Nyhed Reduced price!
MJJC Mærke 2017 Tornado Blastor Vakuum Vedhæftet fil, Tornado Blastor støvsugning Gun Attachment Z-017 med Høj Kvalitet

MJJC Mærke 2017 Tornado Blastor Vakuum Vedhæftet fil, Tornado Blastor støvsugning Gun Attachment Z-017 med Høj Kvalitet

kr299.77

Ny vare

På lager

Tags: attache, MJJC, Billige attache, Høj Kvalitet mjjc.

Tornado Støvsugning Adapter

Denne Tornado Blaster Vakuum Adapter blæser og sugerørene på samme tid.

Kort Introduktion:

Med Tornado støvsugning-adapter, workshops og bil detaljer virksomheder er nu i stand til at forbinde afprøvet og testet teknologi til konventionel rengøring enheder, såsom industri-støvsugere.

Tornado støvsugning-adapter kombinerer fordelene af en pulserende suge renere og den Tornador-Gun. Ved blot at skifte over, Tornado Støvsuger gør arbejdet både Tornado handling og vakuum.

Med Tornado støvsugning adapter, workshops og bil detaljer virksomheder er nu i stand til at forbinde prøvet og testet Tornado teknologi til konventionel rengøring enheder, såsom industri-støvsugere. Tornado støvsugning adapter kombinerer fordelene af en trykluft vacuum cleaner og Tornado-Pistol. Ved blot at skifte over, Tornado støvsugning adapter gør de arbejde af begge enheder. Blæse støv ud af det materiale, med Tornado teknologi og støvsuge det op på samme tid. For en normal støvsuger drift, rotation af den indre luftslangen kan være switchedoff.

Der er ikke længere noget behov for at ændre støvsuger poser, fordi disse er kun ændret sig direkte på det eksisterende udstyr.

Billeder af detaljer:

FAQ:

Q: Hvor lang tid vil det tage at komme til mig?

A: Normalt parcel vil tage 15-20 dage til at komme til dig, men nogle gange det vil tage 2 måneder (Brasilien kan tage 3 måneder) for noget, som er uden for vores rækkevidde under transport. Hvis du ikke får pakken inden for 2 måneder, som synes, at pakken er gået tabt eller noget andet, du kan åbne en tvist, og vi vil refundere dig.Håber for din forståelse og tak.

Q: Kan jeg vælge andre forsendelse måder?

A: Ja, du kan vælge shipping metoder, når du afgiver ordren. Tak skal du have.

Q: Kan jeg få nogle rabat?

A: Ked af det. Alle priser på siden er de mest fordelagtige priser vi kan tilbyde. Men du kunne få nogle kuponer på vores butik-side. Tak skal du have.

Q: Hvorfor tager så lang tid at få refusion?

A: Må ikke bekymre dig, det vil normalt tage 5-20 arbejdsdage for at få refusion, tilbage. Hvis ikke, er du nødt til at gå anmode Kundeservice for at få hjælp. Tak skal du have.

Q: Hvor meget vil du mærke på pakken?

A: For skum lanse, som vi plejer at markere $10 på parcel. For, maskine, vi ville markere $30-50. Som sædvanlig, vi kunne ikke markere varen som gave. Vær opmærksom på, at der er 4 typer af skum lanse, der vil være direkte håndteres af Groendalspark.dk Lager, så vi kunne ikke sætte en lavere pris på disse parceller. Tak for din forståelse.

Q: jeg ønsker ikke flasken af skum lanse, kan du sælge resten dele separat?

A: Ja, vi kunne sælge de dele, men prisen er næsten det samme som en med flasken. Og der kan forekomme, at vores skum lanse ikke kunne passe i din flaske. Så foreslår vi at du køber hele skum lanse. Tak skal du have.

Q: Kan jeg få den flaske uden logo?

A: Ja, vi har flasker uden logo. Hvis du bestiller 2 stykker, vil vi sende dig flasker med logo. For beløb over 12 stykker, ville vi sende flasker uden vores logo. Hvis du ønsker, at alle flasker med logo, kan du efterlade en note. Tak for forståelse.

Q: sporing status viser levering mislykkedes, hvad skal jeg gøre?

A: For denne situation, kan du have brug for at afhente pakken dig på det lokale postkontor med tracking nummer eller spørg personalet er der for at hjælpe dig med at spore pakken. Så undskyld ulejligheden.

Q: Hvorfor er der en lille dyse skrue i pakken? Hvad er det for?

A: Der vil være en lille dyse skruen(1.1 mm) for de mindre højtryksrensere. Hvis skum lanse fungerer godt, så det ikke behøver at blive erstattet. Tak skal du have. Q: Hvad er den arbejdstryk på din skum lanse?

A: arbejdstryk af vores skum lanse er mellem 100-168 bar.

Q: Hvad er forskellene mellem de sorte og farveløs en af din skum lanse?

A: Farveløs står for messing adapter. Og den Sorte står for plast-adapter. Begge af dem er i samme størrelse, de er bare lavet af forskellige materiale. Så kan du vælge enten den ene.

Q: Hvorfor sporing status ikke ændre på alt for lang tid?

A: Det tager tid for rederiet til at spore varer og opdatere tracking oplysninger, især når de varer, der er under transport til forskellige transport depoter. Håber for din forståelse.

Q: Kan jeg få den digitale faktura?

A: Ja, bedes du give os din E-mail. Vi vil sende det til dig. Tak skal du have.

Dyse Materiale Teknisk Plast
Håndtag Type Finger Type
Med Vandrør No
Mærke MJJC
Interface Materiale Teknisk Plast
Vand Spray Type Spray
Krop Materiale Teknisk Plast
Pakke Vægt 1.3kg (2.87lb.)
Pakke Størrelse 27cm x 14cm x 20cm (10.63in x 5.51in x 7.87in)
Enhed Type stykke

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer