Nyhed Reduced price!
Fremragende silke dyne 10 år kvalitet Mulberry silke filler Perfekt hud, Stof husstand Hotel quality Royal livskvalitet

Fremragende silke dyne 10 år kvalitet Mulberry silke filler Perfekt hud, Stof husstand Hotel quality Royal livskvalitet

kr664.09

-31%

kr962.45

Ny vare

På lager

Tags: silke dyne, silke filler, mulberry silke dyne, Billige silke dyne, Høj Kvalitet silke filler, Kina mulberry silke dyne Leverandører.

Fyld :100% bedste mulberry silke med håndlavet Stof:100% bomuld dynebetræk kvalitet 1# 2# 3# Dyne størrelse: 150*210c m/ 180*210 cm/ 200*230 cm/ 220*240 cm for udvælgelse Farve: hvid, pink og gul (Før du bestiller,pls fortælle os den farve, du har brug for), Kinesisk Silke historie : Silke dyne er mest porpular bruges som en dyne, også ofte nævnt som en silke dyne, dyne eller tæppe. Oprindeligt fra Kina, silke dyner er fælles for hele alle worlk nu. Deres stigende popularitet skyldes en kombination af faktorer, herunder deres termiske egenskaber, deres lette vægt, og deres naturlige allergivenlige egenskaber. Åbning af det kinesiske marked til verden, har også spillet en væsentlig rolle i udbredelsen af silke dyner, som kina er verdens største silke producent og silke dyne producent. I forår&sommer&efterår&vinter...Få det til din familie og venner... Bemærk: pls ikke vaske silke påfyldning direkte, ikke insolate dynen. følgende billede for 100% ægte billeder.

Fordelene ved Silke Dyne: 1.Letvægts - Silke Dyner er den letteste Dyner på markedet. Forestil dig at sove natten igennem uden nogensinde at føle tynget, som at sove under en let og blød sky. Det er umuligt med traditionelle Dyner, men en dagligdags erfaring med silke. Silke Dyner er også meget velegnet til brug af børn. Deres letvægts natur giver mulighed for en varm resten uden plader er skudt i gang. Slutresultatet er en god nats hvile for både forælder og barn. 2.Blød og Profilstyring - Silke Dyner indeholder de blødeste og fluffiest silke til rådighed. Der er ikke noget mere behageligt end at indpakning dig selv i en Silke Dyne og lade dine spændinger smelter væk. 3.Allergivenlige - Silke fyldt Dyne er naturligvis allergivenlige. Silke fyld indeholder sericin, et naturligt forekommende protein i silke, som er skimmel og meldug resistent. Sammen med sericin og flere typer af aminosyrer, silke fyldt Dyne trække fugt, og slip den, gennem den Dyner, så der er ikke et paradis for støv mider, og Silke Dyner er af 100% naturlig uden nogen kemikalier, der er involveret i behandlingen af silke. Dette betyder, at silke sengetøj er et perfekt valg for mennesker, der lider af astma og visse typer af allergi som bliver allergiske over for støvmider. 4.Køligt om Sommeren & Varm i Vinter - Silke sengetøj er et perfekt køling valg i den varme sommer måneder og en varm hyggelig valg i vinteren. Hvordan kan det være begge dele? Silke er åndbar, så det væger væk fugt fra sved, holde en person i kølige og komfortable. Det er især dejligt for mennesker, der lider af overdreven svedtendens om natten, såsom dem, der lider af nattesved eller hedeture. Det er også et naturligt draperet stof, der forsigtigt knus kroppen, fjerne luftlommer og dermed holder på varmen bedre, der vil holde en person varm om vinteren. Det er en selvstændig justering af stof, som virker næsten magisk. 5.Holdbarhed - Silke vil ikke forværres over tid, på grund af sin naturlige svampe resistens, og fordi kemikalier, der ikke anvendes i behandling.

Påfyldning Silke
Mærke Jenny historie, 1986
Technics Håndlavet
Størrelse 150X210CM, 220x240cm, 180x210cm, 200X230cm
Klasse Klasse A
Materiale 100% Silke
Vævning Teknologi Tabby
Produktionsteknologi Håndarbejde Positionering
Vægt Total weight 2000g, Total weight 2500g, Total weight 3000g, Total weight 3500g, Total weight 4000g6
Mønster Quiltet
Model-Nummer 1,5 kg 100%silke
Sæson Efterår og vinter
gul Pink
Enhed Type stykke
Pakke Størrelse 50cm x 50cm x 50cm (19.69in x 19.69in x 19.69in)
Pakke Vægt 2.2kg (4.85lb.)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer