Nyhed Reduced price!
2016 FCFB FW carbon styr blå sort rød blå 4 huller Indre styret af To års garanti steering-wheel road styret

2016 FCFB FW carbon styr blå sort rød blå 4 huller Indre styret af To års garanti steering-wheel road styret

kr190.83

-16%

kr229.88

Ny vare

På lager

Tags: til cykelstyr, styret vægte, styret kurv, Billige cykelstyr, Høj Kvalitet styret vægte, Kina styret kurv Leverandører.

VEJEN STYRET FULL CARBON HÅNDTAG Materiale: Full Carbon Fiber, Størrelse: 31,8 mm bredde: 400/420/440mm(center til center) Finish: gloss Vægt: ca 220 g (400mm) Cykel Type: Road Bike nå:80mm drop:130mm to års kvalitetsgaranti Standard matt ,hvis du har brug for blanke, kan du efterlade en besked på bestilling

Dongguan City Star Yao Cykel Cykel Co., Ltd. fordeling af cykel carbon fiber tilbehør, styr, sæde rør, stængel, sadel-at sælge forbrugeren, markedet, forbrugerne opnår en højere status, det selskab, der er etableret med en række forhandlere og agenter for langsigtede og stabile relationer til samarbejde.

Dongguan City Star Yao Cykel Cykel Co., Ltd. fordeling af carbon fiber tilbehør, styr, sæde rør, stammen, er den komplet udvalg af sadler, prisen er rimelig.

Dongguan City Star Yao Bicycle Co., Ltd. styrke, re-kredit, for at holde den kontrakt, for at sikre produktets kvalitet, udvalg af operativsystemer egenskaber og princippet om lille overskud, vinde tillid hos vores kunder.

Vare Engagement FCFB FW butik er det eneste mærke, Alibaba flagskib butik, vi højtideligt løfte om, at Alle produkter er autentiske, i den butik for at købe varer, der er fastsat efter-salg service. Om brug Efter køb af produkter på grund af ukorrekt installation eller uimodståelig naturlige destruktive (såsom en stærk sammenstød, osv.) Skade, er ikke længere liste af garantiservice. Om størrelsen, Før du køber, skal du vælge den passende størrelse i henhold til butikken størrelse sammenligning tabel, hvis du køber produktet Størrelsen ikke passer, skal du underskrive i løbet af 48 timer regnet fra datoen for den nye, ikke-forurenende, tag integritet, påvirker ikke tilfældet med det andet salg af kontakt med vores kundeservice erstatning, som følge af problemer med kvaliteten af Den fragt, der genereres af den kunde, du bærer. Om farven alle VORES produkter er i form af optagelse, post-processing, på grund af lyset og vise farve bias Fattige, den enkelte til at forstå de forskellige faktorer såsom farve, der kan være lidt farve med den faktiske produkt, Farve forrang i form, er dette problem ikke hører til problemer med kvaliteten. På eftermarkedet til VORES forpligtelse i forhold til alle produkter, 7 dage så der er ingen grund til at vende tilbage, fremkomsten af problemer med kvaliteten af produkter, bedes Underskrevet 24 timer efter kontakt med vores kundeservice, vi vil ubetinget vende tilbage til dig.

Type Vejen Handlebar/Bent Bar
Materiale Carbon Fibre
Komponenter Styret
Bredde 401 - 500mm
Bruger Road Cykler
Model-Nummer 1
Klemme Diameter 31.1 - 32.5 mm
Farve silver 40 cm, sølv 42cm, sølv 44cm, red 40cm, red 42cm, red 44cm, blå 40 cm, blå 42cm, blå 44cm, 40cm sort, sort 42cm, sort 44cm, no logo 40cm, no logo 42cm, no logo 44cm
Mærke FCFB
Enhed Type stykke
Pakke Vægt 0.3kg (0.66lb.)
Pakke Størrelse 50cm x 26cm x 25cm (19.69in x 10.24in x 9.84in)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer