Nyhed Reduced price!
USB-Genopladelige Farverige Silikone Gel Delfin-lys Pat Lampe Børn Søde Nat Lampe Jul Soveværelse Lys

USB-Genopladelige Farverige Silikone Gel Delfin-lys Pat Lampe Børn Søde Nat Lampe Jul Soveværelse Lys

kr48.98

-20%

kr61.24

Ny vare

På lager

Tags: LED Nat Lys, Billige LED Nat Lys, USB-Genopladelige Farverige Silikone Gel Delfin-lys Pat Lampe Børn Søde Nat Lampe Jul Soveværelse Lys.

Beskrivelse: sig goddag til Delfin, en yndig nat lampe. Det bliver ved din side og bringer lysstyrke, varme og glæde til dig. Du kan ændre den lyse farve ved at trykke på Dolphin . Tryk på det, føle det, og have det sjovt med det! Vigtigste Funktioner: Yndig delfin nat lampe, let og bærbar Håndholdt størrelse og stående design til fleksibel placering Hoppende design hjælper med at slippe af med din dårlige humør 6 farver ændres, tryk for at skifte farver, som du ønsker Lavet af BPA-fri vaskbar silikone, der giver et behageligt soft touch Specifikationer: * Materiale: Silikone+ABS * Effekt: 0.15 W * Input: 5V/1A * Batteri: 800mAH Lithium * Opladning Port: Micro USB * Størrelse: (L) 14.60 x (W) 11.10 x (H) 10.00 cm * opladningstid: ca 2 timer * Bærbart Brug: 8 timer i normale hvide lys-tilstand; 6 timer i farverige lys-tilstand

1.Vi accepterer Alipay, West Union, TT, Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW.

2.Betaling skal være foretaget inden for 3 dage efter bestilling.

3.Hvis du ikke kan kassen umiddelbart efter auktionen tæt, vent et par minutter, og prøv igen Betalinger skal være afsluttet indenfor 3 dage.

1. Ordrer vil blive sendt inden for 3 hverdage efter bekræftelse af betaling, Vil blive forsinket en smule

i løbet af feriesæsonen;

2. Bemærk, der beskæftiger sig med Told ved dig selv. Vi vil gerne erklære værdi og navn for Told-Faktura, som du fortalte os, Hvis nødvendigt;

3. Vent venligst tålmodigt efter at vi har afsendt pakken,Service transittiden er leveret af transportøren.Hvis muligt ud af din forventede får tid,Må du ikke Åbne En Tvist,bare kontakte os først.Tak.

4.Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for 30 dage efter betalingen, bedes du kontakte os. Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar. Vores mål er, at kundetilfredsheden.

1. Tilbage Package:har Du 7 Dage til at kontakte os og 30 Dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.

Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og vi vil ikke emne du arefund eller udskiftning. Der er Ingen Undtagelser! Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

2.Sørg for, at alle returnerede varer Skal Være i den oprindelige indpakning, og du Skal Give os en forsendelse tracking nummer, og specifikke årsag til returnering.

3. Tilbagebetaling:for det Første Tage billeder af pakken og indre varer,også vægten af pakken, Som Længe har fundet en fejl i pakken.Så send os disse billeder,vil vi tale om tilbagebetaling.

1. 12 måneder Producentens begrænsede Garanti for defekte varer (Undtagen konstruerede damagement eller (misusage). Ethvert produkt, som vil blive testet i 100% før levering.

2. Kunder er ansvarlige for at vende tilbage shipping til os med passende emballage til reparation, og så ville vi være ansvarlig for at gensende forsendelse til købere. Kontakt os først, før du ønsker at returnere den. Vi vil give den fulde adresse.

Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!din tilfredshed og Positive feedback er meget vigtig for vores udvikling af erhvervslivet.venligst forlade positiv feedback og 5 stjerner Hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester.

Hvis du ikke er tilfreds med dette køb,er du velkommen til at Kontakte os,i stedet for at give negativ feedback eller åben konflikt.vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig, indtil problemet er løst.

Form Dyr
Spænding DC5V
Element Type Night Lights
Lys Kilde LED Pærer
Krop Materiale ABS
Certificering CE
Er Pærer I Prisen Ja
Brug Ferie
Mærke Pookin
Watt 0-5W
Elproduktion Motion
Batteri Type Lithium-Ion -
Strømkilde Genopladeligt Batteri,DC
Type Atmosfære
Er Batterier Kræves Ja
Er Batterier Inkluderet Ja
Model-Nummer Børn Soveværelse Nat Lys
Pakke Vægt 0.3kg (0.66lb.)
Pakke Størrelse 16cm x 13cm x 13cm (6.30in x 5.12in x 5.12in)
Enhed Type stykke

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer