Nyhed Reduced price!
Soft Hvid blomst piger blonde kjole,Blonder Kjole til spædbørn,småbørn & piger boho blomst pige kjole,brudekjole

Soft Hvid blomst piger blonde kjole,Blonder Kjole til spædbørn,småbørn & piger boho blomst pige kjole,brudekjole

kr110.28

Ny vare

På lager

Tags: piger blonde kjole, piger dress, blomst pige blondekjole, Billige piger blonde kjole, Høj Kvalitet piger dress, Kina blomst pige lace dress Leverandører.

Soft Hvid blomst pige kjole piger lace dress Girl kjole,Blonder Kjole til spædbørn, småbørn & piger boho blomst pige kjole

Chloe er en hvid, 3/4 ærme kjole lavet med bløde, fine, broderede blonder, der overlejrer en høj kvalitet bomuld slip. Det er færdig på ærmer og forneden med en smuk, flosset blondekant. Denne kjole er perfekt feminin og helt fantastisk!

Vis billede

Forsendelse & Håndtering Politik: - varer vil blive skib ud hurtigt, når du har modtaget en godkendt betaling. - Vi er ikke ansvarlige for forkert eller ikke kan leveres adresse. - Kontroller med din tolden, før de køber. Importafgifter, skatter og afgifter er ikke inkluderet i varens pris eller forsendelsesomkostninger. Disse afgifter er købers ansvar. Skal du tjekke med dit lands toldmyndigheder office at afgøre, hvad disse ekstra omkostninger, der vil være før til at byde/købe. normalt vil vi sende alle ordrer som gave og erklære at minimere købere import skat. - Det tager normalt omkring 4 til 8 hverdage efter hurtig, og 15-50 arbejdsdage af Kina Luftpost at sende til dit land. - PS: Hvis varen vil blive afsendt med anbefalet air mail, det tager 7-30 dage (1-3 uger) for levering, afhængigt af din placering. De fleste af de elementer, der vil blive leveret i 2 uger, mens nogle kan tage op til uger, dette er normalt.- Hvis du ønsker, at fik de produkter hurtigt, skal Du vælge den måde, forsendelse af DHL, UPS, FEDEX eller EMS. Feedback: - Når du modtager varen og er tilfreds med produktet,kan Du efterlade en positiv feedback og 5 stjerner, vi vil være meget værdsat . - Hvis du har nogen problemer med vores produkter eller services, er du velkommen til at kontakte os først, før du forlader negativ feedback. Vi vil gøre vores bedste for at løse eventuelle problemer og give dig den bedste kundeservice. Om os: - Vi er villige til at etablere et samarbejde med sælgere rundt om i verden , vi giver billige produkter. På samme tid leverer den bedste service til alle. Vi sælger ikke kun produkter, men vigtigst af alt er den service. Hvis du har problemer,er du velkommen til at kontakt os Vi er altid til at betjene dig. - Vores arbejdstid: AM8:00-PM11:00 (KN-tid) - Alle dine spørgsmål vil blive besvaret i 1 time. ( Undtagen i særlige tilfælde ) - Og vores kontor er lukket søndag og helligdage, (Hong Kong),Vi undskylder for det sene svar i løbet af ferien.

pijama håndlangere drenge pyjamas minion, pijama pyjamas til børn pijama menino pijama infantil menino pyjama enfant

Stof Bomuld Polyester
Krave O-Hals
Ærme Stil Almindelig
Funktioner Blød Og Behagelig
Kid OS Size 3T, 4T, 24M, 5T, 6T
Certifikat SGS
Model-Nummer LD01
Farve hvid,pink
Silhuet A-Linje
Mønster Type Solid
Materiale Bomuld,Polyester
Passer til Passer rigtigt til størrelse, tag din normale størrelse
Navn På Afdeling Børn
Kjoler Længde Knæ-Længde
Med indbygget Bh No
Størrelse Et hundrede og ti billioner et hundrede og tyve millioner et hundrede tredive millioner et hundrede og fyrre tusind et hundrede og halvtreds
Køn Piger
Stil "Europæiske og Amerikanske Stil
Mærke Posh Tang
Ærme Længde(cm) Halvdelen
Dekoration Bælterem
Pakning 1stk per opp taske
Pakke Vægt 0.2kg (0.44lb.)
Pakke Størrelse 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
Enhed Type stykke

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer