Nyhed Reduced price!
BUHESHUI Sammenklappelig 14W Universal Camping Udendørs Rejser Solar Panel Oplader Til iPhone Dual USB-Udgang Sunpower Høj Kvalitet

BUHESHUI Sammenklappelig 14W Universal Camping Udendørs Rejser Solar Panel Oplader Til iPhone Dual USB-Udgang Sunpower Høj Kvalitet

kr210.39

-12%

kr239.08

Ny vare

På lager

Tags: solar panel solar panel, oplader solar, panel solar, Billige solar panel solar panel, Høj Kvalitet oplader solar, Kina panel solar Leverandører.

Høj Kvalitet Sammenklappelig 14W Universal Camping Udendørs Rejser Solar Oplader Til iPhone, Samsung, HTC Dual USB Oupt Gratis Fragt

Dette produkt er en solar oplader, der er foldbar for nem transport og opbevaring. Det har en mini-voltage regulator controlleren, som arbejder for en masse udstyr, der kræver 5V strøm. Det er det bedste valg for udendørs eventyr, vandring, camping, backpacking, osv.

Funktioner:

Bruger 14watts Sunpower solceller til hurtig opladning.

Sluttes direkte til deres enheder via en USB 3.0 port.

Konstant strøm og stabil spænding design, pålidelig og sikkerhed.

Leveres med en lomme til at holde din enhed for sikker opbevaring under opladning og beskytte dobbelt USB output interface

Kommer med flere strenge at hænges hvor som helst der kan modtage, sollys, og du kan bruge ekstra sugekopper i det at suge sol panel på forruden af bilen.

Arbejdsmetode:

1. Åbne solar panel og ordne det på steder, hvor det kan modtage maksimale solskin, som rygsække, vinduer, bilruder osv.

2. Forbinde det med din enhed af el-ledning(medfølger ikke). Det passer til mobiltelefoner, MP3/MP4, digitale kameraer, GPS, PSP, osv.

3. Produktet vil oplade din enhed, så snart solen er nok.

specifikationer:

1.Solar Panel: 14W

2.Høj effektivitet: >23% Sunpower celler

3.Udgangsspænding/strøm: 5V 2A

4.Output interface: Dual USB Oplader Solar Panel

5.Vægt: 380G

6.Folde størrelse: 290*175*25MM

7.Udfoldning størrelse: 520*290*3MM

8.Farve: Sort Farve

9.Materiale:PET lamineret+Stof (vandtæt) : PVC

Vigtig Information:

1. Solen ikke finde det lige på, og vi kan ikke regne med at få den fulde peak watt hele dagen. Tidlig morgen og sen aften sol-paneler har en meget reduceret effekt med maksimal ydelse nær middag. En god regel er, at du kan få hvad der svarer til omkring 42% af den maksimale output per 12 timer af sollys - mindre på overskyede dage.

2. Nogle enheder kan muligvis ikke oplade direkte fra dette panel på grund af vejrforhold eller begrænsninger af din enhed. Hvis du har problemer med, sørg for at panelet er i stærkt sollys vinklet direkte mod solen.

3. Det anbefales at bruge denne solfanger sammen med et genopladeligt batteri, så den strøm, der genereres af solpaneler kan gemmes og lagres.

Pakken indeholder:

1 * 14W solcelle pack 1. Vi vil skibet til standard-adressen i Alipay, hvis du ikke informere os.

2. Forsendelsen er gratis forsendelse via kina post air mail, hvis pakken vejer mere end 2 kg, eller pakke størrelse, der er større end 90 cm, vil vi bruge EMS, etc eller Skib med to pakker eller flere pakker fra Kina post air mail.

3. Instruktion:vægt og størrelse markerede vi i pakken oplysninger er ikke den faktiske vægt og størrelse af varer, hvis du har brug for at kende den faktiske vægt og størrelse, du bare nødt til at kontakte os.

4. Leveringstid:

1) Transport udviklede lande er omkring 7-45 dage

2) fjerne lande er ved 2-8 uger

5. Hvis køber ønsker at bruge mere hurtigere forsendelse metode, som EMS, DHL osv, bedes du kommunikerer med os om forhøjelse forsendelse.

Instruktion: shipping tid er, afhænger af købers fortoldning tid eller Force Majeure. Hvis køber ikke kan modtage varerne i lang tid, håber vi køber kan kontakte din told eller lokale post kontor, for at få varer snart. Vi vil kontrollere de varer, kvalitet, før forsendelse. Hvis der er nogle uventede problemer ske, håber vi at løse problemer med køber gennem venligt på følgende måder:

1. Hvis det er problem med kvaliteten, kan køber indsende argumentere for, inden 15 dage efter modtagelse af varen, er køber forpligtet til at levere fotos eller video og andre beviser for, at sælgeren for at identificere sig med.

2. Menneskeskabte beskadiget, købere kan overtage det fulde ansvar.

3. Produkt kvalitet, behandling program:

1) køberen returnere varerne til os-og er ansvarlig for tilbagevenden shipping omkostninger, når vi har modtaget de varer ,vil vi sende et nyt produkt til køber og betaler for at sende shipping cost.

2) Hvis varerne (samlet pris inklusive fragt er mindre end 10USD) har problemer med kvaliteten, vi vil sende et nyt produkt i køber næste ordre, såfremt køber ikke har planer om at lave en ny ordre på kort sigt, kan køber betale sende shipping cost og bede om at sende en ny vare. 1. At give dig den bedste shopping oplevelse er vores fornøjelse. Vi er afhængige af vores kunders tilfredshed at lykkes. Derfor er din feedback er meget vigtig for os. 2. Hvis du er tilfreds med vores produkter, bedes du forlade os positiv feedback. Når du forlader positiv feedback, vil vores system giver dig positiv feedback på den samme dag. 3. Du bedes kontakte os, før de forlader en negativ og neutral feedback. Vi vil arbejde med dig for at løse eventuelle problemer

Foldbar Solar Panel Ja
Materiale SUNPOWER
Type solar panel
Nominel Kapacitet 14w
Antal Paneler 2
Størrelse 520*290*3MM
Max. magt 14w
Mærke BUHESHUI
Antallet af Celler 2
Model-Nummer 14W-Sunpower
Fleksibel Solar Panel Ja
Enhed Type stykke
Pakke Vægt 0.65kg (1.43lb.)
Pakke Størrelse 30cm x 20cm x 5cm (11.81in x 7.87in x 1.97in)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer