede til at give vores produkter ved optimal pris.Køber er ansvarlig for at betale skat, der er involveret,såsom Import Skat,MOMS, osv. Hvis destination er i Brasilien, bedes du give din CPF eller CNPJ, når du afgiver ordren, så for at minimere logistik problem.

Vende tilbage:

1.Hvis produktet ikke er på god stand, bedes du kontakte os før du returnerer varen. Vi vil sende en anden helt ny vare, som erstatning, så snart modtagelsen af den returnerede pakke.

2.Du bedes returnere den defekte vare via Registreret Luftpost inden for 5 kalenderdage efter, at du har modtaget varen.

3.Vær returpakken så lille som muligt og vær bagsiden fragt lavere end 5,00 USD.

Feedback:

Din tilfredshed er vores første prioritet

Hvis du modtager ordren, og det er i god stand,at vi ville være taknemmelig, hvis du vil forlade os 5-stjernede Positiv Feedback for transaktionen.

Bedøm denne transaktion: giv 5-stjernede ros!

Ellers ville vi være taknemmelige, hvis du ville kontakte os, inden de forlader 1-stjerne til 3-stjernede Feedback, vi vil tage fornøjelse at give en tilfredsstillende løsning. After-sales Service:

Vi vil kontrollere de varer, kvalitet, før forsendelse. Hvis der er nogle uventede problemer ske, håber vi at løse problemer med køber gennem venligt på følgende måder; Hvis det er problem med kvaliteten, kan køber indsende argumentere for, inden 15 dage efter modtagelse af varen, er køber forpligtet til at levere fotos eller video og andre beviser for, at sælgeren for at identificere(menneskeskabte beskadiget, købere kan overtage det fulde ansvar) Kære Kunde, Vi arbejder på 9 AM til 6 PM,Hvis du tilfældigvis har nogen spørgsmål eller rådgive,så tøv ikke med at kontakte eller sende en besked til os. Hvis du er velkommen til at kontakte mig eller skrive en besked på ordren afsnit.Vi vil gøre vores bedste for at løse dine problemer!

♥ Håber du har en dejlig dag! ♥

Sagen Tykkelse 18mm
Feature2 White Sport Watch Mænd,LED Display
Sag Form Runde
Bandet Længde 22,5 cm
Bånd Bredde 22mm
Farve Hvide ure,Guld,Blå,Grøn,Sølv
Eigenschaft Wasser-bestandiges, militar,Stobbestandig
Bandet Materiale Type PU
Ord Dual Display sport ure, Armbåndsure
Lås Type Spænde
Mærke SMAEL
For publikum Mænd,Drenge,Unge Mand,Herre
Stil Sport
Bevægelse Dual Display
Funktion Sport Ur til mænd,Chronograph
Bokse & Sager Materiale Papir
Spangentyp Iført Lås Type Schnalle,Pin Spænde,Nål spænde
Model-Nummer Tusind fem hundrede ni
Item Markenname 2017 SMAEL Sport ur automatiske mænd
Vandtæt 50 Meter Sport watch vand modstå
Dial Diameter 55mm
Vandtæthed Dybde 5Bar
Element Type Mekaniske Armbåndsure
Skive Vindue Materiale Type Hardlex
Sag Materiale Plast
Type Dual display led digitale ure
Pakke Størrelse 11cm x 9cm x 7cm (4.33in x 3.54in x 2.76in)
Pakke Vægt 0.22kg (0.49lb.)
Enhed Type stykke

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer