Nyhed Reduced price!
Kvalitet 150 Tommer Motoriseret lærred i 16:9-Mat Hvid HD Projektor Skærme 3.32x1.87 Meter Med Trådløs Fjernbetjening

Kvalitet 150 Tommer Motoriseret lærred i 16:9-Mat Hvid HD Projektor Skærme 3.32x1.87 Meter Med Trådløs Fjernbetjening

kr1 444.28

-5%

kr1 520.30

Ny vare

På lager

Tags: projektor skærm salg, projektor linse, projektor skærm manuel, Billige projektor skærm salg, Høj Kvalitet projektor linse, Kina projektor skærm manuel Leverandører.

Elektriske skærme er alle om den store faktor. Hvilken bedre måde at imponere dine venner, end at sætte sig ned i din hjemmebiograf, og se dit store lærred ned fra loftet med et tryk på en knap. Ret imponerende! En anden grund til at gå til elektriske snarere end manuel trække ned er bekvemmelighed. Mange kirker er at indarbejde el-skærme i deres helligdomme for at modernisere deres tjenester med video-klip og andre multi-media præsentationer. Ofte er disse skærme er monteret højt op i hvælvede lofter. En motoriseret skærm, er den eneste måde at trække disse skærme op og ned. Elektrisk projektionsskærme er dyrere, men når det er installeret kan betjenes fra komfort i din stol eller podiet ved et tryk på en knap eller fjernbetjeningen. Vores el-skærme er at udvikle plug-and-play versioner nu kommer med den trådløse fjernbetjening. Elektriske skærme kan monteres eksternt til loft med beslag eller kan være flush monteret med forsænkede tilfælde at skjule skærmen inden for det loft overflade. For bedste visning af overfladen, vores matte, hvide skærme er fantastisk til at holde skridt i HD visuel fornemmelse. El-Projektor-Skærme er klar til at levere til din hjemmebiograf nu !

Bemærk: Den automatiske skærm er tilgængelig fra 110V til 120V eller 220 til 240V.

Du efterlade os en besked, som du har brug for.

Tak for din støtte.

Specifikation:

Størrelse: 150 tommer (diagonal )

Ratio: 16:9

Dimension: 3.32x1.87meter (10.89x6.13 fødder)

Style: wall mount & loftmontering

Fremskrivningen tilstand: front projektion

Control mode: fjernbetjening & knap

Materiale: mat hvid

Spænding: 110V~120V eller 220 ~240V (du efterlade os en besked om, hvilken spænding du har brug for)

Package: kraftig karton med beskyttelse

Bemærk: Skærmen dimensioner er baseret på producenter detaljer og med forbehold for ændringer. Tolerancer er typisk ±2,6 mm / ±1 tomme.

Fabrikken Produktionen Detaljer

Vi anbefaler købere bruge ESCROW, der er nævnt ovenfor som betalingsmetode, Spærrede er sikker betalingstjeneste, der er automatisk til rådighed på alle transaktioner. Dette vil sikre betalingen er frigivet til sælger kun, når du har bekræftet tilfredsstillende modtagelse af din ordre. Inden betaling, skal du dobbelttjekke din leverance oplysninger: adresse, navn, telefonnummer, osv... ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 1. Alle varer vil blive afsendt inden for behandling tid efter, at betaling er bekræftet via Groendalspark.dk.

2.Fortæl mig venligst, i din nuværende adresse, efter at din betaling inden for 1-2 dage; ellers sender vi din konto baseret på din Escrow-adresse, så sørg for at den er korrekt.

3. Hvis der er eventuelle importafgifter, skatter og afgifter i dit land er ikke inkluderet i varens pris eller forsendelsesomkostninger. Disse afgifter er købers ansvar, så kontakt venligst din lokale toldsted for at bekræfte, hvad disse ekstra omkostninger vil være.

4. For den internationale skibsfart, nogle gange ville det være forsinket på grund af vejret,fortoldning, og nogle andre faktorer. Vent venligst tålmodigt og kontakt dit lokale posthus for at tjekke for dig, vil vi også hjælpe med at spore din forsendelse, og forlænge leveringstiden for dig, i det tilfælde, at din ordre payment vil altid under beskyttelse. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 12 måneder Producentens Begrænsede Garanti for defekte varer (Undtagen varer beskadiget og / eller misbruges efter modtagelsen ). ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for vores langsigtede forretninger. Venligst forlade POSITIVE tilbagemeldinger med 5 stjerner overtaksering hvis du er tilfreds med vores produkter og service. Hvis du har nogen problemer vid produkter eller vores service, før du forlader negativ eller neutral feedback, bedes du kontakte os først, så vi kan løse problemet sammen. Tak for dit fulde støtte på forhånd.

Garantibetingelserne

Køb noter

Kære kunde, læs venligst nedenstående indhold, før du køber, det bekymring, hvis du kan få perfekt after-sales service og problemet kan blive løst, glat eller ej, efter du laver ordren, vi samtykker du har læst og acceptere nedenfor indhold, alle efter-salg service afhænger af disse indhold. Tak for din opmærksomhed til vores butik, hvis de har problemer, bedes du kontakte med vores service folk til enhver tid, håber du får en god oplevelse!

Vores løfte

Alle produkter i vores butik er ny, ikke brugt og renovering produkter. På grund af den internationale levering, der er nogle problemer, der ikke kan undgå, vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig, bedes du forstår! Vi leverer returnering af varer i 12 måneders garanti-service, bedes du være forvisset om, når du køber.

Installeret Stil Vægbeslag / Loftmontering
Skærmstørrelse 150 tommer (Diagonal)
Med Fjernbetjening Ja
Skærm Type Front Projektion Skærm
Anvendelse Home Cinema/Kontor/Butik/ Support 3D
1.0
Sort grænse 40mm
Spænding 110V ~120V or 220~240V (Please leave a message for which you need))
Garanti 12 Måneder
Materiale Mat Hvid
Mærke NEEDARY
Bærbare No
Visning Størrelse 3.32x1.87m / 10.89 x6.13 fødder
Pakke Stærk karton
Model-Nummer EP-150
Format 16
Pakke Vægt 22.0kg (48.50lb.)
Pakke Størrelse 380cm x 19cm x 16cm (149.61in x 7.48in x 6.30in)
Enhed Type stykke

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer