Nyhed Reduced price!
Ny type! 26pcs/indstille Hot stone body massager gul Jade Salon, SPA med varmelegeme bag ysgyp-nls CE og ROHS

Ny type! 26pcs/indstille Hot stone body massager gul Jade Salon, SPA med varmelegeme bag ysgyp-nls CE og ROHS

kr545.47

Ny vare

På lager

Tags: massage spa-stol, massage figur, massage rabat, Billige massage-spa stol, Høj Kvalitet massage figur, Kina massage rabat Leverandører.

Garanteret kvalitet, produktet ved CE og ROHS, international godkendelse

Meddelelse

En del af landets kunder vælger den gratis levering hurtig

vi vil sende ud via e-EMS;EMS,FEDEX,UPS eller TNT (i disse udtrykker vi vil vælge den billigste og nemt for fortoldning express)

Detaljeret produktbeskrivelse for dette varmelegeme kasse er velegnet til 220V Anvendelse:kun kan tilslutte 25 minutter og derefter er nødt til at afbryde strømmen STØRRELSE: 6stk størrelse: 6*8cm 8stk størrelse: 8*8 cm 4stk størrelse: 6x6cm 8 stk lille tå sten Gong Gade Naturlig Energi sten spa-SPA-produkt

1.100% natursten

2.naturlig farve: som billede

3.Body Massager

4.body spa massager

5.SPA-udstyr.

6.spa-produkt

7. fod spa

Vores Hot Stone Sæt omfatter real basalt sten, som er den mest anbefalede type sten til at blive brugt i hot stone therapy. Vores Hot Stones' høj-jernholdig komponent, ikke-porøse, glat tekstur, kombineret med deres høje varme at fastholde de kvaliteter, der gør dem til det ideelle valg for terapeuter.

Hvorfor Basalt?

Basalt er en slags mineral, som farven er grå. Det er den mest anbefalede type af vulkansk sten til brug i hot stone therapy, på grund af den ikke-porøse, glat tekstur, kombineret med deres høje varme at fastholde kvaliteter. Basalt holder på varmen i op til 45 minutter i de større sten. Deres høje jernholdig komponenter vil forbedre blodgennemstrømningen og slappe af dine muskler. Dette gør dem til det foretrukne valg for terapeuter.

Fordele og virkninger af Hot Stone Terapi: Øger blodcirkulationen, fremme maksimale blod for optimal krop fungerer. Vaso-dilatation af blodkar og forårsager stigning i blodgennemstrømningen omkring kroppen, hvilket giver den vigtigste brændstof for at holde kroppen fungerer på den samlede effektivitet. Øger cellens stofskifte, og derved øge den hastighed, hvormed kroppen processer næringsstoffer og giftstoffer. Øger lymfe-funktionen og dermed øge afgiftning, rengøring og fjernelse. Dyb afslapning af musklerne, hjælper med at lindre stress og spændinger. Skaber en følelse af balance og harmoni. Giver kunden en dybere og længerevarende følelse af afslapning.

Kontraindikationer og Advarsler:

Kontraindikationer med hot stone terapi er meget den samme som med traditionel manuel massage, bortset fra, at der er yderligere behandling af varmen. Derfor være forsigtig med klienter med højt blodtryk og kredsløbssygdomme, hjerte-betingelser og-eller graviditet. Hot stone terapi behandling ville naturligvis være formålstjenligt med for kunder med hud, der er intolerante over for varme eller meget følsom hud/hud, der er tilbøjelig til at prickly heat/klienter med nerve skade/tab af taktile fornemmelse.

Forberedelse til Hot Stone Terapi: Følg Producentens anvisninger på varme sten, før en behandling(mest varmeapparater tage 30-45 minutter for at opnå den ønskede temperatur) stenene skal være inden for et temperaturområde på 120-140 grader Fahrenheit (47-~50 grader celsius)

Udrensning af Sten: Efter hver kunde, skyl alle stenene grundigt under rindende vand. Vask derefter med varmt sæbevand. Spray stenene med en antibakteriel spray. I slutningen af dagen blød sten i vand og havsalt til 20 minutter. Tørre sten og re-olie med dem med naturlig olie, såsom mandelolie. Rens og gemme sten separat i en lille kasse eller container

Nyttige Tip, Når du Bruger Stenene Altid bruge sten lidt våd, og godt olieret (Men ikke dryppende) sørg for, at kundens hud er godt smurt med den valgte olie med aromatiske formel for kundens hud type Vende de sten, ofte under brug, så varmen spredes lige så Undgå at klikke på stenene sammen. For at fjerne sten fra det varmer undgå brug en metalske, der sættes (støj vil distrahere din klient fra afslapning) Altid skylle stenene, og dine hænder i mellem klienter.

Efter Pleje Drikke masser af vand. Følg en sund, let kan følgende behandling. Undgå Varme behandlinger af varme bade umiddelbart efter. Tillade en passende periode af tid for kroppen at hvile, og re-balance. Tillader olier til at suge ind i kroppen, før du bader, og din hud vil elske dig for det. Har en regelmæssig behandling.

Standard Spænding 220V
Element Type Massage Og Afslapning
Materiale Gul Jade
Størrelse 26pieces/set
Mærke tontin
Anvendelse Kroppen
Type Sundhedsydelser
Model-Nummer Ny
Oprindelsessted Kina (Hovedlandet)
Enhed Type Sæt
Pakke Størrelse 15cm x 10cm x 8cm (5.91in x 3.94in x 3.15in)
Pakke Vægt 5.5kg (12.13lb.)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer