Nyhed Reduced price!
10000pcs Neodym-N35 Dia 5mm X 1 mm Stærke Magneter Lille Disk NdFeB Sjældne Jordarter For Håndværk Modeller Køleskab Hænger Gratis Fragt

10000pcs Neodym-N35 Dia 5mm X 1 mm Stærke Magneter Lille Disk NdFeB Sjældne Jordarter For Håndværk Modeller Køleskab Hænger Gratis Fragt

kr613.76

-7%

kr659.98

Ny vare

På lager

Tags: sjældne jordarter, magnet lille, stærk magnet, Billige sjældne jordarter, Høj Kvalitet magnet lille, Kina stærk magnet Leverandører.

Materiale: Neodym-magneter

Certificering:RoHS bestået

Klasse: N35

Magnetisering: Aksialt magnetiseret / Stænger på Flade Ender

Tilstand: Brand new

Form: Ark

Tolerance: +-0.1 mm

Dimension: Diameter 5 mm x tykkelse 1 mm

Antal:10000PCS.

Beskrivelse

Neodym (kemiske symbol Nd) er element 60 på den periodiske tabel.

Det er en sjældne jordarters metaller og former en af de Lanthanider serie.

Når de føjes til Jern (Fe) og Bor (B) (kemisk formel Nd14Fe21B) den resulterende magneter er de stærkeste magneter øjeblikket er til rådighed. Neodym magneter er undertiden kendt som Neo,Neod eller NIB magneter.

Neodym magneter er normalt belagt Nikkel-Kobber-Nikkel forkromning at forhindre jern mod rust.

Neodym-blok magnet var lavet af NdFeB, har stærke magnetiske forestillinger og udseende ikke ruster, som normalt er placeret i stuetemperatur, er den maksimale arbejdstemperatur er 80 ° C ,og at det aldrig vil afmagnetisering.

Ansøgninger

Akustisk felt: taleren, modtager, mikrofon, alarm, fase lyd, audio-og så videre.

Elektronik: permanent magnetisk aktuator vakuum afbrydere, magnetisk relæer, meter,lyd meter, en reed switch, sensorer.

Elektriske felt: VCM, CD / DVD-ROM, generatorer, motorer, servomotorer, mikro-motorer,vibration motorer.

Maskiner og udstyr: magnetisk separation, magnetisk kran, magnetiske maskiner.

Sundhedsydelser: MR-scannere, medicinsk udstyr, magnetiske sundhed produkter og så videre.

Andre industrier: magnetiseret Voks, rør afkalkning, magnetiske armatur, automatisk mahjong maskine,magnetiske låse, døre for windows magnetfelter, magnetisk bagage -, læder-magnetisk legetøj,magnetiske værktøjer, gaver og emballage.

Tip

1, Stærke magneter bør Holde sig væk fra Redskaber og nogle let magnetiseret strygejern produkter,såsom skærme, bankkort, computere, fjernsyn, mobiltelefoner og andre.

2, Stærke magneter, der skal opbevares på et tørt, opvarmet miljø, og behovet for at bruge af plast,træ, pap, skum til adskilt og pakket ind.

3, Magneter, der kunne være interesseret i at vandmåleren ,elmåler, gasmåler, og nogle af måleudstyret findes nogle unøjagtige påvirke (f.eks : hvis magneter placeret i nærheden af måleren, måleren vil bremse)

Bemærk Venligst,

Når der sluttes to magnetiske knapper, trække dem tæt på hinanden langsomt og forsigtigt.

Hårdt knusning vil forårsage skade og revner i det magnetiske materiale.

Magneter er fremstillet af Neo Neodym-Magnet materiale og har utroligt magnetiske forestillinger.

Kunder vil være underlagt importafgifter og andre afgifter.Vi vil dog kun opkræve dig for de køb, pris,forsendelse og håndtering af dine varer.Enhver yderligere told gebyrer, der skal betales af dig.

Vi leverer til hele verden fra Kina Post Mail gennem China Post.Varen vil blive sendt til din mailadresse, der er angivet på Groendalspark.dk.Sørg venligst for, at din shipping adresse og postnummer er korrekte.Du vil blive bemærket med tracking nummer, når sending er blevet lavet.

Vi stræber efter vores bedste for at give dig de mest pålidelige,affortable måde shipping service.Men nogle gange er international levering er meget afhængig af luftfartsselskabet coompany og lokale told eller afgifter.Vi er i stand til at tage ansvar for Brugerdefinerede forsinkelser eller skat.

Hvis du ikke modtager din vare til tiden,pls kontakte os straks for at få yderligere hjælp.Tak for din forståelse.

Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, uanset årsag, så lad os det vide. Vi vil straks erstatte den vare eller give dig pengene tilbage. Det er så simpelt!

Forsendelse og ekspeditionsomkostninger refunderes ikke.

Fragten for sende tilbage og re-sende bør betales af køber.

Alle varer vil blive afsendt med 7~10 dage efter betaling er ryddet.Det tager normalt omkring 30-45 dage til forsendelse ankomst til dig, særlige lejlighedsvis,måske har brug for 2 måneder eller mere tid til forsendelse.

Som logistik hastighed er ude af vores kontrol, så hvis du har bekræftet ordren og betalt,for at sige, at du har accepteret vores shipping tid.

Hvis vi har deliverd din pakke, og giver dig tracking Nr.,du tjekket, og viste det på en måde,du har stadig ikke receiced det,vi foreslår, at du kontakter dit lokale posthus eller vente til det med tålmodighed.

Mærke OIAHS
Type Permanent
Komposit NdFeB Magnet
Form Ark
Model-Nummer 5x1
Anvendelse Industrielle Magnet
Pakke Størrelse 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
Enhed Type masse (10000 stykker/masse)
Pakke Vægt 1.5kg (3.31lb.)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer