Nyhed Reduced price!
ZOSHI Mode Smykker Sæt Blomster Halskæder & Pendats Multilayer Læder Statement Halskæde Dråbe Øreringe Sæt Til Kvinder Smykker

ZOSHI Mode Smykker Sæt Blomster Halskæder & Pendats Multilayer Læder Statement Halskæde Dråbe Øreringe Sæt Til Kvinder Smykker

kr13.98

-39%

kr23.29

Ny vare

På lager

Tags: øreringe sæt til kvinder, sæt til kvinder, dråbe øreringe sæt, Billige øreringe sæt til kvinder, Høj Kvalitet sæt til kvinder, Kina dråbe øreringe sæt Leverandører.

Vi har andre Smykker sæt,hvis du kan lide,bare klik på det billede!!!

Vi Har Andre Smykker sæt,hvis du har lyst kan du klikke på billedet

En Del Af Vores Lager:

Vores emballage måde:

Levering:

1. Alle produkter vil blive sendt ud i 3 dage efter betalingen ned.

2. Vi sender alle vores varer i hele verden så hurtigt som muligt af EMS/DHL/UPS...... eller Hongkong Indlæg/China Post, shipping måde, vil afhænge af den rækkefølge beløb :

Kina Post Air Mail 10-39 arbejdsdage

DHL/ UPS/Fedex...... 3-15 arbejdsdage >=$130

(Afrika,Rusland de lande, der er langt væk fra Kina ønsker at hurtigt, hurtig gratis forsendelse skal have over 280 USD)

Selvfølgelig,kan du vælge den metode, du har brug for !

3. Vores pris inkluderer ikke skatter og afgifter, MOMS, eller andre skjulte gebyrer. For at sikre, at du betaler mindst i skat, vi vil erklære, som"gaver" eller "prøver" med lav værdi.Hvis du har brug for at sætte alle beløb på fakturaen for fortoldning , bedes du fortælle os, hvornår du gøre for.

Om os

Yiwu Jiarui Smykker Virksomhed er en professionel smykke firma i Yiwu, som er berømt for råvaremarkedet. Som producent og grossist af forskellige smykker og anden dekoration, sørger vi for gunstige priser base på høj kvalitet. Ønsker dig et behageligt at købe!

FEEDBACK

Kære kunde, når du har modtaget smykker, hvis du tilfredsstille med vores produkter og service, kan du efterlade en positiv feedback og 5 stjerne. Det er meget vigtigt for os. Her, hvis du forlader en positiv feedback til os, og vi vil sende dig en gratis gave i næste ordre. Hvis du ikke er glad for med vores produkter, så lad ikke negative feedback til os direkte. Du kan sende en besked til os, eller du kan ringe til os for at fortælle problemet. Vi vil gøre vores bedste for at løse problemet. Vi kan sende varerne til dig, eller vi kan gøre refusion for dig.

Tilbage

Selv om vi har stor tillid til kvaliteten og priserne på vores produkter, og vi kan ikke garantere, at alle købere ville være 100%tilfreds med dem. Men vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at løse ethvert problem opstod under transaktionen. Hvad vi forfølger er ikke kun forretning eller profit. Ærlighed er det, vi værdsætter meget mere!

Hvis du ønsker en tilbagebetaling på grund af defekt vare eller en anden kvalitet problemer, bedes du kontakte os inden for 3 dage efter, du får varen.gebyret vedrørende reback mail bør være paied af dig selv.

Mange tak for din kommer !

Form\mønster Anlæg
Metaller Type Zink Legering
Mærke ZOSHI
Bøde eller Mode Mode
Model-Nummer na
Element Type smykke sæt
I Prisen Yderligere Post Beskrivelse 1 Halskæde Og Et Par Øreringe
Lejlighed Party
Materiale Crystal
Smykke Sæt Type Halskæde/Øreringe
Køn Kvinder
Stil Trendy
Pakke Størrelse 5cm x 5cm x 5cm (1.97in x 1.97in x 1.97in)
Pakke Vægt 0.05kg (0.11lb.)
Enhed Type Sæt

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer