Nyhed Reduced price!
2017 Ny hårvækst med laser Kam hårtab Pleje 650nm Diode Low level laser therapy Hair Restoration behandling Kam

2017 Ny hårvækst med laser Kam hårtab Pleje 650nm Diode Low level laser therapy Hair Restoration behandling Kam

kr337.16

Ny vare

På lager

Tags: Kam, kam hår, combs hår pleje, Billige kam, Høj Kvalitet kam hår, Kina combs hår pleje Leverandører.

BM Laser Technology Co.Ltd er et selskab, der er specialiseret i saling skønhed maskine, instrument, og vi er i kø i flere år ,har flere års erfaring , vores produkter er lavet af elegante materialer og forskellige stilarter for at møde mange lande'requirements. vores vigtigste produkter er skønhed maskine og tilbehør, såsom: IPL laser machine og dele. E-let maskine ,laser tatovering fjernelse maskine tilbehør, foto-foryngelse tilbehør, og Virksomheder med en stærk, rimelige priser, fremragende service, og en række virksomheder til at etablere et langsigtet samarbejde, virksomheden hjerteligt velkommen til nye og gamle venner til at besøge, studere, business!

2017 Ny hårvækst med laser Kam hårtab Pleje 650nm Diode Low level laser therapy Hair Restoration behandling Kam 1. 650nm laser lys hår pleje kam stimulerer stofskiftet og vækst af hår gennem lav-frekvens laser aktiverer hårsækkene. Den lav-energi laser har en bestemt farve, som er i overensstemmelse, monokromatisk og i stand til at fokusere på en plet med sin bølge længde komprimeret fra den røde baggrund af elektromagnetiske laser i temperatur under frysepunktet.

2. Forskellige fra høj-energi laser, som kan skære i det subkutane væv og generere varme, lav-energi laser vil ikke generere varme eller photoelectricity, mens du stadig kan trænge ind i huden. Derfor, det er sikrere, harmløse og vil ikke forårsage nogen bivirkninger.

3. Det nærer dit hår med lys, fuld af næringsstoffer og gør det mere glansfuldt.

4. Laser hastigheder op blodcirkulationen og fremmer stofskiftet: det kan øge pande blodcirkulationen op til 20 til 30 procent og hoved 40 til 60 procent. Som en konsekvens heraf, ilt og næringsstoffer, som kan leveres til hårsækkene effektivt, og dermed forhindre hårtab.

5. Stimulerer hårsækkene: det fungerer godt på at stimulere hårsækkene og gør, at 83 procent af dem, der under dvale aktiv igen med henblik på at mindske tab af hår og gør håret vokse igen.

6. Olie produktion forordning: over olie-produktionen som følge af sebaceous kirtel tumidness er også en årsag til hårtab. DHT i olien vil skrumpe hårsækkene og endda visne dem, og til sidst ender med hårtab. Denne enhed kan indsnævre sebaceous kirtel og mindske olieproduktionen og dermed forbedre hårtab.

7. Fremmer hovedbund sundhed og hår kvalitet: lysende hårsækkene kan fremskynde væksten af hår og styrke sin tautness, tykkelse og elasticitet.

Spærrede er vores foretrække betaling metode, vi også acceptere forskellige betalinger som nedenfor:

1 . Vi accepterer Alipay, West Union, TT. Alle større kreditkort accepteres via sikker betaling eller SPÆRREDE.

2 . Betaling skal være foretaget inden for 3 dage efter bestilling.

3 . Hvis du ikke kan kassen umiddelbart efter auktionen tæt, vent et par minutter, og prøv igen Betalinger skal være afsluttet inden for 3 dage.

Hvis der er et problem omkring betaling,pls velkommen til at kontakte os.

1. World wide shipping. (bortset fra nogle lande og APO/FPO)

2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.

3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser. Din ordre adressen skal matche din Shipping adresse.

4. De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference.

5. Service transit tid er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage. Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.

6. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for 30 dage efter betalingen, bedes du kontakte os. Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar. Vores mål er kundernes tilfredshed!

7. På grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering.

Størrelse 30*20*10
Materiale ABS
Funktion hår genvækst
Model-Nummer KD-3326
Enhed Type stykke
Pakke Vægt 1.9kg (4.19lb.)
Pakke Størrelse 30cm x 20cm x 10cm (11.81in x 7.87in x 3.94in)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer