Nyhed Reduced price!
HappyFlute Vandtæt og Justerbar Bambus Trækul Lomme Klud Ble med dobbelt lækker vagter

HappyFlute Vandtæt og Justerbar Bambus Trækul Lomme Klud Ble med dobbelt lækker vagter

kr36.17

Ny vare

På lager

Tags: klud ble, pocket klud ble, Bambus Trækul, Billige klud ble, Høj Kvalitet lomme klud ble, Kina bambus trækul Leverandører.

Kære kunde,

For nylig fik vi en tilbagemelding fra en kunde i Bulgarien, der har et spørgsmål: hvorfor '100% polyester' på at vaske sig, men skrev 'bambus trækul' på hjemmesiden? Absolut nogle kunder var affacted, og vi kunne ikke få så mange ordrer som før. :--(

Ja, den grundlæggende struktur er fremstillet af 100% polyester, og almindelige stoffer såsom SGS ikke kan indberette den komponent, som de bambus charcal er genereret fra nanoteknologi, er det ud fra test-teknologi af regulære agenter. Så vi skrev '100% polyester' der, ønsker at fortælle kunderne kun behøver at vaske bleer, som du vaske regelmæssig polyester tekstil. Faktisk er den komponent rapport skal være 100% polyester med bambus trækul granulat, vi vil opdatere vask care label til næste batch.

Hvordan bambus trækul stof kommer ud? det er en slags videnskab, kan vi ikke besvare spørgsmål meget tydeligt, men vi har en idé:

Ved hjælp af nanoteknologi, bambus trækul blive behandlet i nanometer granulat, så producenten sætte granulat i 100% polyester garn i løbet af garn produktion, så dybest set materialet er 100% polyester, men med bambus trækul granulat. Vi fik ikke den komponent rapport, men vi fik luftrensning test af SGS, faldet er 27% i 2 timer, regelmæssig polar fleece uden denne funktion.

Suspection vil ikke stoppe os, vi vil forsøge at få mere og mere nyt materiale til baby klud bleer.

Varm Hilsen

Greenbaby Butik på Happy Fløjte kontor.

Glad for Fløjte ble-lomme med bred linning og lækker vagter, der normalt er meget sikrere end almindelige covers, men hvis du lægger meget smalle skær med mindre sugende i dækning, at det ikke kunne sikre, at der ikke utæt (urin kan lække fra sømmen).

Nu er vi ved at tilbyde løsningen: bambus indsætte lancerer vi er lavet af 3 lag af høj vægt bambus bomuld stof med et lag af stay-dry ruskind stof på toppen, meget komfortabel og ikke utæt.

Ruskind klud, der er en slags stay-dry materiale og også let slidte, kan du sætte ruskind klud i retning af at baby hud;på den anden side, hvis dit barn foretrækker det naturlige materiale, er bare nødt til at tage bambus side mod huden, et produt, men dobbelt formål!

Du kan finde den kombination, som nedenfor:

1. Lomme bleen kun (kunden skal købe skær separat)

2. Dag tid: Pocket ble *1 + Bamboo bomuld indsætte *1

3. Natperiode: Pocket Ble*1 + Bamboo bomuld sæt*2

Bemærkninger: 1. Trekant nitter, aldrig hængende; 2. Bambus trækul indre, super blød og ophold-tør; 3. Justerbar stik, hvilket gør ble mindre; 4. Dobbelt lækker vagter,hold ben forsigtigt og ikke utæt; 5. Ydre PUL,vandtæt og åndbar, flere billeder til dine valg; 6. Bred lomme, sætte indsæt nemt.

Bemærkninger: Du kan vælge flere udskrifter hvis du kommer til at palce en engros ordre, bare nødt til at forlade mig besked; Vores lager ændre hverdagen, bedes du holde kontakten, så vi kan komme i kontakt med dig, hvis der er nogen printe ud af materiel; For store kunder,hvis du ønsker at placere en brugerdefineret rækkefølge(vælge billeder fra vores udskriver prøver at lave din egen ble) skriv til mig besked, vores team vil komme i kontakt med dig vedrørende de moq og special pris osv.

Model-Nummer L
Farve Udskriv
Materiale PUL og bambus trækul
Element Type Bleer
Mængde Tre hundrede
Passende vægt 3-15 kg
ydre materiale 100% polyester med polyurethan lamineret
Størrelse Diaper ONLY, with 1 bamboo insert, with 2 bam inserts
Klassificering Ble
Køn Unisex
Mærke HappyFlute
Funktion Åndbar
Aldersgruppe 13-18 måneder 4-6 måneder 7-9 måneder 10-12 måneder 19-24 måneder
Pakke Vægt 0.01kg (0.02lb.)
Enhed Type stykke
Pakke Størrelse 5cm x 5cm x 30cm (1.97in x 1.97in x 11.81in)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer