Nyhed Reduced price!
Honlaker Polypropylen Køkken Måtter Døren ind Tæppe Stue Mat 40x120cm Lang gulvmåtter

Honlaker Polypropylen Køkken Måtter Døren ind Tæppe Stue Mat 40x120cm Lang gulvmåtter

kr86.25

-14%

kr101.46

Ny vare

På lager

Tags: køkken mat, gulvmåtten, lange gulvmåtter, Billige køkken mat, Høj Kvalitet gulvmåtte, Kina lange gulvmåtter Leverandører.

Honlaker Polypropylen Køkken Måtter Døren ind Tæppe Stue Mat 40x120cm Lang gulvmåtter Størrelse: 40x120cm skridsikker latex gummi opbakning,fade og slidstærke, der Absorberer vand og tørrer hurtigt, for at beskytte dit køkken fra fugt og pletter kan maskinvaskes,lave pile højde for let at rengøre og vakuum , tynde design, der passer under døre Velegnet til børne værelse, døren, offentlig, køkken, foyer, badeværelse, soveværelse, balkon, veranda, spisestue, lad dit gulv til at se mere simpelt og clean.

Fragt: 1. Vi sender varer til hele verden, fra Kina Post Air Mail, der vil tage omkring 20-27 dage. Hvis du ønsker at ændre shipping metode, er du velkommen til at kontakte os inden budgivning. 2. Når du laver en bestilling, skal du sørge for din nuværende adresse er korrekt, før din betaling. Returret: 1. Hvis du finde de elementer, der er defekt og skal til at udskifte det, så kontakt os og send det tilbage til os med sin' oprindelige tilstand og emballage. 2. Vi accepterer element refusion eller udskiftning inden for to uger siden, du modtager dem. 3. Udskiftning er til rådighed. Men porto, fragt, skat og forsikring, gebyrer er ikke inkluderet i prisen. Feedbacks: Vi tilstræber at vise vores bedste produkt og service for kunderne. Hvis du ikke er tilfreds med den vare, du får, du kommunikerer med os, før du giver feedback. Derefter, vil vi svare dig inden for 24 timer. Glad for at lave en aftale med dig, er du velkommen til at forbinde os. Tak fordi du besøger vores butik. Bare tag en du kan lide og har brug for. Hvis du har nogen spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os. Vi vil svare dig inden for 24 timer. Alle de produkter, som du kan se i min butik er lavet i kvalitet garanti. Glad for at tjene dig. Ønsker dig god shopping oplevelse her.

Design Europa
Mønster Type itchen Serie
Materiale 100% Polypropylen
Tæppe Salg Færdige Tæppe (stykke)
Aldersgruppe Voksne
Funktion Rynke-Resistente,Rustbeskyttelse,Anti-Bakterier,Anti-Slip
Model-Nummer HON-HD
Anvendelse køkken/døren/badeværelse/stue
Mærke Honlaker
Technics Maskine-Lavet
Mønster Trykt
Bruger Gulv -, Bord -, Dør -, Bad
Stil Europa
Specifikation 40x120cm
Pakke Vægt 0.55kg (1.21lb.)
Pakke Størrelse 40cm x 35cm x 3cm (15.75in x 13.78in x 1.18in)
Enhed Type stykke

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer