Nyhed Reduced price!
Vnox Sundhed Magnetiske Armbånd Mænd Smykker Sort Rustfrit Stål Kæde Justerbar gratis kasse

Vnox Sundhed Magnetiske Armbånd Mænd Smykker Sort Rustfrit Stål Kæde Justerbar gratis kasse

kr59.83

-39%

kr99.68

Ny vare

På lager

Tags: magnetiske armbånd, armbånd til mænd, magnetiske armbånd til mænd, Billige magnetiske armbånd, Høj Kvalitet armbånd til mænd, Kina magnetiske armbånd mænd Leverandører.

PRODUKT INSTRUKTION

Magneter virkningerne af magnet i Kinesisk medicin: det er hovedsageligt anvendes til behandling af svimmelhed, sløret syn, tinnitus og døvhed, hjertebanken, søvnløshed, nyre astma, irritabilitet og drømme. Magnet' s effektivitet principper: det magnetiske felt, der genereres af den magnet, der kan justere de positive og negative ioner i kroppen, og derved fremme blodcirkulationen og øger ilt-indhold i blodet. Ved hjælp af det magnetiske felt, der genereres af den magnet til at øge kroppens anioner og justere de positive og negative ioner i kroppen til at skabe balance kan aktivere blod, forbedre blodets ilt-indhold, forbedre immunforsvaret og spille flere effekter. Germanium kan Det frigive langt infrarød, som er til gavn for den menneskelige krop og styrke de naturlige helbredende kraft, forbedre den fysiske kondition, aktivere celler, afgifte giftstoffer og forskønne ansigter, fjerne træthed, forbedre søvn kvalitet, justere blodtrykket, slippe af med de giftstoffer i kroppen, regulere det autonome nervesystem og andre kroniske sygdomme og forhindre elektromagnetisk stråling i livet. Negativ ion indvirkning på nervesystem, kan forbedre hjernens funktion og mental aktivitet, alkohol, arbejde, effektivitet, forbedret søvn, at kvaliteten kan forbedres. Undersøgelsen bekræftede, at negative ioner bremse blod til at udvide den rolle, koagulationstid, kan øge iltindholdet af sne, er til gavn for oxygen transmission, absorption og udnyttelse. Anion effekter på luftveje den mest oplagte, er det, fordi de negative ioner ind i kroppen gennem luftvejene, der kan forbedre folks lungekapacitet. Langt infrarød infrarød er den bedste i alle sollys kan trænge igennem hud og subkutant væv, som en stråle, også kendt som "lys i livet" Langt infrarød kan blive absorberet af kroppen, så kroppen vil modtage dybdegående menneskelige celler resonans af atomer og molekyler gennem resonans absorption, dannelse af termisk reaktion, fremme af dyb hudens temperatur stige, og at kapillærer, fremme blodcirkulationen, hertil kommer, at nogle er skadelige for den menneskelige krop i se bort fra at hjælpe med at nedbryde den måde, uden at gå gennem nyrerne, og sved fra huden direkte udledes sammen, kan du undgå at øge byrden på nyrerne.

PRODUKT BILLEDER

PAKKE

1.Ovenstående Leveringsdato Er Kun Til Reference, Nogle Gange Vil Være Forsinket På Grund Af Ferie, Festivaler, Dårligt Vejr, Told Osv.

2. Indlæg Air Mail Til Østeuropæiske Lande, Syd-Amerikanske Lande Kan Tage Længere Tid End 60 Dage.

3. Hurtig Normalt Har Told Skat Problemer, I Dette Tilfælde, Du Samarbejde Med Told At Betale Skat.

RETURNERING OG TILBAGEBETALING

Hvis Der Er Nogen Spørgsmål, Er Du Velkommen Til At Kontakte Os. Tak!

SMYKKER VEDLIGEHOLDELSE

Undgå enhver kontakt med comestice,parfume,hair gel osv surhedsregulerende stof ,smykker, vil falme

Tage fra, når swiming ,fordi det vil blive oxideret, hvis kontakt med chlorid i poolen

Tage ud, når du sveder meget, vil der være kemiske reaktion, der fører til den sorte prik dukkede op

SGS CERTIFIKAT

OM VNOX SMYKKER

VNOX er en ung,aktiv brand,vores mål er at give vores kunders passion,dekoration af dit liv,gør dit liv mere delikat.

Stil Classic
Kompatibilitet Alle Kompatibel
Model-Nummer SBRM-006
Bredde 12mm
Element Type Armbånd
Indstilling Type Spænding Indstilling
Armbånd Type Charm Armbånd
Lås Type Skifte-spænder
Bøde eller Mode Mode
Mærke VNOX
Metaller Type Rustfrit Stål
Køn Mænd
Materiale magnet+negativ ion+germanium+langt infrarød
Form\mønster Geometriske
Kæde Type Kæde
Funktion andre
Pakke Vægt 0.05kg (0.11lb.)
Enhed Type stykke
Pakke Størrelse 8cm x 8cm x 8cm (3.15in x 3.15in x 3.15in)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer