Nyhed Reduced price!
Piger Helt Hvid Sko Blande Farver Blæk, Maleri Style Kvinde Sko Solorful Hvide Damer Sko Plus Størrelse Par sko

Piger Helt Hvid Sko Blande Farver Blæk, Maleri Style Kvinde Sko Solorful Hvide Damer Sko Plus Størrelse Par sko

kr121.38

-10%

kr134.87

Ny vare

På lager

Tags: sko mærke, skostil, sko mix, Billige sko mærke, Høj Kvalitet sko stil, Kina sko mix Leverandører.

Piger Helt Hvid Sko Blande Farver Blæk, Maleri Style Kvinde Sko Solorful Hvide Damer Sko Plus Størrelse Par sko Beskrivelse

Vægt:

Pls venligst vores størrelse er ikke AMERIKANSKE størrelsen ,vi anbefaler dig at ifølge vores størrelse diagram til at vælge den mest passende størrelse,pls ind diagrammet, tak for din forståelse og samarbejde!

1.Fordi forskellige producere partier ,der måske tolerance of0.5cm-1cm. (1cm=0.393 tommer 1inch=2.54 cm)

2.På grund af forskellen i skærme og belysning effekt, det billede afspejler måske ikke 100% den faktiske farve på varen.

vi plejer ikke at sende den originale kasse Produkt Vis Privatlivets fred er Sikret Dine personlige oplysninger er af allerstørste betydning for os, og med vores diskret emballage kan du handle trygt. Med helt almindelig emballage, den eneste person, der bliver ophidset af at din levering er du.

Alle ordre sendes i almindelig emballage. Der er absolut ingen måde at fortælle, hvad der er inde i den pakke, eller hvem afsenderen er. Her er billeder af hvordan din ordre er diskret og forsvarligt pakket. Kundeservice

I vores butik, som vores værdsatte kunder, hvis du er utilfreds, vi er utilfredse. Det er virkelig bare så simpelt! Vi ønsker, at du skal være helt sikker på hver ordre, du har lagt, så vi har en 90 dages no-kværulere returret for at sætte dit sind på lethed.

Dette er den bedste service politik på Groendalspark.dk, bedes du klik her for at lære mere. Emballage & Fragt

Vi er meget omhyggelige i pakning af alle detaljer for at sikre en sikker overførsel til dig .Derfor tjek venligst pakken før du underskriver for at modtage det, hvis det er brækket eller beskadiget, kan du lave en rekord med transportøren. På samme tid, kan du tage et foto og sende til os, vi vil løse problemet for dig i den første tid.

Og efter at kunderne har brug for, at vi har udarbejdet en bred vifte af shipping metoder, for dit valg, skal du Klikke her for at lære forsendelses metode, vi brugte. Ejer Anbefales

Mærke JINBEILE
Model-Nummer SH-310
Navn På Afdeling Voksen
Sko Størrelse 5.5, 6, 6.5, 7, 7.5, 8, 8.5, 9, 9.5, 10, 10.5, 11
Hæl Højde Hjemme (≤1 cm)
Lukning Type Lace-Up
Lining Materiale Mesh
Passer til Passer rigtigt til størrelse, tag din normale størrelse
Mønster Type Graffiti
Indersål Materiale PU
Mode Element Syning
Sæson Forår/Efterår
Øvre Materiale PU
Pakke Størrelse 30cm x 20cm x 10cm (11.81in x 7.87in x 3.94in)
Enhed Type stykke
Pakke Vægt 0.7kg (1.54lb.)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer