Nyhed Reduced price!
SUNYIK Titanium Belagt Blå Flamme Aura Rå Turmalin Cluster Druzy Uregelmæssige Sten Vedhæng (Gratis Kæde)

SUNYIK Titanium Belagt Blå Flamme Aura Rå Turmalin Cluster Druzy Uregelmæssige Sten Vedhæng (Gratis Kæde)

kr40.40

Ny vare

På lager

Tags: sten vedhæng, druzy vedhæng, turmalin vedhæng, Billige sten vedhæng, Høj Kvalitet druzy vedhæng, Kina turmalin vedhæng Leverandører.

Type: Titanium Belagt Blå Flamme Aura Rå Turmalin Cluster Druzy Uregelmæssige Sten Vedhæng Størrelsen Detaljer(Ca.): 47x11x5mm-47x13x10mm;Hul:4x4mm Antal: 1 stk Vægt(Ca.): 3.4-6 Gram/Pc Metal Type: Forgyldt Stand: Ny PS:Den sten, er Turmalin med farve forgyldt,og det er naturligt med forskellig form og størrelse,vil det sende en tilfældig i henhold til rådighed bestande. OPMÆRKSOMHED

Billedet viser ikke det faktiske størrelse, henvises til beskrivelse af størrelsen detaljer. Vi gør vores bedste for at repræsentere vores sten og smykker præcist. Undertiden på grund af den flash, som anvendes i fotografering eller forstørrelse af foto eller indstilling af en computerskærm, der er mulige små variationer i farven. Du vil modtage en lignende, som vist på billedet.

Kontakt Os

Velkommen til at kontakte os, hvis du har nogen spørgsmål. Din e-mail vil normalt blive besvaret inden for 24 timer, mandag til lørdag, og så hurtigt som muligt i weekenden. Hvis du ikke modtager et svar inden for denne frist, bedes du tjekke din SPAM-eller masse-e-mail boks for vores svar.

Tilstand Ny
Bøde eller Mode Mode
Materiale Sten
Element Type Vedhæng
Metaller Type Forgyldt
Stil Trendy
Vægt(ca.) 3.4-6 Gram/Pc
Form\mønster Uregelmæssig
Mærke SUNYIK
Størrelsen Detaljer(Ca.) 47x11x5mm-47x13x10mm;Hul
Vedhæng Type Solitaire
Mængde 1 stk
Køn Unisex
Pakke Vægt 0.03kg (0.07lb.)
Pakke Størrelse 14cm x 12cm x 5cm (5.51in x 4.72in x 1.97in)
Enhed Type stykke

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer