Nyhed Reduced price!
NY Indbygget antenne fugen Sensor PIR bevægelsesdetektor Trådløse LCD-GSM SIM-kort House sikkerhed Alarm system, Røg Flash Sirene

NY Indbygget antenne fugen Sensor PIR bevægelsesdetektor Trådløse LCD-GSM SIM-kort House sikkerhed Alarm system, Røg Flash Sirene

kr246.80

-34%

kr373.94

Ny vare

På lager

Tags: trådløs sirene, sirene alarm system, sirene-systemet, Billige trådløse sirene, Høj Kvalitet sirene alarm system, Kina sirene system Leverandører.

Vægt:

Denne serie af produkter, der har engelsk, russisk, spansk, fransk, Italien,Polen og tjekkiet Stemme. Standard levering engelske system.Hvis du har brug for andre sprog. giv os venligst besked.

Denne manual er kun på engelsk.Men vi har PDF-engelsk, spansk, fransk og russisk manual .hvis du har brug for det .Venligst forlade din e-mail.Jeg vil sende det til dig.

Hvis du er i følgende lande. Du vil modtage en tilsvarende system.

Rusland og Ukraine: standard levering russiske system . ( Russisk stemme,engelsk sms)

Spanien og Chile: standard levering spanske system .

Frankrig: standard levering franske system .

Italien: standard levering Italien system .

Tjekkiet: standard levering tjekker systemet .

Polen: standard levering Polen system .

Hvordan til at vælge og bruge en alarm system

Nu der er så mange typer af hjemmet alarm system produkter på markedet, som du måske ikke ved, hvordan at vælge den bedst egnede. Her har vi nogle forslag om, hvordan at vælge og at bruge et alarm-system for dig.

Vide, om du har brug for et kabelbaseret eller trådløst. Normalt anbefaler vi wireless-systemet, fordi det er meget lettere for dig at installere. At kende et komplet alarm system omfatter ikke kun den almindelige tyverialarmer, men omfatter også brandalarmer(røg-alarm), panik alarm, og miljømæssige Alarm. Tælle antallet af døre og vinduer i dit hus, som en indbrudstyv kan få adgang til. Din alarm system bør omfatte alle de indgange i dit hus. Hvis du er ejeren, anbefaler vi dig at bruge pet-venligt PIR bevægelsesføler til immunitet dit kæledyr. Da pet kan endda udløse en falsk alarm. Beslutte, om du har brug for Røg sensor, Gas sensor, Trådløs Flash Sirene, at oksekød op dit alarmsystem. Finde et passende sted at installere alarm panel. Hvis du har problemer med installation efter at have læst brugervejledning, er det bedre at bede om hjælp, snarere end en defekt installation. Det første skridt til at eliminere falske alarmer er til at finde ud af, hvad der forårsager dem(årsagen til det), såsom forkert installation, løs døren/vinduet kontakter, lave batterier eller nogle andre spørgsmål udstyr. Uanset om du forlader dit hus til et par korte minutter, arbejder fra hjemmet i løbet af dagen eller en ferie på den anden side af verden, din alarm system bør være bevæbnet og klar til at advare dig på alle tidspunkter.

Grunde til at Vælge Vores Alarm System

1,Vi er et professionelt vagtselskab, vi samarbejder med store fabrik.Det er mere stabil og kvalitets produkter.Vi sælger ikke ringere produkter.

2,er Denne skærm, tastatur og mere klart, at De oprindelige fabriksindstillinger levering,Nægtede at kopiere.Pladsen stemme sirenen er den oprindelige store fabrik.Cirkulære stemme sirenen er piratkopieret lille fabrik.For din egen sikkerhed.Venligst bo væk fra piratkopiering.

3,fjernbetjening af APP ' en.Telefon, SMS, fjernbetjening, og den APP,Mere bekvemme valg.Sikkerhed sige farvel til den afstand.

4,Nyt bundkort.Quad-Band GSM-Modul,Nægtede at lave kvalitet gamle modul.

Du skal blot indsætte et GSM SIM-kort for at aktivere kontrolpanelet (Kontrakt eller Pay As You Go). Ingen telefon linje behov.

Quad-Band GSM Modul: 850 /900/1800/1900MHz, for verdens forbrug.

Understøtter op til 99 trådløse zoner (med en trådløs sensor i hver zone) og 7 kabelforbundne zoner (med mange kablede sensorer er forbundet med serie-forbindelse i hver zone).

Understøtter Timing tilkoble/Frakoble (op til 3 grupper), Delvis tilkobling (Home Arm), Post Forsinkelse Alarm Forsinkelse) og udgangstid (Arm Forsinkelse).

Fjernbetjening alarm system ved telefonopkald og SMS; Understøtter op til 6 udpegede telefonnumre til alarm opkald i 3 sløjfer og 3 udpeget telefonnumre til SMS-meddelelse.

System Taste Funktion: at foretage telefonopkald direkte fra kontrolpanelet med et SIM-kort i den.

Automatisk afspilning af forprogrammerede 10-sekunders besked optagelse, når der forekommer en alarm og alarm opkald besvares.

SMS-besked-for Real-time Arm/Disarm Status (som Ikke Understøttes af de Fleste Andre Ikke-Mærkevarer Alarm Systemer På eBay).

Blå LCD skærm med ur, alarm status og signalstyrken bar display.

Indbygget kunstig intelligent digital voice announcer for nem betjening.

Real-tid, forsinkelse, 24-timers, bypass defense zone programmering funktion.

Indbygget backup genopladeligt batteri kan vare op til 5 timer med SMS-påmindelse, når AC power off.

Arbejde som GSM alarm system (med GSM-SIM-kort), eller Spot alarm system (Uden SIM-kort).

Stabil og Driftsikker Alarm System

Dit hjem/kontor er et sted, du vil holde sikker, men at få alle de high-end sikkerhed gadgets og tjenester til rådighed for at hjælpe dig med at gøre, det er en pebret affære. Nu, rulle dine egne DIY-sikkerhed alarm system. Det er mere sjov, og det vil spare dig for nogle penge. Du kan tilkoble/frakoble alarmcentralen via telefon, SMS, fjernbetjeningen eller arm/disarm knappen alarm panel. Hvis du ofte rejser eller ønsker at gøre sikker på, at dit hjem er sikre, mens du er væk, dette system er en ideel vælge for dig. Være Der, Selv Når Du Ikke

Alarmcentralen vil automatisk opkald eller sende SMS til din forudindstillede telefonnummer, når nogen registrerer sensoren er udløst, sirenen vil lyde på stedet på samme tid. Alle disse ting vil hjælpe dig med at få den bedst mulige sikkerhed, og gør det meget svært for nogen at komme ind i dit hjem eller business. Hertil kommer, valgfri trådløse enheder kan være tilføjet for at give kontrol over andre funktioner, herunder trådløse røg sensor, trådløs gas lækage sensor, trådløse signal repeater, akut nøglen til at opfylde dine behov for at oksekød op dit alarmsystem.

Farve Hvid
Tilkobling Type FR Remote-controller
Alarm Type Den Alarm,SMS,Apps Kontrol
Størrelse 20*13cm
Oprindelsessted Kina (Hovedlandet)
Stik Type EU Stik
Funktion 1 IOS/Android App Styret Fjernbetjening Arm/Disarm
Kommunikation wireless
Funktion 3 LCD-skærm
Model-Nummer G2B
Zone Nummer 99 Trådløse Zone
Trådløse Frekvens 433MHZ
Kit Konfiguration Dør/Vindue Sensor
GSM frekvens 850/900/1800/1900Mhz
PDF-Manual bog Engelsk, Russisk, Spansk, Fransk
Sprog Engelsk
Password Tastatur Ja
Magt 12V1A
G2B Sprog voice support Engelsk, russisk, spansk, fransk, Italien, Polen og tjekkiet
Indslag 2 Stemmeprompt
Skærm Ja
Mærke eMastiff
Video Grænseflade No
Output Antal 7 wired zone
Pakke Størrelse 25cm x 25cm x 12cm (9.84in x 9.84in x 4.72in)
Pakke Vægt 1.9kg (4.19lb.)
Enhed Type stykke

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer