Nyhed Reduced price!
SUZUKI M-37C Tastatur Harmonica Melodion Melodi På Alto 37 Centrale Faglige Melodika/ pianica Med Håndtaske Gave af valg

SUZUKI M-37C Tastatur Harmonica Melodion Melodi På Alto 37 Centrale Faglige Melodika/ pianica Med Håndtaske Gave af valg

kr772.35

Ny vare

På lager

Tags: suzuki harmonica, suzuki harmonica, harmonica tastatur, Billige suzuki harmonica, Høj Kvalitet suzuki harmonica, Kina harmonica tastatur Leverandører.

start

slutningen SUZUKI Alto 37 Centrale Faglige Melodika M-37C Med Håndtaske nummeret-udvalg: Alto 37-tasten f ~ f3 Materiale: Aluminium cover phosphor bronze bly Krop mål: 470 × 110 × 55mm Vægt: krop 947g Tilfælde 405g Tilbehør: Tatsuso sang åbning (MP-121) · trompet type sang åbning (MP-131) · skrivebord Kanade sang åbning L (MP-113) · skulderrem med blød nylon case (MP-2011)

Den fineste uddannelse til melodi på [Suzuki melodi på M-37C] Dette produkt er en sort design, med en rolig iøjnefaldende, den højeste kvalitet af uddannelse for melodeon. Især anbefales til folk med en god melodi, tændt af børn, der hedder. Du kan spille i en smuk lyd end for metal cover model, som er vedtaget. Også mange flere, at nøglen til pædagogisk melodeon, sange af en bred vifte er tilgængelige til at spille. Dette produkt er til den bløde sagen specifikationer, er blevet let at holde, let. Uddannelse er et musikinstrument med Suzuki tillid, der har fortsat med at udøve godhed i sin tone. Og fordi jeg vil have dig til at bruge meget, fordi jeg vil have dig til at bruge det med tillid, melodien på fastklemt en masse opfindsomhed. Ideelle form Tatsuso sang port, gennem hvilken ånde lige. For at forhindre, at den kommer for langt prop, også let at runde talerør for så tonguing og tremolo. Design trompet type sang porte, der ikke passer til den sang åbning i munden. Da pladsen i munden bruge det frit er her, og også tonguing spille let. Siden outlet af sangen porte, som er vinklet med hensyn til tastaturet, vi har tastaturet bliver mere synlige på det tidspunkt, Tatsuso. Indersiden af bly livet af melodi på, brug en hårdt særlige fosforbronze rust er svært at bryde. Også holde for evigt, den præcise tonehøjde, det understøtter den smukke ensemble. Sådan Suzuki melodi på, blev født i 1961, så Japan ' s første tastatur harmonica. Musik klasser på tidspunktet for folkeskolen var i midten dem med orgel og harmonika. Orglet er ideel til at lære tastaturet, men det antal, der kan blive spillet af alle de studerende, der ikke er forberedt, læreren underviser i det omfang at den studerende, på den anden side, der blev en kamp i vejledningen af harmonika. Så tanken om "vind instrument, der kan spilles på skrivebordet" gruppe, er melodien på en Suzuki blev udviklet som en "person kan keyboard instrument". Også bælge-type bruser Kanade sang port af det klassiske i det aktuelle tastatur harmonika, tanken om melodi på sådanne født fra Suzuki melodeon er ved at blive standard for tastatur harmonica.

Betrækket ABS
Type melodika
Antal Boringer 37
Model-Nummer M-37C
Mærke Suzuki
Antal Taster 37
Udtale Metode /
Krop Materiale ABS
Tone Alto
Enhed Type stykke
Pakke Størrelse 20cm x 20cm x 20cm (7.87in x 7.87in x 7.87in)
Pakke Vægt 1.5kg (3.31lb.)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer