Nyhed Reduced price!
TOMORO 2017 Nye Originale Design, EN LIFE-Serien Toppen Mænd Countdown Timer LED-Ur 316 STÅL Ko Læder Usædvanlig Begrænset Ure

TOMORO 2017 Nye Originale Design, EN LIFE-Serien Toppen Mænd Countdown Timer LED-Ur 316 STÅL Ko Læder Usædvanlig Begrænset Ure

kr355.49

-41%

kr612.90

Ny vare

På lager

Tags: uret udendørs, ur, se driver, Billige ur udendørs, Høj Kvalitet ur, Kina se driver Leverandører.

Dette ved nedtælling se tiden klar over, at der er en grænse, jeg håber at blive en beklagelse med nogen gode liv. "Til mig, 51 år, der er tilbage, og 30 dage, kun der er ingen tid på 9 timer 14 minutter 28 sekunder." Det tæller ned af den tilbageværende tid, indtil den angivne dato. Se til at føle livet. Du samarbejde med produktet af "ET LIV" af TOMORO "Kun når der ikke er noget liv, jeg ønsker at leve en beklagelse-frit liv." Ingen er til at tænke, men faktisk er klar over, hver dag, at folk, der er i stand til at handle, jeg tror mindre. Men tid er en præmie, på samme måde som livet er, kan du ikke starte forfra igen, selv fortryde det senere. Hvis udseende tid tilbage til deres eget, er en klar, hvis du føler, at fra dag til dag helt sikkert gik forbi, jeg tror, i bevidstheden, og ændre adfærd med hensyn til tid? Folk, der bor hot dit liv, mennesker, der har til formål at fortryde-frit liv, for dem, der forsøger at leve mit bedste for dette øjeblik er nu, har vi udviklet dette ur.

Som en time management værktøj, Brugen er op til dig. Er angivet som dit eget liv, du kan føle dig resten af den tid, som hans liv.

Udover dette, · Deres nedtælling antallet af dage indtil den næste tidsalder · 20'erne nedtælling antallet af dage indtil slutningen af dagen Nedtælling antallet af dage, indtil fristen for at nå at han har besluttet sig for, Såsom, ved at sætte den vigtige dag, og den dato, af for mig, der henviser til, at hvis han ikke skulle til at gøre nu, vil blive mere klart. Vigtigere er, ved at være opmærksom på den tid forlod, det er, at nu til at re-genkende den tidsmæssige værdi af dette øjeblik.

Hvis det ser altid sin tid som et ur, bør du helt sikkert ændre bevidsthed og adfærd med hensyn til tid.

Frem mod kommercialisering, tak for din støtte. Dette produkt er altid en kraft til at påvirke personens bevidsthed og levevis, som menes at være mulighed for at forbedre livet, har været at udvikle. Tillid og ikke kun dens funktion, opmærksomhed på design og materiale, der som et ur, men det tog sin tid, for om et år fra begrebet produkt, prøven var færdig i finalen, var jeg færdig med i de bedste produkter forestillede du sige, at du har en. Efter fremskaffelse af midler i denne LEJRBÅL udfører den faktiske produktion på grundlag af de midler, og så ville vi gerne sælge i butikker og online butikker. Med alle midler, mod realiseringen af produkter, så jeg vil gerne indtrængende bede dem give din støtte. Produkter er unisex, men husk at tjekke størrelsen af arme rundt om kvinden. Endelig, Hvad der er den største fiasko i livet. Jeg er ikke, at det mislykket, tror jeg, det gjorde det ikke. Ser man tilbage på de sidste minutter til at dø, nu jeg bekymre sig og angst Nante er helt sikkert en lille ting, at det ikke var udfordring i livet, at han ønsker end det, jeg tror, at der helt sikkert fortryde, at de ikke gjorde. Dig nu, kan du virkelig leve det liv, han ønsker. Samtidig siger, at "... siger selv, hvis virkeligheden er" livet vil gå alt for hurtigt. Varsel med dig, jeg burde have gjort på det tidspunkt, hvad et år senere, hvad de næste fem år, eller har du fra at komme for sent. Livet er ikke mig, der venter. Udfordringen kan chancerne er der er kun én gang. Nu, uden udfordring i dette liv, hvornår er du til udfordringer? Kun en gang er der ikke noget liv, jeg tror, det kan være mere vigtigt, end det liv, han ønsker? Livet er bare ikke den rækkefølge, Konasu, der til at prøve. Dette ved nedtælling se tiden klar over, at der er en grænse, jeg håber at blive en beklagelse med nogen gode liv.

Skive Vindue Materiale Type Hardlex
Desginner Zoro fra TOMORO
Sag Form Uregelmæssig Form
Samlet Længde 260mm
Element Type Dual Display Armbåndsure,Mekaniske Armbåndsure
Funktion Tilbage Lys,vandtæt,Flere Tidszone,ur, Kronograf,evighedskalender,Auto Dato,LED display
Sagen Tykkelse 13mm
Bandet Materiale Type Læder
Limited editon Kun to, har brug for mere? vent 2 måneder
Bandet Længde 26cm
Stil Limited Edition
Sag Materiale Rustfrit Stål
Mærke TOMORO
Bånd Bredde 29mm
Brug for 3 For Cool mand gave, for alle de mennesker, der sætter gang
Sagen Størrelse 44mmx (50+50)mm
Model-Nummer TMR001
Brug for 1 Opmærksom på det faktum, at livet er begrænset
Bokse & Sager Materiale Papir
Vandtæthed Dybde 5Bar
Brug for 2 Indstille en nedtælling for en lang tid plan, skub til at nå målene
Køn Mænd
Særlig Funktion Nedtælling til 100 år, en skive køre normal, en anden skive tæller ned
For hvem Produkter er unisex, men husk at tjekke størrelsen af arme omkring
Lås Type Spænde
Bevægelse Dual Display
Dial Diameter 50mm
Remmen bredde 22mm ( lederen af remmen) --- 29mm (nær til sag)
Pakke Størrelse 25cm x 18cm x 5cm (9.84in x 7.09in x 1.97in)
Pakke Vægt 0.3kg (0.66lb.)
Enhed Type stykke

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer