Nyhed Reduced price!
Dioufond Kvinder Polka Dot Hvid Sort Bluse Shirt med Lange Ærmer V-hals, Casual Løs Bluser En Lomme, Mode Toppe 2017 Ny

Dioufond Kvinder Polka Dot Hvid Sort Bluse Shirt med Lange Ærmer V-hals, Casual Løs Bluser En Lomme, Mode Toppe 2017 Ny

kr56.28

-42%

kr97.04

Ny vare

På lager

Tags: løs bluse, bluse mode, mode bluser, Billige løs bluse, Høj Kvalitet bluse mode, Kina mode bluser Leverandører.

I betragtning af vores kunders fordel, Altid at jeg sender med post, luftpost Gratis fragt, hvis du ikke ønsker at vente så lang tid, kan du tilføje nogle penge til at sende en anden forsendelse, tak skal du have. Fragt: 1.Luftpost (15-35 Dages Leveringstid) (Gratis fragt + Tracking nummer) 2.EMS(6-12 Dage Levering med Tracking Nummer, har Brug for ekstra Shipping gebyr)

3.DHL(5-7 Dage Levering med Tracking Nummer, har Brug for ekstra Shipping gebyr)

Vi Vil Gøre Vores Bedste For At Gøre En God Aftale Med Den Enkelte Kunde, Hvis Du Har Problemer, Bedes Du Kontakte Os. Vi Vil Give Dig Tilfreds Med Svaret. 1.DOA Elementer, der ombyttes eller refunderes, når de vendte tilbage. 2.Køberen vil være ansvarlig for alle forsendelsesomkostninger og forsikring.

3.Defekte varer skal blive bemærket inden for 7 dage fra den dato du modtager den. Efter jeg fik pakken, jeg vil refundere dig penge

Vores målgruppe er de modebevidste kvinder ' s wear marked. Vi tilstræber at være spændende og innovative, at tilbyde vores kunder den måde, de ønsker, når de ønsker. For at holde kontakten med de stadigt skiftende tendenser inden for vores marked, at vi har udviklet et dynamisk og meget lydhør organisation. Vi indser, at den vigtigste del af vores succes er vores kunde. Dette er grunden til, at vi er fokuserede på at levere en spændende shopping oplevelse og at sikre, at vores høje standarder for kvalitet, værdi for pengene og service er altid opfyldt. Ledet af et team af højt engagerede og motiverede gruppe af personer, vi er fast fokuseret på vores kunders behov. Vi håber, at med en fortsat udvikling og innovation vil vi fortsætte med at udvide og bringe vores unikke oplevelse til kunder i hele verden.

Vi er ikke ansvarlige for eventuelle told eller import skat. Bedes du kontakte os først, før de giver en ikke positiv feedback. Tak for at give os en chance for at gøre tingene rigtigt ved god kommunikation. Når du køber, skal du Ikke forlade negativ eller neutral feedback, hvis du ikke har modtaget en vare i 45 dage, da vi har nævnt den shipping tid gentagne gange. Alle e-mails vil blive besvaret indenfor 1 forretnings dag. Hvis du ikke modtager vores svar, bedes du venligst igen sendt din e-mail og vi vil svare dig så hurtigt som muligt.

L eaving negativ feedback vil ikke løse noget. POSITIV kommunikation gør.

Hvis der er noget galt, så kontakt os straks. Giv os en chance for at gøre vores bedste for at tilfredsstille dig, og få forbedret.

Tøj Længde Almindelig
Ærme Længde(cm) Fuld
Størrelse S, M, L, XL, XXL
Dekoration Lommer
Mærke Dioufond
Mønster Type Polka Dot
Stil Casual
Ærme Stil Casual
Farve Hvid Sort Rød
Materiale Bomuld
Ærme Længde Fuld
Stof Type Klædes
Krave V-Hals
Model-Nummer Dioufond
Køn Kvinder
Pakke Størrelse 15cm x 15cm x 15cm (5.91in x 5.91in x 5.91in)
Enhed Type stykke
Pakke Vægt 0.15kg (0.33lb.)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer