Nyhed Reduced price!
Bb Tenor Saxofon 25pcs Og Tenor Saxofon Læder Pad Sæt musikinstrument Professionel Saxofon

Bb Tenor Saxofon 25pcs Og Tenor Saxofon Læder Pad Sæt musikinstrument Professionel Saxofon

kr116.41

-5%

kr122.54

Ny vare

På lager

Tags: professionel saxofon, bb tenor saxofon, tenor saxofon, Billige professionel saxofon, Høj Kvalitet bb tenor saxofon, Kina tenor saxofon Leverandører.

Introduktioner:

Et sæt af superior-saxofon pads kan beskytte nøglerne så godt, at de næppe vil være ude af form. Hvis du kan finde dine tidligere saxofon puder brudt eller alderen på grund af den fugt, kan du komme til vores butik for at købe denne 25pcs Top Grade Tenor Saxofon Læder Pad Sæt. Med en bred vifte af diametre fra 10 cm til 49cm, vores læder pad sættet er også udstyret med en god lufttæthed og vand modstand. For pads kan forblive den samme i lang tid, og være helt fit for alto saxofoner, vores produkt er meget velkommen af mange professionelle saxofonister. Du kan stole på det!

Funktioner:

1. Nye og høj kvalitet

2. Disse er fantastisk læder puder til tenor saxofoner

3. Godt konstrueret til at sikre en lufttæt forsegling

4. Den hårdt pap opbakning tilbyder de ideelle rammer handlinger

5. Omfatter 25pcs puder i et sæt

6. Let at installere og fjerne

7. Et grundlæggende tilbehør til alle saxofonister

Specifikationer:

1. Vægt: 2.61 oz / artikel 74g

2. Antal: 25 Stk

3. Kompatibel med: Tenor Saxofon

4. Farve: Kaffe

5. Materiale: Læder, Pap

Pakken Indeholder:

2 x Pad (Diameter 53mm)

1 x Plade (Diameter 49mm)

2 x Pad (Diameter 44mm)

2 x Pad (Diameter på 43 mm)

1 x Plade (Diameter 41mm)

3 x Pad (Diameter 39mm)

1 x Plade (Diameter 37mm)

1 x Plade (Diameter 35mm)

2 x Pad (Diameter 33mm)

1 x Plade (Diameter 30 mm)

1 x Plade (Diameter 28mm)

4 x Pad (Diameter 21mm)

2 x Pad (Diameter 19mm)

2 x Pad (Diameter 10mm)

1 Forsendelse Vilkår

Told-skat og moms er ikke inkluderet i varens pris og forsendelsesomkostningerne. Normalt kan Vi sende varer til dig med DHL,UPS,TNT,FEDEX,EMS, selv om de er ikke gratis, men kan nyde en meget god rabat. Når du gøre rækkefølge,skal du vælge shipping måde, som du ønsker på vores web shop

2 Feedback

vi er en venlig og ærlig sælger. og håber, at alle vore kunder vil nyde deres indkøb fra min Groendalspark.dk butik . vi vil gå gennem vores feedback-fil i en almindelig periode, og vil forlade positive tilbagemeldinger for, at alle vores slags kunder. Hvis du er tilfreds med de køb her, 5 stjerner rating positiver vil blive værdsat. og hvis du har spørgsmål vedrørende en transaktion, er du velkommen til at kontakte mig før du lader alle feedbacks. Tak skal du have. Håber, at alle kunder kan forlade 5 stjerner rating positive feedback.,tak!

3 Kundeservice

Fordi din tilfredshed er vores mål.Vær venlig ikke at efterlade nogen negativ eller netural feedback eller åbne enhver tvist på Groendalspark.dk uden kommunikation,tak. Vi mener, at vores kommunikation vil slove problemet for dig.og det vil ikke lade dig ned.Kender du nogen negative eller netural eller tvist, der vil gøre ondt bothsides,og lad problemet virkelig være sloved. Du er velkommen til at kontakte os på på Grund af forskellen i tidszonen mellem Kina og din placering, nogle gange er svaret på din besked vil blive forsinket med 6-10 timer.Vi besvare beskeder mandag-fredag inden for normal åbningstid, og de fleste beskeder bliver besvaret inden for 1-2 hverdage. Vær tålmodig! Tak!

4 Returret

Vi vil give en fuld refusion, hvis den vare, du har modtaget er forskellig fra beskrivelsen. En Tilbagebetaling vil blive givet efter vi har modtaget den tilbage element kvaliteten fin. Du bedes kontakte os, før du sender nogen varer tilbage. Afsenderen skibsfart omkostninger, der ikke vender tilbage, og tilbage forsendelsesomkostninger skal betales i din side. Tak for dit overveje os.

5 Om Os

Vi er altid at tilbyde den bedste kvalitet og service til vores kunder. Håber alle kunder glade shopping på vores shop. Tak!

Model-Nummer Og
Tone Bb
Enhed Type stykke
Pakke Størrelse 10cm x 10cm x 8cm (3.94in x 3.94in x 3.15in)
Pakke Vægt 0.2kg (0.44lb.)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer