Nyhed Reduced price!
1pc 2-i-1 Magic Papir Farve Kort Skrabe maling børn Tegning Legetøj, som Børn Baby tidlig uddannelse 127*171mm

1pc 2-i-1 Magic Papir Farve Kort Skrabe maling børn Tegning Legetøj, som Børn Baby tidlig uddannelse 127*171mm

kr10.79

Ny vare

På lager

Tags: scratch magic, magic papir, Skrabning Maleri, Billige scratch magic, Høj Kvalitet magic papir, Kina skrabe maling Leverandører.

Lad magien udfolde sig med magic color bunden.En regnbue af farver på magisk vis dukke op, når du skraber papiret med i prisen skrabe af.På bagsiden af det papir, kort, børn kan farve billeder. En sjov kunst & håndværk aktiviteter for hjemmet eller i skolen.Sjovt mere!

Foran

vælg 1.(9 design)

vælg 2.(9 design )

Tilbage (De designs er tilfældig med matchende design på forsiden)

Product feature:

Høj kvalitet papir, kort materiale, nem og sikker at bruge

mange typer af søde designs, flot farve indrettet, tiltrække børn til at lære

Gode børn, tidlig pædagogisk legetøj

Produkt detaljer:

Materiale: Papir kort

Størrelse:171 x127mm

Package: 1stk/masse,9pcs/masse,18pcs/masse,36pcs/masse

Vægt: 10g/masse

Design: forskellige

Betaling:

Vi accepterer alipay her, og alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW.

Køber har selv ansvaret for alle moms/told opkrævet i dit eget land, og enhver forsikring er nødvendig, og alle yderligere told gebyrer.

Forsendelse:

1. Forsendelsen er som regel via Kina Post Air Mail.Vi vil skrive "gave" på din pakke og erklære lille værdi i henhold til mængde eller størrelse på pakken.Hvis du har brug for at erklære, at den sande værdi til din lokale custom house,kan du indtale din besked, når der er betalt. Og vær opmærksom, hvis du vælger at gå af Sverige Indlæg, vil det tage 15 arbejdsdage til at vise på nettet, da levering dagen, for Sverige Indlæg skal første skib til Sverige Post Center i England. Så det kan vises på nettet. Kina post, luftpost, altid tager 3-5 dage at vise på nettet.

2. Forsendelse af Kina Post, luftpost, at den gennemsnitlige leveringstid er omkring 15-25 dage, men nogle gange er du nødt til at vente omkring 30-45 dage. 3.Instruktion: leveringstid afhænger af købers fortoldning tid eller Force Majeure. Hvis køber ikke kan modtage varerne i lang tid, håber vi køber kan kontakte din told eller lokale posthus for at få varer snart.Og kontakt os for at udvide bekræftelse tid af din ordre.

4. MEGET VIGTIGT :pls gøre bekræfte dit navn er dit fulde navn og din adresse er korrekt, når du bestiller,så at din pakke kan være deliveried normalt, og på tid.

RETURNERER:

1 Alle vores produkter er kontrolleret og pakket i god stand, før afsendelse.

2 Vi er 100% Tilfredshed Garanti på alle vores kunder, Bør du finder nogen problemer med vores produkter, så tøv ikke med at kontakte os inden 7 dage efter modtagelsen af varen. Vi vil løse dit problem med venlig hilsen.

3 Kundeservice er meget vigtig for os.

Kundens Feedback:

Vi er en leverandør, der holder trofast holdning til at servicere vores kunder, vores håb er, at lade vores kunde få vidunderlige produkter og service fra os. Din tilfredshed er meget vigtig for os, og det er vores ære at få god feedback fra dig.Så hvis du er tilfreds med vores service, kan du efterlade en "PERFEKT 5 STJERNER" og efterlade os en positiv feedback.

Type Skrabning Maleri
Køn Unisex
Klassificering Maling Læring Notebook/Notebook Farve
Mærke Intingdo
Aldersgruppe > 3 år
Materiale Papir
Advarsel 3 år
Model-Nummer scr004
Farve som billedet
Pakke Vægt 0.02kg (0.04lb.)
Pakke Størrelse 18cm x 13cm x 1cm (7.09in x 5.12in x 0.39in)
Enhed Type stykke

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer